Ливърпул - новият шампион на Англия ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Crow

Re: Ливърпул - новият шампион на Англия ?

Мнениеот The Crow » 31 мар 2014 14:57

boabbb написа:
The Crow написа:Аз като фен на Ливърпул искам единствено да видя отборът в ШЛ. Това беше целта преди сезона и бе изпълнена 10 кръга преди края. Нямам търпение да гледам Ливърпул вторник и сряда срещу европейски грандове отново. Титлата, ако изобщо можем да говорим за нея (този сезон) ще се реши евентуално след като Моуриньо посети Анфиилд. Иначе, силно се надявам да вземем титлата на Англия, докато Джерард още е в отбора като футболист. Заслужава я и то отдавна ;)

А, ще мирише ли на изгорели вестници :? :lol: :lol:

ъъъъъ ? да , бийбър ? :? :?

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 31 мар 2014 16:42

Ливърпул играят най-добрия футбол в света момента.Всяка атака е или гол или пропуск.Страхотна скорост и динамика. Заслужават да станат шампиони .Единствено Мо може да ги надхитри.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 мар 2014 19:33

Разбира се ,че Ливърпул ,ще е новия шампион на Англия ! И не само тая година ,оттук нататък ,ГОЛЕМИТЕ Роджърс и Суарес ,ще донесат много титли и купи на отбора ! Ливърпул се завръща за съжаление на всички ,които го мразят .А те не са малко .
Всички трябва да треперят от този силен Ливърпул .И те треперят,вижда се страха в очите на противниците . Газим ги наред . Сега идва ред на чуковете ,след това на Сити .А за мача с Челси на португлаския циганин съм най спокоен .Това е най твърдата единица в историята на футбола ! Тия паляци ще ги обезкостим ,точно както съдиите ни обезкостиха в предния мач с тях и като цяло ,в последните 24 години .Моуриньо няма по силен отбор от нашия .СКУЧНИЯ И ПОСТЕН Челси на португалския циганин ,не заслужава титлата. Ние и след това Сити я залсужаваме най много.
И ще спечелим титлата ЧЕСТНО ,както всички виждаме ..за разлика от съдийското отборче,което я печелеше НЕЧЕСТНО от 1991 година насам !!! Нямам търпение да видя изражението на лицата на всички комплексирани манафи на 11 май .Това ще е безценна гледка.хаха
Ливърпул играе най красивия и най резултатния футбол в Англия. Има я агресията ,има я остротата ,бързината ,динамиката,пресата ,креативноста ,хладнокръвието пред гола ,има го самочуствието ,увереноста и манталитета на победители .Има я страхотната зажадняла публика за титли ,има ги и зажаднелите Стиви Джерард и Луис Суарес ! Стиви Джерард най накрая сполучи на треньор ,на президент , на съотборници и на нормално съдийство ..и логично ще вдигне 19тата !!!
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 мар 2014 20:21

Ако някой ми следи мисълта в коментарите по форумите от 3 години насам, ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Да,така е...за "гений на шизофренията и комплексите".От Карлуково с удоволствие ще те поканят,хем да си направите и един фен клуб на Ливърпул заедно с Даниел875 и ко. :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 мар 2014 22:49

CSKA69 написа:
доброто нападение печели победата в конкретен мач, но добрата защита печели титлата -

Едно от най-умните изречения в този форум.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 мар 2014 22:55

NOMER14 написа:
CSKA69 написа:
доброто нападение печели победата в конкретен мач, но добрата защита печели титлата -

Едно от най-умните изречения в този форум.

То това ок, но ако Ливърпул победи в оставащите мачове, какво значение има колко гола са ни вкарали?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

sonor
Контакти:

Мнениеот sonor » 31 мар 2014 23:26

За мен ще се реши дали сме шампиони, ако си вземем тежките, ама наистина тежките гостувания с Уест Хям, Норич и Кристъл Палас. Там е разковничето, да не би другите няма да грешат последните 6 кръга, ще има ротации и то брутални.
Определено Стила на Брендън е на 70%, личи си как при бързи атаки с бързи подавания на малък периметър от противниковия отбор...направо издишаме...трябва да погледне дефанза. Направи много сериозен ромб Джерард-Хендърсън-Коутиньо/Стърлинг-Суарез/Стъридж. Допада ми тази ротация на ромба по време на мача. Личи си, че издишаме на левия флаг Фланагън е типичен британски защитник 100% солиден в дефанза, но тотална дупка в офанзивната част. Няма да поеме топката като един Луис Енрике да навърже 2-3 и да може да направи остра атаката, затова се дава голяма свобода от другата страна на Джонсън, който пък много често увисва и оттам идват всичките неприятности от контра-атака. Определено ще трябват 2-3 класни играчи на позиция - краен бек, разиграващ халф от типа на Коутиньо, друг нямаме такъв и типично крило Стърлинг.

Дано си вземем тежките гостувания!

Come on LIVERPOOL!!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 01 апр 2014 00:25

Ливърпул - новият шампион 2094 г :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 01 апр 2014 08:20

stefani написа:Ливърпул - новият шампион 2094 г :lol:

Странно как човек, чийто отбор се намира на 11 място се подиграва на отбор, който се намира на 1 място... :roll: Пък и всеки път като прогнозираш загуба или равенство за Ливърпул се оказваме крайния победител, така че аз започвам да празнувам титлата още от сега. 8-)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 01 апр 2014 08:32

Alonso_Massa написа:
stefani написа:Ливърпул - новият шампион 2094 г :lol:

Странно как човек, чийто отбор се намира на 11 място се подиграва на отбор, който се намира на 1 място... :roll: Пък и всеки път като прогнозираш загуба или равенство за Ливърпул се оказваме крайния победител, така че аз започвам да празнувам титлата още от сега. 8-)

Не се занимавай с тоя,горкия е наказан от господ :) :)
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”