Ливърпул – Лестър Сити 26.12.2015 |17:00| 1-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ливърпул – Лестър Сити 26.12.2015 |17:00|
Важното е, че вкарахме някак и запазихме суха мрежа.
Страхотен Миньоле днес , Хендерсън господар в центъра . Ловрен ми напълни душата тоя мач , едноличен на терена . Сако ми беше един вид колеблив . Дърварят Бентеке е най-голямата издънка за 33 милиона някога играла при нас . Изключително слаб идиот . Пак ще се повторя- моментните му проблясъци веднъж на 5 мача не ги искам , искам да допринася в атака с ИГРА . На това дередже Коутиньо , Лалана ,Айб и Фирмино ще блеснат друг път .
- KOPScousers
- Контакти:
PSvilenov написа:Страхотен Миньоле днес , Хендерсън господар в центъра . Ловрен ми напълни душата тоя мач , едноличен на терена . Сако ми беше един вид колеблив . Дърварят Бентеке е най-голямата издънка за 33 милиона някога играла при нас . Изключително слаб идиот . Пак ще се повторя- моментните му проблясъци веднъж на 5 мача не ги искам , искам да допринася в атака с ИГРА . На това дередже Коутиньо , Лалана ,Айб и Фирмино ще блеснат друг път .
Забравяш едно още по-скъпо и далеч по-неефективно - Анди Керъл.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:PSvilenov написа:Страхотен Миньоле днес , Хендерсън господар в центъра . Ловрен ми напълни душата тоя мач , едноличен на терена . Сако ми беше един вид колеблив . Дърварят Бентеке е най-голямата издънка за 33 милиона някога играла при нас . Изключително слаб идиот . Пак ще се повторя- моментните му проблясъци веднъж на 5 мача не ги искам , искам да допринася в атака с ИГРА . На това дередже Коутиньо , Лалана ,Айб и Фирмино ще блеснат друг път .
Забравяш едно още по-скъпо и далеч по-неефективно - Анди Керъл.Човекът ни донесе трите точки днес, срещу отбор, който допуска едва втора загуба този сезон. Та ние сме първия отбор през сезона, срещу който Лестър не вкарва гол? Аз бях много радостен от трансфера на Ловрен, исках го още от времето му в Лион и знаех, че е въпрос на време да стане стълб в отбраната на отбора. Този човек за мен ще е част от дългогодишното решение на проблемите ни в защита, а освен всичко е все още на 26 години. Абсолютен играч на мача, евала. Честита победа и весели празници, колеги!
Моля ти се , предпочитам Анди Керъл . Къде, къде по ефективен беше . Поне Керъл нацелваше гредите , тоя лишпер и това не може . Колко ? Колко пропуска ще му толерирате ? До кога ? Като се започне от онзи в 3тият кръг дето ни костваше победата срещу Арсенал. Балотели след един пропуск на празна врата го разпънахте и отписахте от футболът. Ламбърт сваляше топките на земя и играеше заедно с останалите и го нямахте за нищо . Бентеке не прави нито едното нито другото и още има защитници . Аз не искам да ми бележи задни ножици или голове от 20 метра със завъртане ако ще го прави веднъж на 6-7 мача и като убива всяка атака отпред . Надценен смешник , моето доверие към него беше малко още с купуването му за тези пари и изтече още като го видях как започна сезонът. ВЪН ! Не може да страдат 3-4ма заради него !
Както вървят нещата с Бентеке нищо чудно да стане 3 или 4 избор с течение на времето. Днес беше резерва и явно Клоп не е доволен от него. Все още не се отказал от него. Все още има надежда за него.
Все си мисля , че ако върнат и Балотели ще отиде още по назад , ако не промени играта си и в двете фази.
Все си мисля , че ако върнат и Балотели ще отиде още по назад , ако не промени играта си и в двете фази.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- KOPScousers
- Контакти:
PSvilenov написа:Моля ти се , предпочитам Анди Керъл . Къде, къде по ефективен беше . Поне Керъл нацелваше гредите , тоя лишпер и това не може . Колко ? Колко пропуска ще му толерирате ? До кога ? Като се започне от онзи в 3тият кръг дето ни костваше победата срещу Арсенал. Балотели след един пропуск на празна врата го разпънахте и отписахте от футболът. Ламбърт сваляше топките на земя и играеше заедно с останалите и го нямахте за нищо . Бентеке не прави нито едното нито другото и още има защитници . Аз не искам да ми бележи задни ножици или голове от 20 метра със завъртане ако ще го прави веднъж на 6-7 мача и като убива всяка атака отпред . Надценен смешник , моето доверие към него беше малко още с купуването му за тези пари и изтече още като го видях как започна сезонът. ВЪН ! Не може да страдат 3-4ма заради него !
Аз съм съгласен, Бентеке струва не повече от 15 милиона паунда. Просто цените във футбола са адски големи в днешно време, а футболистите са страшно надценени. Можеш да пратиш оферта за голмайстора на Серия А - Икарди, можеш да пратиш оферта за Карлос Бака, който дупчеше наред в Севиля, а ти пращаш 32 милиона на Астън Вила, които въпреки тях не могат 10 точици да вържат и са сигурни пътници към Чемпиъншип? Тоя донор Бренди направи всичко възможно да ги спаси с тия луди парички, ама ония пак никакви ги няма горките. Едно не разбрах на тази сделка - при идването си изгони Анди Керъл, защото уж не пасвал на стила му на игра, а после цяло лято реве за Бентеке, който е идентичен тип нападател и хвърля 32 млн. за него? Искрено се надявам и вярвам, че при Клоп няма да станем свидетели на толкова малоумни и елементарни решения. Колкото до доверието ти към Бентеке - то се вижда какво доверие има и самия Клоп в него, след като почти никога не го пуска титуляр.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Ловрен и Сако имат 4-ри мача заедно и 4 СУХИ МРЕЖИ! Е, ясна е титурлярната двойка централни защитници. Честитата победа. Доста работа го чака Клопо, но вървим напред. Още няколко победи ще се отрзят чудесно на увереността на момчетата, а и на нашето настроение! 

Ливърпул биха Лестър , но засега Арсенал падат !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
KOPScousers написа:PSvilenov написа:Моля ти се , предпочитам Анди Керъл . Къде, къде по ефективен беше . Поне Керъл нацелваше гредите , тоя лишпер и това не може . Колко ? Колко пропуска ще му толерирате ? До кога ? Като се започне от онзи в 3тият кръг дето ни костваше победата срещу Арсенал. Балотели след един пропуск на празна врата го разпънахте и отписахте от футболът. Ламбърт сваляше топките на земя и играеше заедно с останалите и го нямахте за нищо . Бентеке не прави нито едното нито другото и още има защитници . Аз не искам да ми бележи задни ножици или голове от 20 метра със завъртане ако ще го прави веднъж на 6-7 мача и като убива всяка атака отпред . Надценен смешник , моето доверие към него беше малко още с купуването му за тези пари и изтече още като го видях как започна сезонът. ВЪН ! Не може да страдат 3-4ма заради него !
Аз съм съгласен, Бентеке струва не повече от 15 милиона паунда. Просто цените във футбола са адски големи в днешно време, а футболистите са страшно надценени. Можеш да пратиш оферта за голмайстора на Серия А - Икарди, можеш да пратиш оферта за Карлос Бака, който дупчеше наред в Севиля, а ти пращаш 32 милиона на Астън Вила, които въпреки тях не могат 10 точици да вържат и са сигурни пътници към Чемпиъншип? Тоя донор Бренди направи всичко възможно да ги спаси с тия луди парички, ама ония пак никакви ги няма горките. Едно не разбрах на тази сделка - при идването си изгони Анди Керъл, защото уж не пасвал на стила му на игра, а после цяло лято реве за Бентеке, който е идентичен тип нападател и хвърля 32 млн. за него? Искрено се надявам и вярвам, че при Клоп няма да станем свидетели на толкова малоумни и елементарни решения. Колкото до доверието ти към Бентеке - то се вижда какво доверие има и самия Клоп в него, след като почти никога не го пуска титуляр.
И аз се надявам Клоп да го вкара в ред. Но се съмнявам , цял живот е играл една роля , сега да почва да си променя играта . Трудно ще е. Това да продадеш таран и да купиш нов пак за тия пари дето вече имаше един е абсолютна глупост . На Бренди глупостите нямаха край. Дай да не ги коментираме че ще натрупаме по над 20 мнения всеки .
Цените наистина са високи , факт . Във Висшата Лига непоносими дори , но едно не си обяснявам . Защо капитанът на изпадащото отборче го взеха шампионите за 6 милиона , а ние балъците се набутахме с 33 за нападател . Делф го гледам , та той играе безгрешно в Сити , даже напоследък се пребори с конкуренцията . Разиграващ халф без грешка , национал , за смешни пари . А ние ? Ние взимаме некъв по статистика за грешни пари
- lyubomir_v
- Контакти:
Бентеке днес вкара единственият гол, с който спечелихме мача, и трите точки. Какво искате повече, бе хора? След като Стъридж е за параолимпиадата, Ингс ще го видим след 100 хил. месеца, а Ориги е твърде зелен за Висшата лига, нямаме друг избор, освен да гледаме Бентеке. И какво очаквате от него, да създава положения, да вкарва, да чисти с глава пред нашия пенал, да помага на Клоп за тактиката? Той си върши работата - да вкарва голове. Е не е най-резултатния голмайстор и няма и да бъде. Но поне се пласира по-добре от нападателите, които съм гледал на Анфийлд през последните години (с изключение на Суарез и Торес) До края на сезона ще направи 12+ гола в лигата. Плюс още няколко в турнирите. Толкова от него. Трябва да сме доволни. Той какво е виновен, че нямаме други здрави нападатели? Фирмино определено засега разочарова повече, но него не го критикуваме.