john barnes написа:тренер,видя ли пак какви палави голчета ни вкараха снощи? ужасен съм от защитата,тоя път го няма канибала да компенсираме напред...що не купува защитници твоя човек бе,какво чака?
E аз какво ви говоря от сумати време ? Ще ме слушаш ей .Аз винаги виждам точно нещата и преценям. Ливърпул няма защита .Това е . Виж като влезе Сако ,как не пуска никой през него. И веднага се стабилизираха нещата . Той е класа. И Ловрен е класа . Туре също го искам . Още един сезон ,ще изкара на ниво . Не го давам на никой. Тия тримата плюс Илори са ми достатъчни .Илори да расте покрай тях .Но нашия май ше остави човека-автогол ,ще видим все пак .
И почваме болната ми тема за бековете !! Гледаш ли какво става ? Нямаме един бек ,като хората .Вие ми хвалите толкова години .Кво ми ги хвалите бе тия туристи ? Кели и Джонъсн им се зави свят отдясно. Коларов и Йоветич ги хванаха на двойни и им разказаха играта . Ми отляво да не беше по добре ? Същата работа. Тоя Навас си правеше каквото си поиска .
Брендън Роджърс трябва да се събуди най накрая и да осъзнае от къде идват основно пробелмите . Трябва да спре да се доверява на наличните бекчета и да влага пари в нови !!!
И аз казах за Сити ,че са по свежи от нас .Подават си по бързо топката ,с по голяма лекота стигат до чисти положения .Но въпреки всичко съм доволен от характера ,който проявихме и се връщахме в мача и накрая дори го спечелихме ,но тоя пед.раст вдигна флага а нямаше никаква засада .За мен мача беше спечелен още в редовното време . Стърлинг уникален !!! Ебати малкия звяр . Не мога да му се нарадвам.Ти знаеш ,че тоя мач ,беше важен за мен .Аз исках да го спечелим и благодаря на момчетата ,че го спечелиха и взеха точките .Сега ще бием Милан и ще играем финал най вероятно с манафите .Аз винаги искам първото място ,без значение какъв е турнира.
Джерард първото полувреме ,докато беше свеж ,игра страхотно ! Но през второто спука гуми .И тук се появи Лукас .Страхотен Лукас. Бие за първа топка ,отнема чисто без фаул и подава точно .Супер .И какъв пас само даде за гола на малкия ? Супер . Аз искам Брендън хубаво да помисли и да остави Лукас за алтернатива на Джерард !!!
Иначе за дузпите ,аз преди мача тайничко се надявах да има дузпи ,за да ги вида нашите как са ,тъй като скоро не съм ги виждал .
Миноле тигър при дузпите ,браво ,но допуска леки голове .Ок и защитата пред него има вина ,но и той не ми харесва нещо .Някак си му липсва още малко увереност.