Валеранга - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Валеранга - Ливърпул

Мнениеот LFC1892 » 01 авг 2011 21:58

RedMagic написа:
LFC1892 написа:Непробиваема защита, креативна халфова линия и атомно нападение. :lol: Ама нормално де, първи мач в този състав в края на подгодовката. Първите 5-6 мача в първенството ще обиграваме отбора и от зимата вече ще сме ОТБОР. Прогнозирам 3-3 краен резултат. Все пак трябва да спазим традицията да получаваме всеки мач по 3 гола (дори от китайците и Малайзия), а не мисля, че ще изгубим мача.

Поздравления, мача си е 3-3 :mrgreen:

ГоУем съм. :lol: Жалко, че не го играх в бет365. :) Между другото, ако продадем Акуилани сме ебати нещастниците. Може би най-добрият досега в контролите.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 авг 2011 21:59

Нима не знаете, че Ливърпул винаги прави слаби контроли.
Нека почне сезонът и ще видим, как стоят реално нещата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 01 авг 2011 21:59

El Pistolero написа:Спокойно можем да вземем вратаря на норвежците и да го сложим на мястото на Рейна.

Просто вратарят им през второто полувреме беше просто невероятен извади сумати положения просто беше уникален :D
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 01 авг 2011 22:00

Леле, 5 контроли до сега и във всичките получаваме по 3 гола. Какво става с тая наш'та защита не знам, но явно до края на трансферния прозорец трябва здраво да помислим за дефанзивната част от играта и да привлечем ляв бек и поне един централен защитник... Иначе Агер и Даунинг играха най-добре в този мач, Хендерсън също беше на ниво, и най ме е яд, че Адам не му подаде при една контра-атака, а се излакоми и изпусна много добро положение. Както и да е, отново разочарование в подготовката, дано да не гледаме такъв отбор и във ВЛ, иначе ще стане страшно...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 01 авг 2011 22:00

Да от това което гледах сега накрая вратаря на норвежците много пазеше,но както Рейна, така и той допуснаха по 3 гола :lol:
Много стабилен Акуйлани, много добро впечатление ми направи с тези два шута които видях да отправи към вратаря и от двата корнера които изпълни... явно съм бъркал за него. :)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 авг 2011 22:05

Джони къде си бе ,да не съм те чул повече да плюеш Даунинг щото ставаш смешен,няма грешно отиграване ;) много добро включване на Акуилани както и на Шелви ,Агер показа на нападателите как се вкарва ,след тая контрола отново се потвърждава факта ,че ни трябват класен ляв бек ,централен защитник и още един офанзивен футболист без значение крило или нападател.. предполагам Кени не е сляп !
Последна промяна от suareshampion на 01 авг 2011 22:10, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 авг 2011 22:08

Доволен съм като цяло. Вижда се, че не сме в кондиция и затова получаваме толкова голове. Нещата ще се оправят, спокойно. Първите два гола, които ни вкараха не ги видях, но третия гол беше по вина на Рейна, явно не е в добра кондиция след операцията. На 13 обаче всичко ще е различно. Днес играхме много по-добре.

П.С. Шелви както винаги игра много добре. Стърлинг също блесна ;)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 01 авг 2011 22:14

Акуа ?!?
Продължавам да мисля, че ще бъде грешка да не влиза в плановете за сезон 2011-2012 - кеф ти статично, кеф ти тупалка, кеф ти пас, с добър поглед, позиционирането му е ОК, к'во да не му 'аресаш ?!?
Първото - Адам се опита да играе като заместник на Стиви, второто - Спиъринг, и за двамата - с много променив успех.
Левият фланг на защитата - язвааааа, нито Робинсън, нито Фланаган, нито Инсуа успяват да си покрият позицията и да са активни напред, въйпиющая нужда от ляв защитник.
На Хендо определено ще му трябва време, за да свикне с играта на 'Пуул, Даунинг явно ще се впише доста по-лесно по крилата ...
Т'ва на първо гледане.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 01 авг 2011 22:32

suareshampion написа:Джони къде си бе ,да не съм те чул повече да плюеш Даунинг щото ставаш смешен,няма грешно отиграване ;) много добро включване на Акуилани както и на Шелви ,Агер показа на нападателите как се вкарва ,след тая контрола отново се потвърждава факта ,че ни трябват класен ляв бек ,централен защитник и още един офанзивен футболист без значение крило или нападател.. предполагам Кени не е сляп !

тука съм бе...кво се радваш,все едно е направил мача на живота си срещу барселона или реал мадрид? отзад сме трагични,карата вече е бавен и муден,глен иска да играе крило и забравя,че е бек...отляво сме ужас невероятен.май наистина ще ни трябва централен защитник,ама поне да е гари кейхил...левия бек е задължителен и не знам кво още се бавим с тоя трансфер? хендерсън нищо не видях в него,адам се отчете с един удар и заспа после,акуилани се включи най-добре,от него тръгнаха всички опасности след това.спиро беше ужасен...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 авг 2011 22:51

На мен някой неща ми харесаха,но в играта имаше доста минуси.
Според мен бековете много ги разминаха,защото много малко им помагаха халфовете.Каут когато се връщаше и си следваше човека,Робинсън успяваше да си свърши работата.Същото важи и за Джонсън-Даунинг.Според мен като цяло Робинсън до колкото му стигат възможностите си изкара мача.Естествено ясно,че ни трябва човек който да първи избор.
Друг голям минус беше играта на Спиъринг в защита.Доста слаб мач направи,а сякаш почти не се движеше толкова.
Иначе като цяло в офанзивен план бяхме горе долу прилични.Всички се стараха и си свършиха работата.Все пак 3 гола не е лошо постижение.

Върни се в “Ливърпул”