Мнениеот suareshampion » 31 мар 2014 19:33
Разбира се ,че Ливърпул ,ще е новия шампион на Англия ! И не само тая година ,оттук нататък ,ГОЛЕМИТЕ Роджърс и Суарес ,ще донесат много титли и купи на отбора ! Ливърпул се завръща за съжаление на всички ,които го мразят .А те не са малко .
Всички трябва да треперят от този силен Ливърпул .И те треперят,вижда се страха в очите на противниците . Газим ги наред . Сега идва ред на чуковете ,след това на Сити .А за мача с Челси на португлаския циганин съм най спокоен .Това е най твърдата единица в историята на футбола ! Тия паляци ще ги обезкостим ,точно както съдиите ни обезкостиха в предния мач с тях и като цяло ,в последните 24 години .Моуриньо няма по силен отбор от нашия .СКУЧНИЯ И ПОСТЕН Челси на португалския циганин ,не заслужава титлата. Ние и след това Сити я залсужаваме най много.
И ще спечелим титлата ЧЕСТНО ,както всички виждаме ..за разлика от съдийското отборче,което я печелеше НЕЧЕСТНО от 1991 година насам !!! Нямам търпение да видя изражението на лицата на всички комплексирани манафи на 11 май .Това ще е безценна гледка.хаха
Ливърпул играе най красивия и най резултатния футбол в Англия. Има я агресията ,има я остротата ,бързината ,динамиката,пресата ,креативноста ,хладнокръвието пред гола ,има го самочуствието ,увереноста и манталитета на победители .Има я страхотната зажадняла публика за титли ,има ги и зажаднелите Стиви Джерард и Луис Суарес ! Стиви Джерард най накрая сполучи на треньор ,на президент , на съотборници и на нормално съдийство ..и логично ще вдигне 19тата !!!
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.