Фен на Арсенал и фен на Ливърпул да спорят за успехите на отборите им в последните години си е ситуация "присмял се хърбел на щърбел", ама отвсякъде
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
През последния сезон Ливърпул е на загуба от трансфери с 37 млн. паунда, а Арсенал е напред с 12 млн. паунда. Арсенал почти сигурно ще играе в ШЛ, а Ливърпул за поредна година няма да играе въобще в Европа. А относно трофеите - Ливърпул за последно е спечелил ШЛ преди 7 години, ФА Къп преди 6, а Премиершип ... доста преди да си се родил и когато аз съм бил на възраст, в която не съм можел да чета. Така че и при вас положението с титлите не е цветущо, да не кажа, че за последните над 22 години имате само едно значимо постижение - ШЛ през 2005.
Фен на Арсенал и фен на Ливърпул да спорят за успехите на отборите им в последните години си е ситуация "присмял се хърбел на щърбел", ама отвсякъде
И двата отбора са доста зле...
PeterForsberg написа:Много слухове в Туитър,че Кралят ще заеме друг пост в клуба,а на мястото му ще дойде нов мениджър/Мартинес и Бенитес са най-споменавани/.
Слухове за засилващ се наш интерес към Гастон Рамирес,само да уточня,че момчето е атакуващ полузащитник,който може да играе по двата фланга,както и зад нападателя.
Ола Джон е според мен топ играчът на Твенте заедно с Дъглас,Михайлов и Де Йонг.Между-другото бразилецът е поискал да бъде продаден и Твенте ще го пуснат за около 5 млн. паунда.Страхотен централен бранител,може би най-добрият в Холандия,но интерес към него има от Нюкасъл.И отново на Джон-крило,което разполага с мощ,техника и бързина,бележи и голове.Младо момче,което ще се нуждае от адаптация,но би ни свършило отлична работа по фланга,предпочитам го пред Елм,който играе на позиция,която не ни е чак толкова належаща,а и е доста по-възрастен.
Иначе младите играчи тярбва да получат своите шансове,и то още идния сезон.Джак Робинсън е страхотен ляв бек и определено той трябва да е втора опция след Енрике,напоследък травмите спират развитието му,но Робо има по-голям потенциал и от Флано,и от Кели.Стърлинг задължително трябва да е в групата всеки мач,защото ако не получава шансове,просто няма как да се развива.Уиздъм е много качествен играч,а и може да играе като дефанзивен халф освен като централен бранител,има много прилики с Мика Ричардс.Коуди също е време да получи шанс.Отделно,че имаме Брад Джоунс и Дони,които за цял сезон комбинирано имат 4-5 мача,а заплатите им са по над 1,5 млн. паунда.По-добре да ги шитнем и да залагаме на Гулашчи като резерва.
Относно Пачеко-момчето регресира,за цял сезон в Райо е на посредствено ниво има десетина мача за испанците,почти всички като резерва.Съмнява ме Атлетико Мадрид да го закупят след този му слаб сезон.Проблемът за новия мениджър е връщането в клуба на Акуилани и Коул,които явно няма да останат в Милан и Лил.И двамата вземат огромни заплатати,които ще натоварят бюджета на клуба и ще са пречка за привличането на нови играчи,ако не бъдат продадени.
Принципно съм съгласен с теб, но само да кажа някои неща
Дъглас наистина е един от най-добрите в Холандия, заедно с Вертонген най-малко, но си мисля че централен защитник не е приоритет в момента, пък било и то за 5 милиона
Пачеко аз никога не съм го харесвал особено така че за мен няма да е голяма загуба в интерес на истината
А Гастон Рамирез наистина не е за изпускане
Съгласен съм и за резрвения вратар, както и за мнението ти за младежите
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- liverpool96
- Контакти:
Paralel написа:През последния сезон Ливърпул е на загуба от трансфери с 37 млн. паунда, а Арсенал е напред с 12 млн. паунда. Арсенал почти сигурно ще играе в ШЛ, а Ливърпул за поредна година няма да играе въобще в Европа. А относно трофеите - Ливърпул за последно е спечелил ШЛ преди 7 години, ФА Къп преди 6, а Премиершип ... доста преди да си се родил и когато аз съм бил на възраст, в която не съм можел да чета. Така че и при вас положението с титлите не е цветущо, да не кажа, че за последните над 22 години имате само едно значимо постижение - ШЛ през 2005.
Фен на Арсенал и фен на Ливърпул да спорят за успехите на отборите им в последните години си е ситуация "присмял се хърбел на щърбел", ама отвсякъдеИ двата отбора са доста зле...
Откъде да те почна... УЕФА - 2001, Суперкупа на Европа 2001, 2005, ШЛ 2005. Малко ли са ти? Скандален финал на СКК със 3 отменени гола и 3 греди срещу Сао Пауло /опс вие на тоя турнир никога не сте играли/. В Европа ще играем за твое съжаление, още със спечелването на Карлинг Къп. Арсенал няма НИКАКЪВ трофей от 7 години, а какъвто и да било Евро трофей - от 18. Много весело а?
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Година след година ни напускат най-читавите ни футболисти. Е, вече сме си чисти средняци, няма к'во да се лъжем. Затриха любимият ни клуб...не вярвам, че Ливърпул някога отново ще се върне в Топ 4, а за титла да не говорим...

Liverpool forever_95 написа:Година след година ни напускат най-читавите ни футболисти. Е, вече сме си чисти средняци, няма к'во да се лъжем. Затриха любимият ни клуб...не вярвам, че Ливърпул някога отново ще се върне в Топ 4, а за титла да не говорим...![]()
![]()
еми тогава спирай да подкрепяш Ливърпул и отивай да си бършеш сълзите с новата тениска на Ман Ю...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
john barnes
Lots of rumours going round that #LFC scouts are in Italy trying to seal £18.7 Million deal for Gaston Ramirez who isn't playing today
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- liverpool96
- Контакти:
john barnes написа:Lots of rumours going round that #LFC scouts are in Italy trying to seal £18.7 Million deal for Gaston Ramirez who isn't playing today
18 млн. ?!?!?!
- wozniacki123
- Контакти:
john barnes написа:Lots of rumours going round that #LFC scouts are in Italy trying to seal £18.7 Million deal for Gaston Ramirez who isn't playing today
Защо не се пробваме с Джовинко стига с тия уругвайци
- liverpool96
- Контакти:
wozniacki123 написа:john barnes написа:Lots of rumours going round that #LFC scouts are in Italy trying to seal £18.7 Million deal for Gaston Ramirez who isn't playing today
Защо не се пробваме с Джовинко стига с тия уругвайци![]()
Те това е коментара! Джовинко в Ливърпул незабавно!