Според мен кой е подценен и кой не надценен то времето и мачовете го показват.Сега в момента е абсурд да знаем дали един играч за в бъдеще как ще се развият нещата.Хендерсън или Керъл,ако за в бъдеще се развият и ни вършат работа значи са си стрували парите.В такъв случай парите колкото и изглеждат сега много след някакъв период може да се окаже че евтино сме ги взели.
Например откритията на Камоли.Бербо като го взеха за 15тина млн. евро,Бейл за горе долу тези пари,Модрич за 21 и т.н. в началото много хора(включвам и себе си) са си мислели тия Тотнъм как са се прецакали.Времето и мачовете го е показало ,че това са им трансферни удари.
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Fantasmagoriev
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Добре, де хора стига сте го обиждале оувъра! Ами хубаво, написал е някакви фантасмагории, ми и вие си дайте мнението. Всеки има право на такова. Явно човекът си харесва ветераните - няма нищо лошо! И мене ме кефят! Все едно да кажеш:
-Мани го тоя Джерард, той е торба с кокали!
Да, ама не! Ми малко по-сериозно де! А и всички сме фенове на Пул'! Нека се подкрепяме взаимно, мамка му!
Да, ама не! Ми малко по-сериозно де! А и всички сме фенове на Пул'! Нека се подкрепяме взаимно, мамка му!
YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!
LIVERPOOL F.C.!!!
-
Fantasmagoriev
- Контакти:
Gil-galad написа:Той daredevil ще даде по-смислено мнение за наща селекция от теб![]()
НАШТА се пише! Не наща!!! Научи се да пишеш на български!
LIVERPOOL F.C.!!!
LIVERPOOL F.C.!!!
Fantasmagoriev написа:Gil-galad написа:Той daredevil ще даде по-смислено мнение за наща селекция от теб![]()
НАШТА се пише! Не наща!!! Научи се да пишеш на български!
Абе, ако трябва да сме коректни дори се пише НАШАТА....и недей веднага да почваш, да колиш и да бесиш във форума
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
Fantasmagoriev
- Контакти:
пак не е наща!!!
LIVERPOOL F.C.!!!
LIVERPOOL F.C.!!!
Fantasmagoriev написа:пак не е наща!!!
Е добре и к'во от това???? Не ми се занимава да го редактирам....като толкова ти пречи недей чети...недей влиза тука....стига се заяжда за глупости....по-добре кажи нещо градивно...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
Fantasmagoriev
- Контакти:
Fantasmagoriev написа:Добре, де хора стига сте го обиждале оувъра! Ами хубаво, написал е някакви фантасмагории, ми и вие си дайте мнението. Всеки има право на такова. Явно човекът си харесва ветераните - няма нищо лошо! И мене ме кефят! Все едно да кажеш:
Ето ти нещо градивно!!! Кой да чете?!
LIVERPOOL F.C.!!!
LIVERPOOL F.C.!!!
Слуха, че Мейрелеш е за продажба мен нямаше да ме учуди, дори и преди това трансферно лято, още миналия сезон си казах, че ако остане ще е на пейката, но да видим де, все пак на много малко места е разпространено...
venomcho написа:Слуха, че Мейрелеш е за продажба мен нямаше да ме учуди, дори и преди това трансферно лято, още миналия сезон си казах, че ако остане ще е на пейката, но да видим де, все пак на много малко места е разпространено...
Май в тази посока са тръгнали нещата.Щом и с новия му договор пропаднаха(за сега) нещата,а и той цял сезон един мач не можа да го изкара 90мин(не че Адам е нещо по-различно).
Fantasmagoriev написа:Fantasmagoriev написа:Добре, де хора стига сте го обиждале оувъра! Ами хубаво, написал е някакви фантасмагории, ми и вие си дайте мнението. Всеки има право на такова. Явно човекът си харесва ветераните - няма нищо лошо! И мене ме кефят! Все едно да кажеш:
Ето ти нещо градивно!!! Кой да чете?!
Kое му е градивното на това?
Както и да е...заслужава си да споменем спекулацията, че трансфера на Фил Джоунс в Юнайтед е пред провал и Ливърпул са предложили 22 милиона паунда за защитника