ВЛ: Ливърпул - Уулвърхемптън 12.05.2019 |17:00| 2-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Bojko Berojko
- Контакти:
- slash1912
- Контакти:
Re: ВЛ: Ливърпул - Уулвърхемптън 12.05.2019 |17:00| 2-0 FT
Не станахме шампиони,но прогреса на отбора спрямо миналия сезон е огромен!Имаме отлична база и с две -три попълнения можем да вдигнем още нивото.Сега остава последния и най-важен мач 

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- MapTo_D
- Контакти:
Честито за достойното представяне през кампанията, само една загуба и няколко равни. Представям си колко боли от това, че не станахте шампиони с точковия актив, който имате.
Едва ли друг път два отбора ще имат над 90 точки и ще бъдат разделени само от 1т.
Имате шанс за много значим трофей, но ако по някакъв начин изпуснете и него, може да се случи така, че някой от топ играчите ви да искат да отидат някъде другаде /Барса, Реал, ПСЖ, Юве/...
А аз си пожелавам, другия сезон да има повече от 2 претендента, като моят любим отбор също да е сред тях, но осъзнавам, че това ще е почти напълно невъзможно. Както вика кобричката - продължаваме напред.

Имате шанс за много значим трофей, но ако по някакъв начин изпуснете и него, може да се случи така, че някой от топ играчите ви да искат да отидат някъде другаде /Барса, Реал, ПСЖ, Юве/...
А аз си пожелавам, другия сезон да има повече от 2 претендента, като моят любим отбор също да е сред тях, но осъзнавам, че това ще е почти напълно невъзможно. Както вика кобричката - продължаваме напред.

Чеситита да е титла на Манчестър Сити! Беше невероятен сезон и дано успеем да запазим ядрото си от играчи и през лятото просто да надграждаме, а не Клоп да търси заместници... На някои постове се очертава да имаме едни от най-добрите играчи в света!
Ponko написа:Чеситита да е титла на Манчестър Сити! Беше невероятен сезон и дано успеем да запазим ядрото си от играчи и през лятото просто да надграждаме, а не Клоп да търси заместници... На някои постове се очертава да имаме едни от най-добрите играчи в света!
Тва да не съм го чул повече- "запазим играчи"! При Клоп, изходящите вече, ще са само по негово желание!

Колкото спря Коу... на 01.05.19 всичко ще зависи от нас. И е крайно време за трофей. Спечелим ли го ще останат, но ако загубим то тогава ще има още по-голямо разочарвание и от днес!
Ponko написа:Колкото спря Коу... на 01.05.19 всичко ще зависи от нас. И е крайно време за трофей. Спечелим ли го ще останат, но ако загубим то тогава ще има още по-голямо разочарвание и от днес!
Малка грешка....
Р.s. Юда ни предаде!

Това е много важен момент за отбора и за Клоп! Отбора играе отлично, но е крайно време за ВАЗА! Която да покаже на Мане и Салах, че могат да спечелят големи отличия с Ливърпул. Ако стане това смята, че можем да ги задържим за много дълъг период от време, а защо не и до края на футболните им кариери. Някъде четох, че Салах би жертвал мечтата си в ШЛ за Ливърпул и ВЛ. Е, сега има възможност да я вдигне!
Супер сезон стана. Дори да паднете в Шл, нищо не пречи другия сезон да спечелите всичко. Според мен по-слаби няма да станете, ако не продадете Мане и в по-малка степен Салах. Тоя черния е звяр, за мен е най-добрия атакуващ играч в момента.
Ван Дайк пък определено може да вземе златната топка, което ще бъде много престижно за вас. Не вярвам да повторите Роджърс след неговото 2-ро място. По-вероятно за мен е да повторите сезона на Байерн, след като загубиха всичко 2012, направиха требъл на следващата година.
Ван Дайк пък определено може да вземе златната топка, което ще бъде много престижно за вас. Не вярвам да повторите Роджърс след неговото 2-ро място. По-вероятно за мен е да повторите сезона на Байерн, след като загубиха всичко 2012, направиха требъл на следващата година.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Ponko написа:Колкото спря Коу... на 01.05.19 всичко ще зависи от нас. И е крайно време за трофей. Спечелим ли го ще останат, но ако загубим то тогава ще има още по-голямо разочарвание и от днес!
С Коу ситуацията бе друга. Клоп вече няма нужда да продава, за да си купи желаните. След всички пари, които донесе на клуба - американците ще инвестират на драго сърце там, където Клоп поиска. Може да са стиснати, но не са тъпи. И всъщност, в това е значението на трофеите - слава, приходи и нови инвестиции в отбора. Иначе, поне за мен като фен, емоциите през сезона са по-важни от вазите в музея. Иначе мачовете можеха да се играят и при закрити врати, пък ние само да поглеждаме таблицата след края и после да се дърляме по форумите с другите фенове.

В този смисъл - сезонът ми хареса много повече, отколкото, ако примерно бяхме взели титла, ама в сезон като този на Лестър, когато всички са дупки. Само благодарности са момчетата и Клопо. ГОЛЕМИ!!!