Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
За момента нямаме нито един дефанзивен халф ако става въпрос. Спиъринг си е типичен централен полузащитник като Скоулс.
Раздялата с Каут започна. Изобщо не ме учудва изказването му, че ако не играе редовно ще напусне. Аз лично очаквам да го продадем лятото и да купим нападател и дясно крило.
- Jordan Henderson
- Контакти:
Аз пък искам Каут да завърши кариерата си при нас. И той го иска ама "великият ни крал" май е на друго мнение... Дано остане другата година и кончето да разцъква в ЛЕ а летящият холандец да пори в ВЛ заедно с Суарез. Разбира се вероятно отново съм далееееч от истината
Pupper_ написа:Раздялата с Каут започна. Изобщо не ме учудва изказването му, че ако не играе редовно ще напусне. Аз лично очаквам да го продадем лятото и да купим нападател и дясно крило.
Времето му изтече, време е за нови лица.
- Jordan Henderson
- Контакти:
wolf написа:Pupper_ написа:Раздялата с Каут започна. Изобщо не ме учудва изказването му, че ако не играе редовно ще напусне. Аз лично очаквам да го продадем лятото и да купим нападател и дясно крило.
Така ще викаш на Карагър
Jordan Henderson написа:wolf написа:Pupper_ написа:Раздялата с Каут започна. Изобщо не ме учудва изказването му, че ако не играе редовно ще напусне. Аз лично очаквам да го продадем лятото и да купим нападател и дясно крило.
Така ще викаш на Карагър![]()
,не на Каут
Какво толкова му харесвате на Каут немога да разбера, вече времето му мина.Верно е че понякога влиза като резерва и вкарва важни голове,но това се случва два пъти в годината и като титуляр е пълна скръб.Лятото да го трампваме някъде в турция или русия и това е
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
- Karsa Orlong
- Контакти:
smart написа:Какво толкова му харесвате на Каут немога да разбера, вече времето му мина.Верно е че понякога влиза като резерва и вкарва важни голове,но това се случва два пъти в годината и като титуляр е пълна скръб.Лятото да го трампваме някъде в турция или русия и това е
Съгласен съм, но ако привлечем за негов заместник Азар например. Ако ще идва някой от класата на Даунинг просто няма смисъл.
Jordan Henderson написа:wolf написа:Pupper_ написа:Раздялата с Каут започна. Изобщо не ме учудва изказването му, че ако не играе редовно ще напусне. Аз лично очаквам да го продадем лятото и да купим нападател и дясно крило.
Така ще викаш на Карагър![]()
,не на Каут
И двамата са за изхвъргача вече.
- Jordan Henderson
- Контакти:
Нима Каут не ни спечели КК този сезон? Нима Каут не ни обърна (частично) сезона миналата година? Нима не си партнира добре в атака с който и да е?
Дирк ни е легенда и не разбирам какво не му харесвате. Ако той си играеше редевно вместо малаумниците Хендерсън и Даунинг в неговата зона отдавна да не се мъчим за 6тото място,но отново ще подчертая нашият "крал".Дори да се опитаме да го продадем ще вземем максимум мизерни 10 млн. за който няма смисъл. Ако ще се взима нов футболист да се взима без освобождаване на Каут. Ако зависеше от мен летящият холандец би останал в Ливърпул поне до 38 години редом до Стивън Джерард и Крейг Белъми.
Дирк ни е легенда и не разбирам какво не му харесвате. Ако той си играеше редевно вместо малаумниците Хендерсън и Даунинг в неговата зона отдавна да не се мъчим за 6тото място,но отново ще подчертая нашият "крал".Дори да се опитаме да го продадем ще вземем максимум мизерни 10 млн. за който няма смисъл. Ако ще се взима нов футболист да се взима без освобождаване на Каут. Ако зависеше от мен летящият холандец би останал в Ливърпул поне до 38 години редом до Стивън Джерард и Крейг Белъми.
Jordan Henderson написа:Нима Каут не ни спечели КК този сезон? Нима Каут не ни обърна (частично) сезона миналата година? Нима не си партнира добре в атака с който и да е?
1.вкара един гол след като се подхлъзна срещу Кардиф и вече голямата работа стана,а гола им в 118 минута по чия вина стана помниш ли ?
2.Даунинг последните мачове играе много силно и е с класи във всяко едно отношение с Каут
3.Как по точно ни е обърнал сезона миналата година, единствения мач, който донякъде реши беше срещу МЮ когато вкара три гола буквално от голлинията,но главната заслуга бе на Суарес
4.Какво те кара да си мислиш че е легенда?!?!
5.С кой си партнира добре в атака, помня как ни осра мачовете със стоук и арсенал загубихме точки само и единствено заради него.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."