P.S. Да не забравяме и, че Кралят не беше на пейката

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
fearbless написа:Е би трябвало да сте доволни вкарахме повече голове от противника... аз лично сам недоволен от 3 допуснати голове,но няма какво да се ядосвам това все пак е контрола!(но е нормално от Малайзия и някакъв китайски отбор да допускаме общо 6 гола,но както да е...) LIVERPOOL FOREVER!!! Чао!
JalkiSte написа:Според мен играхме по-слабо, отколкото с китайците (доста се отпускахме на моменти), но иначе има неща, които си проличаха - много силен Адам през първото полувреме и Акуилани през второто, Инсуа (който да си призная не знаех, че е още при нас) също се представи добре.Вратарят обаче беше много зле, а при гола за 2-4 Кириякос не направи никакво усилие да изчисти топката, а чакаше да му дойде в краката като грък пари от Евросъюза
Абе с 2 думи - още 1 шоумач, който разкри огромния потенциал на отбора, но и някои аспекти, в които трябва да се работи здраво.
MaCuMo написа:JalkiSte написа:Според мен играхме по-слабо, отколкото с китайците (доста се отпускахме на моменти), но иначе има неща, които си проличаха - много силен Адам през първото полувреме и Акуилани през второто, Инсуа (който да си призная не знаех, че е още при нас) също се представи добре.Вратарят обаче беше много зле, а при гола за 2-4 Кириякос не направи никакво усилие да изчисти топката, а чакаше да му дойде в краката като грък пари от Евросъюза
Абе с 2 думи - още 1 шоумач, който разкри огромния потенциал на отбора, но и някои аспекти, в които трябва да се работи здраво.
+ 1, а все още не сме ги видели заедно на терена + Стиви и Луис, за мен имаме огромен потенциал, трябва да се работи със защитата сега, там са проблемите, а вратяра ни го няма, тези не ги броя.
liverpool96 написа:Говореше се, че Краля ще започне да чисти ненужните вратари и това е още една причина, по която да бъде купен Дони.
MaCuMo написа:liverpool96 написа:Говореше се, че Краля ще започне да чисти ненужните вратари и това е още една причина, по която да бъде купен Дони.
Гулаши има бъдеще, затова ще бъде преотстъпен, за да натрупа и опит. Дони ще е резервата на Пепе и ще пази за купите, а Брад има лични проблеми и ще бъде 3-ти вратар. За Хансен нямам инфо, но не го виждам при нас.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Като говорим за вратари, Ники Михайлов дали няма да бъде върнат в отбора?
И втори въпрос: Има ли шансове за Акуилани този сезон да играе титуляр? Спомням си, че доста оптимистично го посрещнахме.
MaCuMo написа:liverpool96 написа:Говореше се, че Краля ще започне да чисти ненужните вратари и това е още една причина, по която да бъде купен Дони.
Гулаши има бъдеще, затова ще бъде преотстъпен, за да натрупа и опит. Дони ще е резервата на Пепе и ще пази за купите, а Брад има лични проблеми и ще бъде 3-ти вратар. За Хансен нямам инфо, но не го виждам при нас.
liverpool96 написа:MaCuMo написа:liverpool96 написа:Говореше се, че Краля ще започне да чисти ненужните вратари и това е още една причина, по която да бъде купен Дони.
Какви са тия лични проблеми?
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 3 госта