Jordan Henderson написа:Alonso_Massa написа:Преди щяхме да купуваме, сега няма... Много тъпо...
Никой не казва че няма да купуваме. Логично след това ужасяващо лято, предстоящото да се вземат мерки. А и е логично щом идва нов мениджър да се купят повечко играчи. Сега най-много да вземем 2-3 ,1 от тях по класен и това ще е. Очаквам пак да не са на позициите който трябва
Аз примерно не виждам защо беше привлечен човекът на аватара ти. Не виждам защо беше купен Керъл (контузен, дебютирал за Ливърпул чак март месец), като по същият начин, на пожар, можехме да изкараме едни 40 милиона за Агуеро примерно и двамата със Суарес да къртят. Не виждам защо беше купен Даунинг, като дори един Н'Зогбия щеше да бъде по-добър избор. Много неща не са ми ясни, като цяло лятната селекция до този момент (защото има шанс от Хендерсън и Керъл да стане нещо, но винаги ще си бъдат средни футболисти, родени са като такива, а природата не се променя) е пълен провал. Дано ме опровергаят в близкото бъдеще, но в момента са пълна скръб.