ШЛ: Цървена Звезда - Ливърпул 06.11.2018 |19:55| 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ponko

Re: ШЛ: Цървена Звезда - Ливърпул 06.11.2018 |19:55|

Мнениеот Ponko » 06 ное 2018 22:33

SilentKiller написа:
Ponko написа:
realist написа:
Ponko написа:Явно не ни се играе в ШЛ този сезон... жалко не съм очаквал, че ще играем така със Звезда... в този мач се даде възможност на част от резервите, но те не се възползваха от това. Стъридг изтърва добро положение. Трябва да си бием Фулъм и нещата ще се оправят.

Ти сериозно ли? Отпадаме в групите на ШЛ, ти говориш, че нещата ще се оправят ако бием Фулъм? :shock:

Има още два мача не знам дали знаеш. Сити знам, че дребните отбори ги бие, но пък се насира срещу топ отборите, така че не виждал причини за паника.

Лъжеш. Сити си мачка и топ отборите, само срещу Клоп има негативна статистика, но и вас ви пречука с 5-0 миналата година. ;)

Ще ти поясна. Бие "топ" отборите в Англия, но не бие топ отборите в Европа. Същото е с ПСЖ. Това са отбори доминиращи на домашна сцена и усиращи се здраво в Европа, въпреки мултимилионните покупки! ФАКТ както казват някои тук.

Onq

Re: ШЛ: Цървена Звезда - Ливърпул 06.11.2018 |19:55| 2-0 FT

Мнениеот Onq » 06 ное 2018 22:34

Закагам на 17+ страници. Коефът е 1.20.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 06 ное 2018 22:35

SilentKiller написа:
slash1912 написа:Toва последния мач в групата ли беше,щото по мои сметки май има още 2?
Тия ,дето отписват отбора и злорадстват,пак ще са със затворени усти накрая!

Тези, които са с големите усти са вашите фенове преди началото на всеки сезон и накрая като не спечелите нищо вашите усти биват затворени. ;)

Аз това не го писах за теб :lol: а за някои уж фенове на отбора,дато изскачат само при загуби да плюят, обиждат и да гонят треньори ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 06 ное 2018 22:36

Сигурно е така. Ливърпул има традиции в Европа, Сити няма. За ПСЖ не съм съгласен, защото 90те години с много по-слаб състав достигнаха 1/2финал в ШЛ - ама ти си явно малък за да знаеш, и сега ще чукнеш чичо гугъл за да провериш кога е било това. :lol:
То и на Челси им трябваше време за да изградят такива традиции в ерата Абрамович - преди това бяха като Сити.

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 06 ное 2018 22:38

rmfan5 написа:
JorkoByrborko69 написа:
bubka написа:
JorkoByrborko69 написа:
bubka написа:
JorkoByrborko69 написа:
Май боцканата си ти, не гледаш ли мача, или е важно само да се репликира... Коментираме мача , отбора състоянието му и причините за това... а ти ми обясняваш какво било някога си... на финал да си си е като да си на винал-и 10 финала не струват колкото една купа взета оттакъвфинал...може да теб да е нещо но за мен е НИЩО. И НИЩОТО както изглежда продължава... в Англия просто някак си оцеляхме досега - но има да берем срама и там... с тази игра нямада хванем дори зона Лига Европа ,ти си седнала дапишеш някакви ... неща които никой не го интересуват !!! при толкова много инвестирани пари, при тия космически заплати които се дават на тези играчи - сме ПРОСТО ЖАЛКИ !!! И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА БЪДЕМ !!!

Ти си някакъв жалък пъпчасал тинейджър на 13-14 години. Вярвай си, че ще дойде някакъв извънземен треньор, който ще ви спечели някакви имагинерни купи :lol: .

Хахах . имагинерни купи викаш - имаш ли си изобщо представа за тази думичка та я използва в най-неподходящия момент... Вица на седмицата - Шапмионската Купа на Европа по футбол - била имагинерна ... хахаххахахахахахахахахха продължавай да разведряваш, браво... само май , че ти си пъпчясалата тинейджърка а не аз ... да ползва купешки дума без да знае смисъла им...хахаххахахахаха, друг виц знаеш ли или само този ти е ....

Искаш ли да ти цитирам десетината правописни и пунктуационни грешки, които направи. :)

Ти си брутално тъп, имагинерна е за вас, а не по принцип, нали и ти това твърдиш бе, леке, че няма как да я вземете.

Леко с пяната мила, пиша от телефона и съм на работа. Колко съм тъп или остър не си ти тази с твоята имагинерност да ми обясняваш.. Гледай си имагинерността и не обиждай ,на твоето ниско ниво никога няма да падна за да говоря за тъпост или умност съдейки само по вицовете които някой се опитва да пише в интернет... Поне кажи едно месри за това , че те похвалих , че си казала вица на седмицата - Шампионската Купа на Европа по футбол е имагинерна ... ПАК СЕ РАЗСМЯХ .... С ТАКЪВ ПЛОСЪК ВИЦ НЯМАШ ПРАВО ДА ОБЯСНЯВАШ НЕ САМО НА МЕН НО И НА НИКОГО ТУК КОЙ Е ТЪП И КОЙ НЕ Е !!! ХАХАХХАХАХА БУБКА ИМАГИНЕРНАТА..ХАХХАХАХАХАХХАХАХХАА..............
ХАХАХАХА - бе хора разведрете се посмейте се на вица на Бубка Имагинерната...Вижте само колко е интелигентна начетена умна и мила.. няма да споменавам за възпитанието -понеже за него можете сами да съдите ......

Шампионска лига се казва турнира пич...

Обясняват ти нещо,което не е много трудно за разбиране,след това ти го обясняват пак и ти продължаваш да не го разбираш,ами няма да ти пляскат.
Нищо смешно няма,лошото е че не го усещаш...

Да казваш на някой че не може да свърже две смислени изречения при положение че на 10 реда текст имаш на почти всеки един грешка е адски тъпо.

Както казваш "пич" , така е ! С умните не споря. И със правописа ти също. Сигурен съм обаче, че не си наясно и ти в твоята реплика, такава каквато е сега написана - колко правописни грешки имаш. И добре , че ми обясни как се казва, защото аз не знаех и мислех, че пиша за нещо съвсем друго..Благодаря за обяснението, много загриженост за моите знания много нещо братче... май трябва да ходя на училище пак, за да се харесвам на умните и талантливи писатели в този форум !
p.s. И само ако смея да попитам , какво е общото ако може дами обясниш, правописа със смислеността на изреченията... Простено е ако например пишеш от телефона- и бързаш да отговоришна някой многознайко- да пропуснеш някоя буква, запетая или просто пункуационна грешка... Но смисъла на изрешениетоси е смисъл.. аз се интересувам кой какво пише и защо-а не как.... не съм толкова умен и начетен като вас, да следя за запетаите и граматическте грешки, които и вие правите, но спорите сякаш сте с по три висши образования.
Последна промяна от JorkoByrborko69 на 06 ное 2018 22:42, променено общо 1 път.

Ponko

Мнениеот Ponko » 06 ное 2018 22:41

Традиция.... за традиция може да се говори когато има постоянство. Преди да спечелят ШЛ Челси имаха няколко полуфинали и богата история от мачове с Ливърпул. След това Челси спра да се натиска толкова в ШЛ... Те Марсилия имат трофей, но не може да се говори за традиция... или поне не за традиция в съвременния футбол.

Ponko

Мнениеот Ponko » 06 ное 2018 22:41

Един Ювентус има повече финали от Сити, ПСЖ, Марсилия и т.н., макар и загубени.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 06 ное 2018 22:43

Надеждата никога не умира, са казали и по умни от нас. Имаме още два мача в ШЛ. Но когато са играли като цървули е редно да се казват нещата такива каквито са. Вкараха ни два гола, но миналата година ни вкарваха по 3-4 и Пуул вкарваше също толкова. Нападението ни е в трета глуха на този етап. Вижда се от самолет, стараят се тичат нещо но ... само с това не става явно. Разиграване, разиграване и накрая топката се дава на Робъртсън, следва центриране, но в наказателното поле нямаме един Икарди
да речем, че да го правим нон стоп. Хулите го JorkoByrborko69, но той правилно отбеляза, че тичат като мухи без глави. В средата един триъгълник не могат да направят като хората. Втория гол си е чист вратарски гол. Не ме убеждавайте в противното, защото удара е от 30 метра, не е в паяжината, а Алисон е 1,9 метра, позицията му също е не лоша в момента, а първия даже не ми се коментира.
Ама нямали загуба в шампионата. То хубаво но с такава игра, до края на сезона ще инкасират поне 7-8. Има и нещо друго, някой може ли да назове по слаб отбор от ЦЗ в ШЛ този сезон така, че е възможно и да става дума за подценяване, но като гледах последните ни 4-5 мача, едва ли. Просто говорим за трагична форма на 90 % от състава.
Така, че неминуемо стигаме и до ролята на Клоп. Що са в такава форма, що не могат да се подредят като хората и тн. И сега да не ме разберете погрешно, аз съм му голям фен, но нещо нещата скърцат.
Въпреки всичко съм оптимист, както за шампионата така и за ШЛ. Надявам че с една победа над Наполи да прескочим групата, щото си мисля че ПСЖ ще ги тресне тая вечер.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 06 ное 2018 22:46

JorkoByrborko69 написа:
rmfan5 написа:
JorkoByrborko69 написа:
bubka написа:
JorkoByrborko69 написа:
bubka написа:
Ти си някакъв жалък пъпчасал тинейджър на 13-14 години. Вярвай си, че ще дойде някакъв извънземен треньор, който ще ви спечели някакви имагинерни купи :lol: .

Хахах . имагинерни купи викаш - имаш ли си изобщо представа за тази думичка та я използва в най-неподходящия момент... Вица на седмицата - Шапмионската Купа на Европа по футбол - била имагинерна ... хахаххахахахахахахахахха продължавай да разведряваш, браво... само май , че ти си пъпчясалата тинейджърка а не аз ... да ползва купешки дума без да знае смисъла им...хахаххахахахаха, друг виц знаеш ли или само този ти е ....

Искаш ли да ти цитирам десетината правописни и пунктуационни грешки, които направи. :)

Ти си брутално тъп, имагинерна е за вас, а не по принцип, нали и ти това твърдиш бе, леке, че няма как да я вземете.

Леко с пяната мила, пиша от телефона и съм на работа. Колко съм тъп или остър не си ти тази с твоята имагинерност да ми обясняваш.. Гледай си имагинерността и не обиждай ,на твоето ниско ниво никога няма да падна за да говоря за тъпост или умност съдейки само по вицовете които някой се опитва да пише в интернет... Поне кажи едно месри за това , че те похвалих , че си казала вица на седмицата - Шампионската Купа на Европа по футбол е имагинерна ... ПАК СЕ РАЗСМЯХ .... С ТАКЪВ ПЛОСЪК ВИЦ НЯМАШ ПРАВО ДА ОБЯСНЯВАШ НЕ САМО НА МЕН НО И НА НИКОГО ТУК КОЙ Е ТЪП И КОЙ НЕ Е !!! ХАХАХХАХАХА БУБКА ИМАГИНЕРНАТА..ХАХХАХАХАХАХХАХАХХАА..............
ХАХАХАХА - бе хора разведрете се посмейте се на вица на Бубка Имагинерната...Вижте само колко е интелигентна начетена умна и мила.. няма да споменавам за възпитанието -понеже за него можете сами да съдите ......

Обясняват ти нещо,което не е много трудно за разбиране,след това ти го обясняват пак и ти продължаваш да не го разбираш,ами няма да ти пляскат.

Да казваш на някой че не може да свърже две смислени изречения при положение че на 10 реда текст имаш на почти всеки един грешка е адски тъпо.

Както казваш "пич" , така е ! С умните не споря. И със правописа ти също. Сигурен съм обаче, че не си наясно и ти в твоята реплика, такава каквато е сега написана - колко правописни грешки имаш. И добре , че ми обясни как се казва, защото аз не знаех и мислех, че пиша за нещо съвсем друго..Благодаря за обяснението, много загриженост за моите знания много нещо братче... май трябва да ходя на училище пак, за да се харесвам на умните и талантливи писатели в този форум !

Ами аз не виждам грешки в моя пост.
Не става въпрос кой е умен кой не е,идеята е като ти обяснят нещо вместо да се хилиш,да си разбереш грешката.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 06 ное 2018 22:49

rmfan5 написа:
JorkoByrborko69 написа:
rmfan5 написа:
JorkoByrborko69 написа:
bubka написа:
JorkoByrborko69 написа:

Ами аз не виждам грешки в моя пост.
Не става въпрос кой е умен кой не е,идеята е като ти обяснят нещо вместо да се хилиш,да си разбереш грешката.

Ти не виждаш, но аз виждам , за запетаи и пункуация не си чувал нали... , затова няма да ти казвам къде са ти грешките. Ако реша мога да пиша по-добре дори и от учител по Български език и Литература, но не това е важното за мен , а това какво казваме в мненията си !!!

Върни се в “Ливърпул”