|ЛЕ Групова фаза|Бордо - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: |ЛЕ Групова фаза|Бордо - Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 17 сеп 2015 22:18

Слаб мач за Ливърпул ,както и очаквах. Отново малко положения ,отново схемата беше страхлива ,но незнам как е възможно наведения да не си вземе един централен защитник за резерва ?? Ебати глупака .
Джан пак не можа да играе дефанзивен , върнаха го отзад и даже го виня за гола .
Лалана поне вкара хубав гол ,но това му беше за цял мач .Определено обаче е по добре да играе в средата ,където аз искам отдавна да го виждам,отколкото да го мъчи на фланга .
Единственото ни типично крило отново трагичен и това никак не е добре .
Морено и той трагедия .Няма едно правилно центриране .Ебати трагедията тоя ,мислих че ще помага в атака а той и там трагедия и то срещу тия паляци.
Много млад отбор имахме тая вечер ,бих отличил Чиривела ,хареса ми малкия .Игра със същото самочуствие и спокойствие ,с което играе и при младежите . Добре чете играта ,нямаше грешен пас ,има бъдеще .
И не разбрах защо и в тоя мач пазеше шарана ,нали уж "титулярите' почиват в тоя мач ?
И въпреки всичко мача можеше да се спечели ,но тоя Ингс не можа да я вкара и да реши мача .Смях. За къв чеп ми е ,като не може да вкара сам срещу вратаря ? Айде бе Дани Стъридж ,айде връщай се най накрая бе стъкло.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 17 сеп 2015 22:19

Rodger's European win percentage is now at 33% (7/21) & #LFC have won 0 of their last 5 European away games.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 сеп 2015 22:19

wolf написа:
slash1912 написа:Отбора надмина очакванията ми,защото очаквах да паднем!Едно време с Рафата биехме Реал,Барса,Интер като гост,сега сигурно трябва да сме доволни на х с Бордо :oops:

Загубата от Бешикташ забрави ли я?

Те загубите са почти от всеки,с който играем.Най ме боли 1:6...никога няма да го забравя и ако някой ден срещна лебеда ще му набия 6 туката в сурата!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 17 сеп 2015 22:19

Еееее, мачът бил по БНТ ХД. Бах му мамата, как се обърках и не можах да го гледам. Като гледам не съм изпуснал много. Така или иначе този турнир е с нисък приоритет за отбора. Мисълта ми е да не очакваме уволнението след този мач ;).
Hala Madrid

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 17 сеп 2015 22:20

Що се напрягате като играхме с втория си състав и гения ще каже, че са играли брилянтно. Само че идва мач в събота и там няма да е втория състав и издънката ще е по голяма.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 17 сеп 2015 22:21

Може ли да ми обясните защо феновете на отбора не предприемат каквито и да било мерки? Толкова години вече едно и също и по трибуните няма реакция. Не, че трябва като някои наши индивиди да освиркват при най-малкото, но това което се случва с Ливърпул е извън всякаква граница. Този мач днес няма нищо общо с мнението ми. На всеки отбор се случва да не спечели/да загуби. Говоря за цялостната ситуация в клуба. :roll:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 17 сеп 2015 22:22

HoUs4oOL написа:
Rodger's European win percentage is now at 33% (7/21) & #LFC have won 0 of their last 5 European away games.

Абсолютен средняк. Тоя треньор дори за Суонси не става, защото виждаме как откакто се махна играят много приличен футбол вече няколко сезона, а вмомента определено са едно ниво над нас. БР е човек за Чемпиъншип, а ние искаме да води отбор с претенции за върха във ВЛ и в Европа... Е, няма как да стане. Не знам само до кога ще ни мъчат с този тип, колкото по-бързо го махнат, толкова по-добре за нас. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 17 сеп 2015 22:38

Тоя ,ако го върнат във времето и му дадат Милан с Барези,Тасоти,Албертини ,Костакурта,Гулит, Рийкард,Ван Бастен и .....толкова дълбоко ще ги зарови ,че .....може и да изпаднат.
ПС: Пак ли му наредиха състава легендите??Това не е оправдание за един човек водещ отбор като Ливърпул.Легенди ,защо се месите където не Ви е работа.Аман от оправданията ти(мижитурка си затова "Т" е с малка буква) аман от заплахите ти аман от теб!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 сеп 2015 23:04

Легендите ако му редяха състава, щеше да бие по-често.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

torinor
Контакти:

Мнениеот torinor » 17 сеп 2015 23:07

Този "слабак", с който играхме направи 2:2 срещу ПСЖ , като гост преди 5 дни. Така, че да не прекаляваме с негативите, все пак само 3-4 от състава бяха титуляри, останалите са юноши и резерви. Честно казано мислех, че ще загубим. Нормално е защита, която никога не е играла заедно да прави грешки, като при гола. А и Сако, който би трябвало да ни е най-добрият централен, беше доста посредствен.

Върни се в “Ливърпул”