Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 08 апр 2012 16:48

Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо вече е решил да се раздели с двама свои футболисти през лятото, пише вестник "АС". Това са Ласана Диара и Рикардо Карвальо. Договорът на Лас приключва през 2013 година и "белите" ще се опитат да вземат няколко милиона за 27-годишния полузащитник.

Финансовите изисквания на френския халф са спрели преговорите за нов контракт (Лас поискал 4 млн. евро на сезон) и тъмнокожият "разбивач" вече не е в сметките на Специалния. 33-годишният централен бранител също е с договор и за следващия сезон. От "Сантиаго Бернабеу" обаче са решени да го пуснат да си отиде без пари това лято.

Сега е момента за офанзива за Лас.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 апр 2012 22:03

В цялата ВЛ има само един по-сакат футболист от А.Керъл и това е Дж. Карагър !!!
Просто Пуул са длъжни да изгонят Керъл,Адам и Даунинг. На 100 %-та съм сигурен
че Дж. Коул и Акуилани биха дали повече на Пуул от това което дадоха Адам и Даунинг този сезон-> т.е. НИЩО.
Трябват много нови играчи и дори и нов вратар.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 апр 2012 15:06

According to COS, Liverpool are reportedly consider moves for Man City duo Adam Johnson and Emmanuel Adebayor as Kenny Dalglish looks to improve his attacking options.

А и слухове че Джонсън е недоволен в Сити и може да го продадат през лятото за около 7-10 милиона :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 09 апр 2012 15:21

Gil-galad написа:
According to COS, Liverpool are reportedly consider moves for Man City duo Adam Johnson and Emmanuel Adebayor as Kenny Dalglish looks to improve his attacking options.

А и слухове че Джонсън е недоволен в Сити и може да го продадат през лятото за около 7-10 милиона :)

тези двамата са ми мечта да ги вземем.Привлечем ли ги , край с проблемите в атака.Иначе странно как ще го пуснат за толкова малко след като скоро подписа нов договор доколкото си спомням.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes

Мнениеот john barnes » 09 апр 2012 15:30

пълен абсурд да ги вземем тия двамата...те са играчи,а ние такива не обичаме.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 апр 2012 18:44

Сити ще прави чистка за още мега играчи, а тези не се вписват в това понятие. Затова не е чак толкова невъзможно.

john barnes

Мнениеот john barnes » 09 апр 2012 21:03

адебайор взима доста висока заплата,мисля че беше от порядъка на 150-160 хилки на седмица...нещо не виждам как ще му ги даваме тия пари.адам джонсън е добро крило,но не мисля че манчини ще го даде на нас,въпреки че не сме им конкуренти...за него може би имаме шанс,ама адебайор ми се струва невероятно да го вземем.абе знае ли човек,дано ги лапнем и двамата.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 09 апр 2012 21:09

john barnes написа:адебайор взима доста висока заплата,мисля че беше от порядъка на 150-160 хилки на седмица...нещо не виждам как ще му ги даваме тия пари.адам джонсън е добро крило,но не мисля че манчини ще го даде на нас,въпреки че не сме им конкуренти...за него може би имаме шанс,ама адебайор ми се струва невероятно да го вземем.абе знае ли човек,дано ги лапнем и двамата.

Абе ти наскоро даде за евентуален заместник на Кени треньора на Марсилия Дидие Дешан. Сериозен ли си :lol: :mrgreen: ?

john barnes

Мнениеот john barnes » 09 апр 2012 21:11

кво не му харесваш на дешан? направи марсилия шампиони след 15 годишно прекъсване,практикува модерен и атакуващ футбол...по-добре ще е от легендарния със сигурност.но май се пече нещо около моуриньо...

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 09 апр 2012 21:18

Брато, моля ти се. Дешан? Та в момента Марсилия има 10 загуби от последните си 11 мача и са на 6 точки от последния изпадащ. Какво е това постижение във Франция? Тези имат точно двама играча, които стават и това са Жиняк и Андре Аю. Къде го видя тоя атакуващ футбол - не те знам. Пълна дезорганизация в Европа видях аз.

Върни се в “Ливърпул”