E_pluribus_unum написа:slash1912 написа:фа са се подсигурили достатъчно да не си вземем мача,първо имаме по-малко от 2 дни,докато пластмасовите почиват 4!
Пращат ни съдия,готов да даде толкова дузпи,колкото трябва!На тия капути Съндърланд им пожелавам тая точка да не им стигне и да изпаднат!
Не сте обективни,афектирани сте!Дузпа имаше,да не говорим за дузпата,която не беше отсъдена за игра с ръка на Джан!Можехте и 1-на точка да не вземете.
Слаб мач от ваша страна.Как очаквате да играе един отбор,който се бори за оцеляване!Какви са тия точки дето си ги слагате в актива,Юнайтед ще бият,Челси също,не разбрахте ли,че и всички отбори от топ 6 да биете,не вземете ли тези мачове,кажете"чао"на титлата,за това тези мачове са така наречените"шампионски".
съгласен съм с теб,но я ми кажи помниш кога и някога срещу вашия отбор да са свирени две дузпи.И недей да ми разправяш за ръката на Джан,ако всяка ръка се свири ти знаеш ли колко дузпи ще има на мач.За трето си много прав че титла се печели ето срещу такива отбори като Съндарланд-тук си много прав, а за сега вие го правите на 100 %.