Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 09 апр 2012 21:19

liverpool96 написа:Брато, моля ти се. Дешан? Та в момента Марсилия има 10 загуби от последните си 11 мача и са на 6 точки от последния изпадащ. Какво е това постижение във Франция? Тези имат точно двама играча, които стават и това са Жиняк и Андре Аю. Къде го видя тоя атакуващ футбол - не те знам. Пълна дезорганизация в Европа видях аз.

абе де да знам,играха все пак на четвъртфинал във Ш.Л.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 09 апр 2012 21:22

john barnes написа:
liverpool96 написа:Брато, моля ти се. Дешан? Та в момента Марсилия има 10 загуби от последните си 11 мача и са на 6 точки от последния изпадащ. Какво е това постижение във Франция? Тези имат точно двама играча, които стават и това са Жиняк и Андре Аю. Къде го видя тоя атакуващ футбол - не те знам. Пълна дезорганизация в Европа видях аз.

абе де да знам,играха все пак на четвъртфинал във Ш.Л.

Тоя пич не е за нас, повярвай ми. Дано лапнем Моу. Колкото и да ми е противен характера му, поне е невероятен мениджър. Давам един пример с Юрген Клоп: този така вика на играчите си по време на мач, а и не само, че онези след всяка една ситуация на терена едвам го поглеждат. Тях ги е страх от него и са много здраво респектирани. Трябва ни един тиранин на "Анфийлд"...

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 09 апр 2012 21:23

Трябва ни човек, който поема вината на свой гръб за издънките. Не после, че късмета и шанса не били на наша страна.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 09 апр 2012 21:24

liverpool96 написа:Тоя пич не е за нас, повярвай ми. Дано лапнем Моу. Колкото и да ми е противен характера му, поне е невероятен мениджър. Давам един пример с Юрген Клоп: този така вика на играчите си по време на мач, а и не само, че онези след всяка една ситуация на терена едвам го поглеждат. Тях ги е страх от него и са много здраво респектирани. Трябва ни един тиранин на "Анфийлд"...

На мен пък характерът на Моу ми се нрави ужасно много. Много се кефя на хора, които имат самочувствие с покритие и не се свенят да го показват ;)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 09 апр 2012 21:26

Иначе Дешан ми е супер противен и се надявам да не стъпва на "Анфийлд". А Адебайор сега може и да взима 150-160 хиляди на седмица, но това е защото е играч на Сити. Като го изритат не виждам кой ще се навие да му плаща по толкова, така че ще склони и за около 100, няма къде да ходи.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 09 апр 2012 21:27

Karsa Orlong написа:
liverpool96 написа:Тоя пич не е за нас, повярвай ми. Дано лапнем Моу. Колкото и да ми е противен характера му, поне е невероятен мениджър. Давам един пример с Юрген Клоп: този така вика на играчите си по време на мач, а и не само, че онези след всяка една ситуация на терена едвам го поглеждат. Тях ги е страх от него и са много здраво респектирани. Трябва ни един тиранин на "Анфийлд"...

На мен пък характерът на Моу ми се нрави ужасно много. Много се кефя на хора, които имат самочувствие с покритие и не се свенят да го показват ;)

Хубаво де, ама да се държи по този начин е просто непростимо за човек с неговия престиж.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 09 апр 2012 21:28

Karsa Orlong написа:Иначе Дешан ми е супер противен и се надявам да не стъпва на "Анфийлд". А Адебайор сега може и да взима 150-160 хиляди на седмица, но това е защото е играч на Сити. Като го изритат не виждам кой ще се навие да му плаща по толкова, така че ще склони и за около 100, няма къде да ходи.

То за Тевес се пишеше, че склонил да получава 90-100 хил. паунда на седмица, какво остава до Аде.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 апр 2012 22:12

john barnes написа:кво не му харесваш на дешан? направи марсилия шампиони след 15 годишно прекъсване,практикува модерен и атакуващ футбол...по-добре ще е от легендарния със сигурност.но май се пече нещо около моуриньо...

ХАХАХХАХАХА Дешан? Ти друсан ли си бе? По абсолютно същата логика ще ти кажа накрая на сезона - падна в 10 от последните 11 мача ама взе ФА и купата на лигата след 6 години суша. Много яко а? Практикува той, видяхме какво може за толкова години, Ювентус едвам се отърваха от него. Бягай от тука..

john barnes

Мнениеот john barnes » 10 апр 2012 10:01

wolf написа:
john barnes написа:кво не му харесваш на дешан? направи марсилия шампиони след 15 годишно прекъсване,практикува модерен и атакуващ футбол...по-добре ще е от легендарния със сигурност.но май се пече нещо около моуриньо...

ХАХАХХАХАХА Дешан? Ти друсан ли си бе? По абсолютно същата логика ще ти кажа накрая на сезона - падна в 10 от последните 11 мача ама взе ФА и купата на лигата след 6 години суша. Много яко а? Практикува той, видяхме какво може за толкова години, Ювентус едвам се отърваха от него. Бягай от тука..

не съм заритал да го видя на Анфийлд франсето...но е факт,че ги направи шампиони след дългогодишна суша.1.жозето 2.капело 3.хидинк.някой от тия искам аз начело,другото е просто за чесане на езиците.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 10 апр 2012 10:10

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QTErfSyu4vc[/youtube]
Надявам се това да не остене един блед спомен и да се върнем където ни е мястото!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”