suareshampion написа:HoUs4oOL написа:suareshampion написа:Със Шкъртел ,Агер,Фланаган,Джонсон ,Хендерсън и Стрълинг ,падаме на 100 % .
Малко повече вяра в играчите и Роджърс,бе тренер!

Така ли бе хаусманяк ?

По добре да вярвам в появата на летящи чинии
Винаги съм вярвал в Роджърс ,но той избяга от принципите си и ми падна в очите . А тия играчи ,ми доказаха ,че не мога да им имам доверие и искам други на тяхно място .Искам да се подменят всичките тия с нови до лятото . Единствено не мога да обвинявам Стърлинг ,тъй като е прекалено малък и не можем да искаме от него кой знае какво на тоя етап .Просто искам Роджърс да не го пуска и да се дава шанс на останалите момчета.
Ето ,исках Алън да играе ,вие не го искахте ,но АЛън влезе ,игра добре ,затваряше усти и показа ,че съм бил прав. Така ли е ? Така е .
За Сако същата работа. Исках го всеки мач титуляр . И ето ,влезе момчето игра стабилно отзад и даже и гол вкара .
liverpool/posting.php?mode=reply&f=24&t=168269&sid=51c6c0fa9c1b87ef69f11c2aa1e3d82b#Нямаш право ,да разполагаш с такива класни играчи ,като Туре и Сако и да ги държиш на пейката ??!! Това е престъпление.
Още повече за сметка на Агер и Шкъртел ,които от 6 години са в отбора и нямат никакви успехи ,освен една лимонадена купичка. Правили са сумати фатални грешки и са доказали ,че са рискови играчи и с тях никога няма да видим големи успехи.
Ще видиш ,че като ги разкараме лятото и ще дойдат успехите .
Ако Туре , Сако и Сисоко ,бяха играли срещу Евъртън и Хъл,
ние щеше да спечелим тия мачове. И сега
щеше да сме на първо място . Срещу Нюкасъл ,ако не играеше Шкъртел ,пак
щеше да спечелим. Тоя твой любимец ни ебава майката до момента със слабата си игра плюс комичните автоголове,но Роджърс продължава да залага на него ?! Защо ?
Иска ми се Роджърс ,да прогледне най накрая и да започне да излиза с най доброто ,с което разполага в момента . И много е важно да вземе нов ХАЛФ до 20 дни !!!