liverpool96 написа:Много сте ми интересни. Толкова ли не осъзнавате или не свързвате някои факти? Още преди да започне работата, Кени пожела САМ да си прави трансферите и никой друг да не му се бърка в работите. Той сам си го каза, че иска сам да поема отговорността и да знае защо получава псувни, хули, критики и прочие по негов адрес. Но не, френският господин трябваше пак да започне да проваля селекцията. Може би това, че щом го изпъдиха от Тотнъм като мръсно куче "шпорите" тръгнаха по възходяща линия е съвпадение? Гледайте малко по-нашироко върху работите, не само на това, което ви скимне. Човека и с този състав ще вземе да направи отбор, а онзи цайсмен ще продължи да купува тези отрепки...
During his time at Tottenham, Comolli was responsible for Tottenham's policy of signing young talents, bringing players such as Gareth Bale, Alan Hutton, Kevin-Prince Boateng, Giovani dos Santos, Adel Taarabt and Younes Kaboul to the club.[9] Comolli was also responsible for the signings of current Tottenham first-team squad members Luka Modrić, Benoit Assou-Ekotto, Heurelho Gomes, David Bentley (now at West Ham United on loan), Vedran Ćorluka and Roman Pavlyuchenko, as well as Dimitar Berbatov.
Ако всичко това е вярно, то Комоли изобщо не мисля, че е купувал "отрепки" в Тотнъм