Тотнъм Хотспър - Ливърпул 15.12.2013 | 18:00 | 0-5 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Тотнъм Хотспър - Ливърпул 15.12.2013 | 18:00

Мнениеот Liverpool_EC » 12 дек 2013 16:41

suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Със Шкъртел ,Агер,Фланаган,Джонсон ,Хендерсън и Стрълинг ,падаме на 100 % .

Малко повече вяра в играчите и Роджърс,бе тренер! :)

Така ли бе хаусманяк ? :) По добре да вярвам в появата на летящи чинии :)
Винаги съм вярвал в Роджърс ,но той избяга от принципите си и ми падна в очите . А тия играчи ,ми доказаха ,че не мога да им имам доверие и искам други на тяхно място .Искам да се подменят всичките тия с нови до лятото . Единствено не мога да обвинявам Стърлинг ,тъй като е прекалено малък и не можем да искаме от него кой знае какво на тоя етап .Просто искам Роджърс да не го пуска и да се дава шанс на останалите момчета.
Ето ,исках Алън да играе ,вие не го искахте ,но АЛън влезе ,игра добре ,затваряше усти и показа ,че съм бил прав. Така ли е ? Така е . :)
За Сако същата работа. Исках го всеки мач титуляр . И ето ,влезе момчето игра стабилно отзад и даже и гол вкара .liverpool/posting.php?mode=reply&f=24&t=168269&sid=51c6c0fa9c1b87ef69f11c2aa1e3d82b#
Нямаш право ,да разполагаш с такива класни играчи ,като Туре и Сако и да ги държиш на пейката ??!! Това е престъпление.
Още повече за сметка на Агер и Шкъртел ,които от 6 години са в отбора и нямат никакви успехи ,освен една лимонадена купичка. Правили са сумати фатални грешки и са доказали ,че са рискови играчи и с тях никога няма да видим големи успехи.
Ще видиш ,че като ги разкараме лятото и ще дойдат успехите .
Ако Туре , Сако и Сисоко ,бяха играли срещу Евъртън и Хъл,ние щеше да спечелим тия мачове. И сега щеше да сме на първо място . Срещу Нюкасъл ,ако не играеше Шкъртел ,пак щеше да спечелим.
Тоя твой любимец ни ебава майката до момента със слабата си игра плюс комичните автоголове,но Роджърс продължава да залага на него ?! Защо ?
Иска ми се Роджърс ,да прогледне най накрая и да започне да излиза с най доброто ,с което разполага в момента . И много е важно да вземе нов ХАЛФ до 20 дни !!!

:shock: :lol: :lol: Май искаш да кажеш,че ТИ щеше,ама...Роджърс нещеше :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 12 дек 2013 16:51

Liverpool_EC написа:
suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Със Шкъртел ,Агер,Фланаган,Джонсон ,Хендерсън и Стрълинг ,падаме на 100 % .

Малко повече вяра в играчите и Роджърс,бе тренер! :)

Така ли бе хаусманяк ? :) По добре да вярвам в появата на летящи чинии :)
Винаги съм вярвал в Роджърс ,но той избяга от принципите си и ми падна в очите . А тия играчи ,ми доказаха ,че не мога да им имам доверие и искам други на тяхно място .Искам да се подменят всичките тия с нови до лятото . Единствено не мога да обвинявам Стърлинг ,тъй като е прекалено малък и не можем да искаме от него кой знае какво на тоя етап .Просто искам Роджърс да не го пуска и да се дава шанс на останалите момчета.
Ето ,исках Алън да играе ,вие не го искахте ,но АЛън влезе ,игра добре ,затваряше усти и показа ,че съм бил прав. Така ли е ? Така е . :)
За Сако същата работа. Исках го всеки мач титуляр . И ето ,влезе момчето игра стабилно отзад и даже и гол вкара .liverpool/posting.php?mode=reply&f=24&t=168269&sid=51c6c0fa9c1b87ef69f11c2aa1e3d82b#
Нямаш право ,да разполагаш с такива класни играчи ,като Туре и Сако и да ги държиш на пейката ??!! Това е престъпление.
Още повече за сметка на Агер и Шкъртел ,които от 6 години са в отбора и нямат никакви успехи ,освен една лимонадена купичка. Правили са сумати фатални грешки и са доказали ,че са рискови играчи и с тях никога няма да видим големи успехи.
Ще видиш ,че като ги разкараме лятото и ще дойдат успехите .
Ако Туре , Сако и Сисоко ,бяха играли срещу Евъртън и Хъл,ние щеше да спечелим тия мачове. И сега щеше да сме на първо място . Срещу Нюкасъл ,ако не играеше Шкъртел ,пак щеше да спечелим.
Тоя твой любимец ни ебава майката до момента със слабата си игра плюс комичните автоголове,но Роджърс продължава да залага на него ?! Защо ?
Иска ми се Роджърс ,да прогледне най накрая и да започне да излиза с най доброто ,с което разполага в момента . И много е важно да вземе нов ХАЛФ до 20 дни !!!

:shock: :lol: :lol: Май искаш да кажеш,че ТИ щеше,ама...Роджърс нещеше :lol: :lol: :lol:

Щом Роджърс пуска тея доказани ментета, очевидно наистина не ще да е на първо място.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 12 дек 2013 22:10

Трябва да се спечели този мач задължително и да вземем най-накрая 3-те точки срещу тея мизерници като гости прогноза 2;3 след едно зрелищно дерби с нови 3 гола на ЛУИС :)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 12 дек 2013 23:24

Имам чувството, че понякога опонирате на тренера и се дърлите с него, само за да му го върнете за предишни спорове. Стига бе хора, не искате да кажете, че Агер и Шкъртел са по-добри от Сако и Туре в момента, нали така? Не разбирате от футбол по - малко от баба ми по дяволите, аз вярвам във вас, повярвайте и вие! ;)

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 13 дек 2013 08:55

Според мен ще стане успорван и интерсен мач.
Преди всеки от мачовете с Тотнъм последните години имам лошо предчувствие, дано не се потвърди.
Тотнъм вкараха 4 хола на Анжи в Лига Европа, но не знам с какъв състав са излезли. Личното ми мнение е, че трябва да овладеем фланговете, блокирайки центриранията им и да разиграваме топката повече в центъра, да я владеем възможно най- много. Естествено това не отговаря много на нашия стил на игра, а и не знма какво мисли Роджерс по въпроса, но все пак :)

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 13 дек 2013 12:51

1-2 e моята прогноза.
Успех и не се заяждайте толкова. Няма смисъл, само си губите времето. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 13 дек 2013 13:02

Какво сте се впрегнали за тоя мач , все едно финал на ШЛ ни предстои ?!
И да загубим няма да е толкова фатално , имаме контузени и това ще повлияе на играта ни но пък от друга страна това е шанс за другите момчета да докажат , че имат място в стартовите 11.
П.П. От 2008 нямаме победа на Уайт Харт Лейн , време е да счупим каръка.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 13 дек 2013 13:13

Avrameca написа:Какво сте се впрегнали за тоя мач , все едно финал на ШЛ ни предстои ?!
И да загубим няма да е толкова фатално , имаме контузени и това ще повлияе на играта ни но пък от друга страна това е шанс за другите момчета да докажат , че имат място в стартовите 11.

Не е финал за ШЛ, но е мач с директен съперник за топ 4. И аз видях тая статистика, с 5 поредни загуби сме там, време е да счупим каръка.
Днес БР дава пресконференция, после ще има и снимки от тренировката и да видим кой къде. Хендо ако наистина е здрав, значи състава е ясен. Ако не е готов предполагам Коу ще мине в средата, а Моузес в ляво. Голям тест за Флано с/у Ленън и Уокър дано да издържи, крилото също трябва да му помага. Може и да изненадаме с 3-5-2, но няма адекватен партньор на Луис. Аспас за 2 месеца има 2-3 минути игра, така че едва ли ще го рискуваме. Луис Алберто ми е загадка още. Малко по-прибрано и на контри... 0-1

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 13 дек 2013 14:46

LIMASSOL написа:
Avrameca написа:Какво сте се впрегнали за тоя мач , все едно финал на ШЛ ни предстои ?!

Не е финал за ШЛ, но е мач с директен съперник за топ 4. И аз видях тая статистика, с 5 поредни загуби сме там, време е да счупим каръка.
Днес БР дава пресконференция, после ще има и снимки от тренировката и да видим кой къде. Хендо ако наистина е здрав, значи състава е ясен. Ако не е готов предполагам Коу ще мине в средата, а Моузес в ляво. Голям тест за Флано с/у Ленън и Уокър дано да издържи, крилото също трябва да му помага. Може и да изненадаме с 3-5-2, но няма адекватен партньор на Луис. Аспас за 2 месеца има 2-3 минути игра, така че едва ли ще го рискуваме. Луис Алберто ми е загадка още. Малко по-прибрано и на контри... 0-1

И аз мисля , че ще играем по прибрано и ще се опитаме да ги изненадем с контра атаки.Ако Суарез и Коутиньо имат ден ще им създадем много проблеми , дано Джо Алън и Лукас да се справят с доста по здравите физически халфове на Тотнъм.
Както можем да загубим така можем и да спечелим , дори и с разлика.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 13 дек 2013 15:50

Brendan Rodgers said: “Last year I felt he was rash and made mistakes. Now he's arguably one of the best centre-halves in the Premier League.
“He's composed, he looks bigger on the pitch and he's been brilliant during this run he's had in the team, so hopefully that will continue.”
The own goal against Norwich was Skrtel's fourth during his time at Liverpool and moved him up to second place in the club's all time own goal scorers.
Only Jamie Carragher has more own goals to his name, with seven.
Ето го батко,отново титуляр,по-голям е шанса Суарес и Миньоле да останат резерви,отколкото Шкъртелчо :lol: :lol:

Върни се в “Ливърпул”