ВЛ: Ливърпул - Евъртън 02.12.2018 |18:15| 1-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Евъртън 02.12.2018 |18:15| 1-0 FT

Мнениеот gogovcite » 02 дек 2018 21:54

И ние получихме гол след безумие на Алисон, но не го отмениха, нали ;) .
Реално мачът можеше да завърши и със загуба за нас, защото те също изпуснаха няколко чисти положения. Няма и гаранция, че ако ни бяха дали дузпа щяхме да я вкараме. Във футбола няма "ако". В някои мачове също няма логика. В дългосрочен план обаче всичко си идва по местата, а фактите говорят, че имаме убийствена поредица от успешни мачове в първенството и еднствената причина да не сме с разлика пред останалите е, че Сити правят същата поредица.
Не виждам логика да се говори за грешки или смяна на треньора, при положение че сме в борбата за титлата и нямаме загуба.
Hala Madrid

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 02 дек 2018 21:58

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 02 дек 2018 21:59

За смяна на Боса преди 22ра няма как да се мисли, камоли говори! Точка.

Хубава усмивка. Симпатяга.
Последна промяна от plmar на 02 дек 2018 22:00, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 02 дек 2018 21:59

gogovcite написа:Да, грешно копче на клавиатурата. Това прави нещата още по-болезнени, нали? 14 мача от началото на сезона и нямаме загуба, ама е важно да се плюе и омаловажава постигнатото, щото... идея няма защо. Просто е факт.
Гледайте мача, за да изпитате емоция от играта; от факта, че може да се съберете с приятели; или да седнете със сина си и да го запалите по спорта; или просто да си сипете една бира и да се насладите на 2 часа спиращ дъха футбол. Всеки има своята си причина да обича футбола.
Вие гледате мача с идея как да блеснете с някоя фраза във форума и после като не се получи даже съжалявате, че любимият ви отбор е победил, щото видиш ли, не сте се оказали прави. Това си е изкривяване на реалността, момчета. Замислете се.

Кви са тия дълбоки разсъждения...казвам че нито мачкаме ,нито напомняме за миналата година...а тримата отпред са трагедия...оня салах не може да спре топката...
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Onq

Мнениеот Onq » 02 дек 2018 22:01

gogovcite написа:И ние получихме гол след безумие на Алисон, но не го отмениха, нали ;) .
Реално мачът можеше да завърши и със загуба за нас, защото те също изпуснаха няколко чисти положения. Няма и гаранция, че ако ни бяха дали дузпа щяхме да я вкараме. Във футбола няма "ако". В някои мачове също няма логика. В дългосрочен план обаче всичко си идва по местата, а фактите говорят, че имаме убийствена поредица от успешни мачове в първенството и еднствената причина да не сме с разлика пред останалите е, че Сити правят същата поредица.
Не виждам логика да се говори за грешки или смяна на треньора, при положение че сме в борбата за титлата и нямаме загуба.

Кой ти говори за смяна на треньори? А за грешките трябва да се говори винаги. Аз пък не виждам смисъл да си заравяме главата в пясъка. Факт е , че не играем убедително и печелим точки на няколко пъти с късмет Три примера: Изтърваната дузпа на Шити, фамозният гол на Дани срещу Челси и днешният мач. Разликата щеше вече да е набъбнала. Титла дали имаме шанс да спечелим ше се разбере след точно един месец. Проблемът е , че играта куца и това, че късметът ни покри на няколко пъти с цената на незаслужено спечелени точки, не трябва да ни подвежда.

Onq

Мнениеот Onq » 02 дек 2018 22:04

plmar написа:
Onq написа:
plmar написа:
Onq написа:
gogovcite написа:
Onq написа:
Айде няма нужда от 100 пъти да го повтаряте тва за билетите. Клоп не ми прилича да си е научил урока. Ако Пикфорд не беше докоснал топката мачът си беше много ненаучен урок. Ненавременни смени, неподходящи стартови състави, все грешки , които си ги прави по принцип. Да и съдията ни закла яко за оне една 100% дузпа, но това си е част от играта. Просто само се моля, да спре да мести Гомез, че не ми останаха нерви. Ако може и Хендерсън да престане да го налага ще съм му безкрайно благодарен.

Съгласен съм, че неотсъдената дузпа е част от играта, но грешките на вратарите също са част от играта.

Да ама това не беше грешка , а безумие. Някой ако намери подобно отиграване ще го призная. Първо посяга с две ръце, второ дланите му са обърнати към терена и трето топката беше излязла с по-голямата си част и той реално я върна. На това и Божо Митрев би завидял, а иначе Пикфорд е супер класаза мен и много му се кефя и на играта и на поведението. Даже ми стана малко тъпо как сега ще го нарочат.

Никой за нищо нема да го нарочи, не бой са, аз също го харесвам както и отбора, както и треньора. Никой не иска от тях нещо повече от 6тото място, а и съм сигурен че тепърва доста ще ни помагат.

Само той ми харесва от Евъртън, другите да го духат вкупом :)!

Да бе да, а Идриса и Андре, ами Ричарли, айде да не казваме на бялото черно, нема нужда.

Тоз Ричарлиъсън е таква гнусна свиня. Мръсен провокатор, типичен евъртънски боклук, както и оня другия дето провокира Фирмино миналата година. Плюли са си в устити.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 02 дек 2018 22:04

plmar написа:
Onq написа:
plmar написа:
Onq написа:
gogovcite написа:
Onq написа:
Айде няма нужда от 100 пъти да го повтаряте тва за билетите. Клоп не ми прилича да си е научил урока. Ако Пикфорд не беше докоснал топката мачът си беше много ненаучен урок. Ненавременни смени, неподходящи стартови състави, все грешки , които си ги прави по принцип. Да и съдията ни закла яко за оне една 100% дузпа, но това си е част от играта. Просто само се моля, да спре да мести Гомез, че не ми останаха нерви. Ако може и Хендерсън да престане да го налага ще съм му безкрайно благодарен.

Съгласен съм, че неотсъдената дузпа е част от играта, но грешките на вратарите също са част от играта.

Да ама това не беше грешка , а безумие. Някой ако намери подобно отиграване ще го призная. Първо посяга с две ръце, второ дланите му са обърнати към терена и трето топката беше излязла с по-голямата си част и той реално я върна. На това и Божо Митрев би завидял, а иначе Пикфорд е супер класаза мен и много му се кефя и на играта и на поведението. Даже ми стана малко тъпо как сега ще го нарочат.

Никой за нищо нема да го нарочи, не бой са, аз също го харесвам както и отбора, както и треньора. Никой не иска от тях нещо повече от 6тото място, а и съм сигурен че тепърва доста ще ни помагат.

Само той ми харесва от Евъртън, другите да го духат вкупом :)!

Да бе да, а Идриса и Андре, ами Ричарли, айде да не казваме на бялото черно, нема нужда.

Идриса бих го взел при нас честно казано.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 02 дек 2018 22:12

Onq написа:
gogovcite написа:И ние получихме гол след безумие на Алисон, но не го отмениха, нали ;) .

Кой ти говори за смяна на треньори? А за грешките трябва да се говори винаги. Аз пък не виждам смисъл да си заравяме главата в пясъка. Факт е , че не играем убедително и печелим точки на няколко пъти с късмет Три примера: Изтърваната дузпа на Шити, фамозният гол на Дани срещу Челси и днешният мач. Разликата щеше вече да е набъбнала. Титла дали имаме шанс да спечелим ше се разбере след точно един месец. Проблемът е , че играта куца и това, че късметът ни покри на няколко пъти с цената на незаслужено спечелени точки, не трябва да ни подвежда.

Айде да опишеш и 12те точки който ни отнеха по най- красивия начин миналата кампания. Късмета ни бил покрил. И сега аз да почвам да се ядосвам заради Пики, друг път!
Изображение

Onq

Мнениеот Onq » 02 дек 2018 22:14

plmar написа:
Onq написа:

Айде да опишеш и 12те точки който ни отнеха по най- красивия начин миналата кампания. Късмета ни бил покрил. И сега аз да почвам да се ядосвам заради Пики, друг път!

Това са най-несвързаните три поредни изречения, които съм чел тук :) .

john barnes

Мнениеот john barnes » 02 дек 2018 22:26

Момчета,хич не ме ебе играта. Важни са победите,разберете го! А ние в момента движим след големия фаворит и лека-полека се откъсваме от другите отбори. Мога да дам много примери за такива мачове и спечелени титли от други отбори,но няма смисъл...пак ви казвам-важни са победите и точките!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”