Съдийски гол. Аз сигнал от Клатенбърг не видях.
Ще ти се невиди и на рефера.
ВЛ: Ливърпул - Челси 31.01.2017 |22:00| 1-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- dNelbandian
- Контакти:
- slash1912
- Контакти:
Re: ВЛ: Ливърпул - Челси 31.01.2017 |22:00|
Най-елементарното нещо,което можехме да направим,е да има човек до топката,който да пречи на такова изпълнение.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
russia написа:Недоклатенбърг пак е яко в джаза.
Същият този,свири финала за ШЛ през 2016 и не само..да те подсетя ли и кой беше главен рефер на Европейското?
Офтопик:
Офтопик:
Аз мисля, че имаше фал, Лалана му закачи крака на Азар отзад и го препъна.
А ако не сте видели на съдията сигнала значи сте слепи.
А ако не сте видели на съдията сигнала значи сте слепи.

Tobacco написа:russia написа:Недоклатенбърг пак е яко в джаза.
Същият този,свири финала за ШЛ през 2016 и не само..да те подсетя ли и кой беше главен рефер на Европейското?
Офтопик:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Съдията си свири, даже шарана беше на място, не знам след това какво му стана та тръгна към другия ъгъл. Изпълнението на Луиз така или иначе най-вероятно водеше до гол с тая точност и сила.
Всеки ваш играч би бил резерва в Челси. Доста е голяма разликата в класите, но компенсирате с голямо надъхване. Клоп ви държи в играта, но въпроса е докога
Всеки ваш играч би бил резерва в Челси. Доста е голяма разликата в класите, но компенсирате с голямо надъхване. Клоп ви държи в играта, но въпроса е докога

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Миньоле никога няма да бъде голям вратар. Не може да си толкова глупав и да си добър в каквото и да било. И чистач да беше, щеше да е посредствен, защото има мозък колкото пъдпъдък.
-
- Контакти:
Soulen написа:Съдията си свири, даже шарана беше на място, не знам след това какво му стана та тръгна към другия ъгъл. Изпълнението на Луиз така или иначе най-вероятно водеше до гол с тая точност и сила.
Особено на Моузес, Кейхил, Луиз, Алонсо, Матич, канте - Все футболни титати.... Съставът ви е малко по-добър, но и вие имате една камара средни играчи
sunscres92 написа:Soulen написа:Съдията си свири, даже шарана беше на място, не знам след това какво му стана та тръгна към другия ъгъл. Изпълнението на Луиз така или иначе най-вероятно водеше до гол с тая точност и сила.
Особено на Моузес, Кейхил, Луиз, Алонсо, Матич, канте - Все футболни титати.... Съставът ви е малко по-добър, но и вие имате една камара средни играчи
Е аз сравнявам на позиции. Ако приемем, че Моузес и Алонсо са крайни защитници, то вашите са пълни инвалиди в сравнение с тях, Клайн е за средняк, а Милнър не е бек дори.
Централните ни защитници са с класи над вашите. Личи си и колко сухи мрежи имат. Хендерсън и Вайналдум, ако кажеш, че са по-добри от Матич и Канте значи няма смисъл да говорим повече.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- slash1912
- Контакти:
realist написа:Миньоле никога няма да бъде голям вратар. Не може да си толкова глупав и да си добър в каквото и да било. И чистач да беше, щеше да е посредствен, защото има мозък колкото пъдпъдък.
Стената да беше скочила ли? Не мисля,че и да беше плонжирал,тази топка в гредата имаше хващане.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]