Много грозен мач беше този направо ми е гадно като чакам мач с нетърпение и играят така........ Много слаб Клоп този мач любимец ми е ама очаквах да почне с Джан и Ориги вместо Стъридж и Вайналдум(просто Хендо явно не се сменя)
Стъридж се връща от контузия в тотално жалка форма е

Нямаше и капка желание за обрат и това не си го обесних....
Много слаб мач на всички и не знам как винаги става така ем се знае колко прибрано ще играе Бърнли ем с първия удар вкарват гол............. Късмета липсваше, но това не е оправдание при един по-добър ден един от всичките 30 удара влизаше ама няма как да играеш срещу затворен отбор и да го оставяш да ти вкарва такива голове..... 2 удара 2 гола ее покажи класа в отбрана не трябва да е трудно срещу такъв отбор да запазиш суха мрежа пък отпред след 30 удара в 2/3 мача един гол ще влезе
Не искам да давам прибързани оценки, защото сезона може да се обърне пак връщат се контузените + един нов ляв бек стабилен. Най-лошото е, че не се очаква ляв бек, а там вече грешката на Клоп е огромна. Да почнеш сезона с 2 бека......
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]