Ливърпул-Уигън Атлетик 1:1 (FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Ливърпул-Уигън Атлетик

Мнениеот styopa » 12 фев 2011 18:54

Gil-galad написа:Аз не разбирам защо толкова настоятелно Краля вади Мейрелеш от игра :oops:

Явно се изморява се бързо.
Иначе като цяло лош късмет.Две греди,гол на съперника от засада,спестен му червен картон,контузии на основни футболисти и т.н.
Суарез явно ще му трябва време да се адаптира.Много е свикнал да пада лесно,а такива играчи в ПШ много много не вървят.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 12 фев 2011 18:56

styopa написа:
Gil-galad написа:Аз не разбирам защо толкова настоятелно Краля вади Мейрелеш от игра :oops:

Иначе като цяло лош късмет.Две греди,гол на съперника от засада,спестен му червен картон,контузии на основни футболисти и т.н.
Суарез явно ще му трябва време да се адаптира.Много е свикнал да пада лесно,а такива играчи в ПШ много много не вървят.

Е не фафла. Като ги гледам съдиите.. Сигурно някой слепец ще свири по-добре от тия малоумници.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 12 фев 2011 19:00

liverpool-4ever написа:
styopa написа:

Е не фафла. Като ги гледам съдиите.. Сигурно някой слепец ще свири по-добре от тия малоумници.

Е тая засада е няма по-очевидна...А СУарес според мен достатъчно се е адаптирал...това че пада лесно е поправимо...но играе доста добре....И двете греди просто бяха върха на всичко :|
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 12 фев 2011 19:02

След 4 поредни победи Х с Уигън на Анфийлд след груби съдийски грешки. Първо, никакъв гол за Уигън. Второ, спестен червен картон. Трето, при нарушение срещу Суарес топката отиде в Макси, който беше сам срещу вратаря.

Мейрелеш го извади, защото получи травма, но не съм сигурен. А не разбрах защо пусна Нгог и извади Каут. Иначе късмета през целия мач беше срещу нас.

haha

Мнениеот haha » 12 фев 2011 19:03

Добър мач направихме,нередовен гол на Уигън и малшанс при гредите на Суарес ни лишиха от една заслужена победа.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 12 фев 2011 19:03

А вече се чудя Йованович или Поулсен е по-трагичен...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 12 фев 2011 19:05

Gil-galad написа:А вече се чудя Йованович или Поулсен е по-трагичен...

Към тази класация да добавим Лукас и Нгог.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 фев 2011 19:05

Gil-galad написа:Е тая засада е няма по-очевидна...А СУарес според мен достатъчно се е адаптирал...това че пада лесно е поправимо...но играе доста добре....И двете греди просто бяха върха на всичко :|

Според мен Суарез може би от новия сезон ще ни е решаващ футболист.Сега в момента играе супер,но някак ми се струва че все още не може да си намери мястото.Особено след като влезе Н'Гог Суарез още повече взе да се лута наляво-надясно.
Все пак нормално е когато се сменя обстановка да има един такъв период.

FCUnitedofManchester
Контакти:

Мнениеот FCUnitedofManchester » 12 фев 2011 19:07

кво стана ся, фулъм биеха челси а пуул категорично уиган.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 12 фев 2011 19:08

styopa написа:
Gil-galad написа:Е тая засада е няма по-очевидна...А СУарес според мен достатъчно се е адаптирал...това че пада лесно е поправимо...но играе доста добре....И двете греди просто бяха върха на всичко :|

Според мен Суарез може би от новия сезон ще ни е решаващ футболист.Сега в момента играе супер,но някак ми се струва че все още не може да си намери мястото.Особено след като влезе Н'Гог Суарез още повече взе да се лута наляво-надясно.
Все пак нормално е когато се сменя обстановка да има един такъв период.

Абсолютно нормално е, но не мога да разбера, защо в 92-рата минута тръгна да се лъже на аутлинията, а не я върна назад към Макси или Аурелио (не знам кой беше). Но поне атаката щеше да завърши с удар, а не с отнемане на топката и край на атаката.

Върни се в “Ливърпул”