Ливърпул - Уест Бромич Албиън 26.10.2013 | 17:00| 4-1
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън 26.10.2013 | 17:00
СУАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕС ХЕТТРИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Мачкаме
3:0 за Суарес

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Айде хеттрика пред КОП.....
А за паса на Джерард няма какво да кажем...
А за паса на Джерард няма какво да кажем...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
3-0 с 3 гола на Суарес...уникален нападател! А някои разправяха лятото, колко по-добре било за Ливърпул да вземе 50 милиона от Суарес.
-
suareshampion
ЛУИССССССССССССССССССССССССССССССССС
Наказваййй затваряй устиии хахахааа
Тоя човек ще направи Ливърпул шампиони рано или късно . Винаги съм вярвал в него и винаги ми се е отблагодарявал със силна игра и голове .
Целия стадион пеят песни за него .Нека пеят ,заслужил си е всичко .
Наказваййй затваряй устиии хахахааа
Тоя човек ще направи Ливърпул шампиони рано или късно . Винаги съм вярвал в него и винаги ми се е отблагодарявал със силна игра и голове .
Целия стадион пеят песни за него .Нека пеят ,заслужил си е всичко .
Последна промяна от suareshampion на 26 окт 2013 18:18, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- superspiro
- Контакти:
Негативните мнения преди мача ме разсмиваха....МАЧКАЙ СУАРЕЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
When you walk through a storm, hold your head up high...
-
suareshampion
Liverpool forever_95 написа:3-0 с 3 гола на Суарес...уникален нападател! А някои разправяха лятото, колко по-добре било за Ливърпул да вземе 50 милиона от Суарес.
Ти беше един от тях.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Ебати малшанса за Стъридж......а сега и греда...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- tisho_ynwa
- Контакти:
О колко ценен е Глен Джонсън не е истина, молете се да е здрав. А на Стъридж днес не му е ден, до сега игра слабо а тази греда потвърждава лошия ден на Стъридж, е и най-добрите грешат 
-
suareshampion
Кво беше.....Брендън не може да ги тренира ...всеки мач през второто полувреме играят слабо и ...не могат да ходят хаххааа и като дойде зимата ще умират по терена от умора пхааааааа
Така ,както съм се смял в последните две години по тия форуми...никога през живота си не съм се смял.
Наслушах се на какви ли не вицове .

Така ,както съм се смял в последните две години по тия форуми...никога през живота си не съм се смял.
Наслушах се на какви ли не вицове .