Dzheff написа:1.къде виждаш последователност в отбора,със какво той е израстнал в сравнение от минали години и откъде си сигурен,че следващия сезон ще бъде по-силен от сегашния?
ясно е че след промените в собствеността, директорското тяло, мениджъра и самия състав се очертава една ясна стратегия за развитие на отбора - подмладяване на състава, развитие на школата и работа основно с млади и талантливи играчи, с които да гоним успехи в английската и европейската сцена. мисля че всичко което става в клуба в последната година потвърждава тази тенденция - тава се нарича последователна работа. в момента отбора играе много по-правилно тактически, с много по-ясен стил и много по-привлекателно (особено за хората, които харесват английския футбол като мен) от времето на Улие, Рафа и Ходжсън. нормално е когато се работи последователно без особени сътресения да има градация в резултатите и затова смятам че другия сезон би бил по-успешен с настоящия отколкото с нов мениджър, който ще трябва отново да прави промени и да тръгва от нулата...
работа със млади играчи? епизодичните появявания на фланаган,кели,шелви,стърлинг и коатес ли визираш? спиъринг играе единствено заради контузиите на лукас и адам. по-правилно тактически играем викаш-със кой противник,че нещо не се сещам? много по-ясен стил-то такъв няма,от защитата се дава на фланга и оттам се кюска във наказателното поле...ако за теб това е стил,за мен не е.по-привлекателно за отбор от чемпиъншип може,но за гранд какъвто парадираме да сме-в никакъв случай!