Gil-galad написа:Liverpool forever_95 написа:О-о-о-о-о, да, забравих, вие тук сте най-големите мениджъри, треньори, спецове, скаути и тем подобни. Ае със здраве, смешници такива
Малкия т'ва изказване ни в клин ни в ръкав не знам от къде дойде, но по-добре спри да пишеш, за да не се излагаш повече
Големия, аз ще спра да пиша в тоя спрял форум заради ей такива като тебе - сиреч идиоти! Тръгнал да ми обяснява преди два-три денЯ, че като не ми харесвало сегашното положение на клуба, да съм го сменял...тъпак, аз не съм с твойто средняшко мислене и не ръкопляскам на малкото победи на Далглиш и не го защитавам при издънките му като масата тук. Ей заради ей такива олигофрени като вас спряха много хора да пишат, щото ние недоволните като си изкажем негативното мнение, и ни пращате да ставаме фенове на други отбори...ама къ'в си ти че да ме пращаш където и да било бе, форумен смешник. Или пък няк'ви други образи да ми говорят, че като не съм вярвал в изкуфялата вече легенда, не съм бил фен на отбора...ае на всички де'т си позволяват да говорят такива обидни думи по мой адрес, да го поемат.