Neftochimic1892 написа:Интересно кой е аржентинеца от Пулл![]()

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Neftochimic1892 написа:Интересно кой е аржентинеца от Пулл![]()
Gil-galad написа:Енрике, Адам и Карагър са страхотни засега в мача....а Каут и Даунинг трагични....Според мен Керъл и Белами трябва да влезнат максимално бързо в игра....и другото което ми хареса беше пробива на Шкъртел....много в стил Агер с единствената разлика че Агер щеше още стигнал до наказателното да отправи удар, докато според мен Шкъртел се надяваше да го съборят за дузпаНо според мен ако второто полувреме вкараме бърз гол мача ще бъде спечелен...но ако остане равен до 65-70 минута и тогава с Рууни, Нани и Ернандез евентуално в игра ще стане много опасно и мача си става троен отвсякъде
П.П.: We all drem for a tem of Carraghers....
suareshampion написа:не мога да разбера защо не ги натиснем малко тия умрели риби ееее ..домакини сме...кво си разиграваме топката отзад само ...да сложи стиви в центъра и да ги атакуваме повече оттам ..виждаме какво празни пространства има ...по крилата е ясно ,че няма да стане ..тъй като нямаме крила като хората ! малко по офанзивно де ..то бива бива
Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Потребители, разглеждащи този форум: chucknoris и 2 госта