Мнениеот hrclspr12 » 12 фев 2012 14:56
Изключително съм разочарован от резултата вчера, но не мога да кажа такова нещо за играта. В момента "Ливърпул" все още не е хегемонът, който беше до 90-та година, но върви в правилната посока. "Ливърпул" е английски отбор и трябва да се изгради силен гръбнак от такива футболисти. Според мен "червените" ще се класират за Лигата, но и да не го направят, ще станат могъщи съвсем скоро. Този сезон "Манчестър Юнайтед" не превъзхожда "Ливърпул" с нищо друго, освен със съдийските аванти. Реално разликата трябваше да е минимална в полза на съседите. И какъв е този обиден коефициент вчера за домакина. Негов противник беше "Ливърпул", а не "Честърфийлд". Просто мошениците от "Еврофутбол" включват в прогнозата грешките, които Дауд ще направи в полза на "правилния" отбор. Кога ще видя отново червен картон на играч на "Юнайтед" в домакински мач срещу "Пуул"?
Иначе диагностицираните фенове на "Юнайтед" нека си пеят песните на победата. "Базел" пак ще дойде, а защо не "Торпедо"?
Не всичко на този свят е пари и точно това иска да направи Кени в "Ливърпул". Ще го направи, макар че ще е доста трудно при тази комерсиализация.
С изключение на два поста "червените" в другите области на терена са с класи над "Юнайтед". Преди този мач бяхме в серия от три мача без загуба от тях, а случилото се вчера беше просто една голяма случайност, която ме вбеси, защото не беше справедлива.
Дерзайте! "Ливърпул" ще стане отново голям. Този сезон двете купи ще са наши, а наесен и суперкупата в мача със "Сити".