Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 12 мар 2012 13:53

Liverpool forever_95 написа:http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2113616/Liverpools-Luis-Suarez-opens-door-PSG-move.html

Да си ходи! И без това не оправдава доверието, има едва 6 гола за отбора във ВЛ, пропуска като за световно, така че за едни 30 милиона да го махат!!! Не искам лекета в любимия си отбор!

ХАХАХАХАХА Момче ставаш жалък, по-добре я дръж тая уста затворена че ставаш за смях и хората осъзнават колко тъп и наивен си всъщност. Виж 96 колко повече акъл има хем е по-малък от теб.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 12 мар 2012 14:04

wolf написа:
Liverpool forever_95 написа:http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2113616/Liverpools-Luis-Suarez-opens-door-PSG-move.html

Да си ходи! И без това не оправдава доверието, има едва 6 гола за отбора във ВЛ, пропуска като за световно, така че за едни 30 милиона да го махат!!! Не искам лекета в любимия си отбор!

ХАХАХАХАХА Момче ставаш жалък, по-добре я дръж тая уста затворена че ставаш за смях и хората осъзнават колко тъп и наивен си всъщност. Виж 96 колко повече акъл има хем е по-малък от теб.

за 30 не ама за едни 50-60 (въпреки че надали ще се намерят будали да дадат толкова) да го продаваме. С тези пари ще вземем един голаджия и едно дясно крило и сме супер.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 12 мар 2012 14:07

wolf написа:

Ахахаха, без да ме познаваш недей да говориш колко мозък имам бе...аз вярвам на т'ва, което виждам! А то е почти във всички спортни сайтове. Айде заблуден, оставям те да си живееш в заблуда, че Суарес ще завърши кариерата си при нас...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 мар 2012 14:11

За 2000+ поста съм си изградил мнение колко мозък имаш, не е толкова трудно.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 12 мар 2012 14:21

wolf написа:За 2000+ поста съм си изградил мнение колко мозък имаш, не е толкова трудно.

Е, нормално, и аз съм си изградил мнение за теб и колко ти е куфара с багаж горе, нали така фена на Борусия Дортмунд ?!?

Потребителски аватар
philipoff72
Контакти:

Мнениеот philipoff72 » 12 мар 2012 14:46

Като продадем Луис, ще закупим някой от големите британски таланти:Флетчър,Морисън, Синклеър,Джарвис,Брънт,Шоукрост или невероятния Джеймс МакКлийн от Съндърланд!Може и някой от по дъртите :Бент, Ленън или Дефоу!

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 12 мар 2012 14:50

Действителността е такава,че миналото лято беше ключово.Ако тогава бяхме взели поне 3-ма класни играчи за сметка на сегашните работата щеше да е много по-добре ,но ние взехме 7 играча от който никой освен Енрике и Белами не стават за футболисти на Ливърпул. И мога да ви заявя,че това лято което предстои ще бъде много лошо за нас,защото бяха похарчени много средства,бяха купени играчи които уж трябва да са новият отбор,едва ли ще се прави наново реконструкция ,а нашите собственици едва ли са готови отново да пръскат 100+ милиона,защото все пак те не разполагат с финансите на Сити или ПСЖ,така че бъдещите поне 2-3 години титлата ще трябва да я отпишем,а топ 4 и догодина със сигурност. Съжелявам момчета,ако искате твърдете обратното това е моето мнение ,но над нашия Ливърпул са надвиснали доста тъмни облаци,и ще трябва да почакаме доста докато отново видим това Златно небе.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 12 мар 2012 14:54

M, ПСЖ да вадят 60М и да го взимат. :)
Все пак Суарез в близките две - три години няма къде да ходи. Наш си е и толкоз. Да се стяга, че с тази 7%-нтна успеваемост, скоро ще го разлюбите и него.
@ philipoff72 Покупките на британци приключиха. Лятото ще се добавят двама, максимум трима чужденци и после ще се чака на младежи от академията. Американците имат много различен стил за правене на пари от нас - европейците. Дълбоко съм убеден, че се гонят именно добри резултати от академията.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 12 мар 2012 15:01

Като знам какви играчи ще купим с парите от Суарес се кръстя и паля свещи да не го продаваме. Освен това има още една много важна причина това да не се случва - открай време имаме големи претенции, но същевременно само 1 нападател от световна класа в състава - първо беше Фаулър, после Оуен, след това Торес и сега Суарес. Никога тези хора не са имали партньор до себе си, който да е на тяхното ниво. Преди мечтаният партньор за Торес беше Вия, какъвто сега за Суарес е Кавани. Това вероятно няма да се случи, но все пак се замислете колко важно би било да имаш двама или трима такива играчи в предни позиции. Всички гледаме в лайвскор, че Йоренте вкарва много, но в мача срещу мангалите реално се видя кои са причините това да е така - те се казват Муниаин, Ерера, Мартинес, Де Маркос ... Мислите ли, че без Суарес и Джерард в Ливърпул играчи като Даунинг и Хендерсън могат да се превърнат в такива причини за Йоренте? Дълбоко се съмнявам. Така че се молете "лекето" да остане ...

Потребителски аватар
philipoff72
Контакти:

Мнениеот philipoff72 » 12 мар 2012 15:20

Шампионският ни състав за следващия сезон:Хенеси;Мансиен;Шоукрост;Бертран;Онуоха;Пилкинтън;Хендерсън/капитан/;Макклийн;Шотон-този хвърля като Рори обаче е по млад;Флетчър,Уикъм

Върни се в “Ливърпул”