Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 май 2012 11:58

Gil-galad написа:
Liverpool forever_95 написа:О-о-о-о-о, да, забравих, вие тук сте най-големите мениджъри, треньори, спецове, скаути и тем подобни. Ае със здраве, смешници такива :mrgreen:

Малкия т'ва изказване ни в клин ни в ръкав не знам от къде дойде, но по-добре спри да пишеш, за да не се излагаш повече :)

Големия, аз ще спра да пиша в тоя спрял форум заради ей такива като тебе - сиреч идиоти! Тръгнал да ми обяснява преди два-три денЯ, че като не ми харесвало сегашното положение на клуба, да съм го сменял...тъпак, аз не съм с твойто средняшко мислене и не ръкопляскам на малкото победи на Далглиш и не го защитавам при издънките му като масата тук. Ей заради ей такива олигофрени като вас спряха много хора да пишат, щото ние недоволните като си изкажем негативното мнение, и ни пращате да ставаме фенове на други отбори...ама къ'в си ти че да ме пращаш където и да било бе, форумен смешник. Или пък няк'ви други образи да ми говорят, че като не съм вярвал в изкуфялата вече легенда, не съм бил фен на отбора...ае на всички де'т си позволяват да говорят такива обидни думи по мой адрес, да го поемат.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 май 2012 12:34

Казах ти да спреш да се излагаш, ама ти все едно ти казах да продължаваш да плямпаш глупости :) Не помня аз да съм те нагрубил или обидил по някакъв начин, за разлика от теб който явно знае само как да обижда, но не и да говори нормално....ако вие тука "редовните" фенове, можехте да изкажете мнението си, против Далглиш или против който и да е от отбора нормално, без обидни квалификации и без всяка втора дума да е обидна(и то не само към Далглиш, а и към другите които пишат тук) може и да се получи нормален разговор....но в крайна сметка на тебе като някой ти е изтървал първите 7 години, аз ли ще те науча на елементарно възпитание....ние ще си го "поемем", не се притеснявай за нас...щеше да е толкова смешно, ако не беше толкова трагично....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 14 май 2012 15:46

liverpool96 написа:http://www.gol.bg/liverpool/2012-05-14/keni-dalglish.130968

Този човек пие ли си хаповете?

БГ треньорите не се оправдават толкова

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 14 май 2012 17:18

Liverpool forever_95 написа:
Gil-galad написа:
Liverpool forever_95 написа:О-о-о-о-о, да, забравих, вие тук сте най-големите мениджъри, треньори, спецове, скаути и тем подобни. Ае със здраве, смешници такива :mrgreen:

Малкия т'ва изказване ни в клин ни в ръкав не знам от къде дойде, но по-добре спри да пишеш, за да не се излагаш повече :)

Големия, аз ще спра да пиша в тоя спрял форум заради ей такива като тебе - сиреч идиоти! Тръгнал да ми обяснява преди два-три денЯ, че като не ми харесвало сегашното положение на клуба, да съм го сменял...тъпак, аз не съм с твойто средняшко мислене и не ръкопляскам на малкото победи на Далглиш и не го защитавам при издънките му като масата тук. Ей заради ей такива олигофрени като вас спряха много хора да пишат, щото ние недоволните като си изкажем негативното мнение, и ни пращате да ставаме фенове на други отбори...ама къ'в си ти че да ме пращаш където и да било бе, форумен смешник. Или пък няк'ви други образи да ми говорят, че като не съм вярвал в изкуфялата вече легенда, не съм бил фен на отбора...ае на всички де'т си позволяват да говорят такива обидни думи по мой адрес, да го поемат.

Хормоналния дисбаланс те пере яко тебе. Иди си набии няколко ножки да ти спадне напрежението и евентуално да ти се върне малко кръвта в мозъка, ако въобще имаш такъв де. Голяма уста голямо чудо, щом оня другия вижда нещата по трезво, а the big manager въобще не пише сметни сам ти колко си ниско в еволюцията.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 14 май 2012 19:14

Абе какъв ти е проблема? Никой не те е обидил, никой не те е нагрубил... Без никой да се е заяждал с теб ти нареждаш наред... После се чудиш защо държанието на другите към теб не е такова каквото искаш... Ама нали я знаеш поговорката: Каквото почукало, такова се обадило! ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 май 2012 20:07

[quote="wolf"]
Хормоналния дисбаланс те пере яко тебе. Иди си набии няколко ножки да ти спадне напрежението и евентуално да ти се върне малко кръвта в мозъка, ако въобще имаш такъв де. Голяма уста голямо чудо, щом оня другия вижда нещата по трезво, а the big manager въобще не пише сметни сам ти колко си ниско в еволюцията. [quote=]

хахахаха...големият мениджър не пише заради масата фенчета тук, де'т се имат за разбирачи...аз поддържам връзка с него и знам. А за т'ва че никой не ме е нагрубил - он'я ми вика смени си отбора. Чшшшш, ало, я се осъзнай малко к'ви ги дрънкаш, Gil-чо.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 май 2012 20:22

wolf написа:Хормоналния дисбаланс те пере яко тебе. Иди си набии няколко ножки да ти спадне напрежението и евентуално да ти се върне малко кръвта в мозъка, ако въобще имаш такъв де. Голяма уста голямо чудо, щом оня другия вижда нещата по трезво, а the big manager въобще не пише сметни сам ти колко си ниско в еволюцията. [quote=]

хахахаха...големият мениджър не пише заради масата фенчета тук, де'т се имат за разбирачи...аз поддържам връзка с него и знам. А за т'ва че никой не ме е нагрубил - он'я ми вика смени си отбора. Чшшшш, ало, я се осъзнай малко к'ви ги дрънкаш, Gil-чо.

Еми к'во да кажа на човек който не вярва на отбора който уж подкрепя :) И ето пак демонстрация на тоя което сме ти казали 3-ма човека в предните постове...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 14 май 2012 20:50

wolf написа:Хормоналния дисбаланс те пере яко тебе. Иди си набии няколко ножки да ти спадне напрежението и евентуално да ти се върне малко кръвта в мозъка, ако въобще имаш такъв де. Голяма уста голямо чудо, щом оня другия вижда нещата по трезво, а the big manager въобще не пише сметни сам ти колко си ниско в еволюцията. [quote=]

Мамин убавец, вие ненормалните винаги се държите в течение да не вземе някой да обере всичките точки с простотията си.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 14 май 2012 21:39

Знам, че може би е малко несериозно от моя страна, но какво мислите за завръщане на Торес?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”