Саутхямптън - Ливърпул 01.03.2014 | 19:30

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Spielberg
Контакти:

Re: Саутхямптън - Ливърпул 01.03.2014 | 19:30

Мнениеот Spielberg » 28 фев 2014 19:23

Това мото, на който и да е, не смятам, че е предпоставка за сериозни успехи. Аз харесвам максимата, че защитата печели титлите и отбор се гради именно от нея.
За мен добра защита е такава която получава максимум 15-20 гола за сезон във всички турнири- какви мечти ми се въртят в главата само!!!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 фев 2014 20:24

Spielberg написа:Това мото, на който и да е, не смятам, че е предпоставка за сериозни успехи. Аз харесвам максимата, че защитата печели титлите и отбор се гради именно от нея.
За мен добра защита е такава която получава максимум 15-20 гола за сезон във всички турнири- какви мечти ми се въртят в главата само!!!

При Кени имахме уникално здрава защита но пък напред абсолютно никой не вкарваше :mrgreen:

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 28 фев 2014 21:24

wolf написа:
Spielberg написа:Това мото, на който и да е, не смятам, че е предпоставка за сериозни успехи. Аз харесвам максимата, че защитата печели титлите и отбор се гради именно от нея.

При Кени имахме уникално здрава защита но пък напред абсолютно никой не вкарваше :mrgreen:

Така е , когато имаш здрава защита означава по голямо количество хора отзад и съответно повече игра на контраатака. Аз не съм убеден, че защитата ни е толкова слаба, просто се получава да е доста "оголена" ,заради многото хора напред. Според мен трябва да има някакъв баланс - не може да се играе изцяло напред или изцяло назад. И все пак, специално за сегашния отбор, е по удачно да се играе по на сигурно отзад и на контри, защото имаме много бързи и експлозивни нападатели, което предполага убийствени контри. Само че нашия гений залага изцяло на атакуващия футбол,което може да ни изяде главата, особено срещу Сити,Челси и Тотнъм.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 01 мар 2014 12:44

Чак пък здрава защита да сме имали при Кени. Сезон 2011-2012 допуснахме 40 гола само в първеството, а като драснем линията виждаме, че отборите със здрави защити са допускали около 30 максимум 35 гола за цялото първенство. Истината е че при Кени почти нищо не вървеше като хората и това е факт, който може да се потвърди от всякакви статистики или най-елентарното е да се изгледат 3-4 мача и да се види колко зле сме били, така че не мога да разбера защо все още има хора, които повдигат темата с Кени при положение, че вече сме много по-добре и той едва ли отново ще води отбора.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 01 мар 2014 12:47

Труден мач, имаме да им връщаме за загубата по рано през сезона. Време е и Суарез да избухне 1-3 :)
Сако едва ли ще започне, поне за очаквам една промяна в състава, Алън за Коутиньо.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 мар 2014 12:51

Alonso_Massa написа:Чак пък здрава защита да сме имали при Кени. Сезон 2011-2012 допуснахме 40 гола само в първеството, а като драснем линията виждаме, че отборите със здрави защити са допускали около 30 максимум 35 гола за цялото първенство. Истината е че при Кени почти нищо не вървеше като хората и това е факт, който може да се потвърди от всякакви статистики или най-елентарното е да се изгледат 3-4 мача и да се види колко зле сме били, така че не мога да разбера защо все още има хора, които повдигат темата с Кени при положение, че вече сме много по-добре и той едва ли отново ще води отбора.

Искаш да ги смятаме ли?
http://www.worldfootball.net/schedule/e ... ieltag/38/
Челси, Нюкасъл,Тотнъм и Арсенал бяха с повече пуснати голове, Евертън с равни. Това са 5 от 7те отбора пред нас тогава. Повдигаме темата заради Стив Кларк който ако не друго прекрасно знае как се организира защита, и си пролича и в УБА но нашия продължава да си мисли, че и напред и назад е екстра. Реално ни трябват освен защитници и хора в щаба разбиращи от фаза защита. За формата на шарана е същото, като наехме оня треньор на вратарите от Транмиър и шарана стана друг човек.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 01 мар 2014 12:57

wolf написа:
Alonso_Massa написа:Чак пък здрава защита да сме имали при Кени. Сезон 2011-2012 допуснахме 40 гола само в първеството, а като драснем линията виждаме, че отборите със здрави защити са допускали около 30 макс2имум 35 гола за цялото първенство. Истината е че при Кени почти нищо не вървеше като хората и това е факт, който може да се потвърди от всякакви статистики или най-елентарното е да се изгледат 3-4 мача и да се види колко зле сме били, така че не мога да разбера защо все още има хора, които повдигат темата с Кени при положение, че вече сме много по-добре и той едва ли отново ще води отбора.

Искаш да ги смятаме ли?
http://www.worldfootball.net/schedule/e ... ieltag/38/
Челси, Нюкасъл,Тотнъм и Арсенал бяха с повече пуснати голове, Евертън с равни. Това са 5 от 7те отбора пред нас тогава. Повдигаме темата заради Стив Кларк който ако не друго прекрасно знае как се организира защита, и си пролича и в УБА но нашия продължава да си мисли, че и напред и назад е екстра. Реално ни трябват освен защитници и хора в щаба разбиращи от фаза защита. За формата на шарана е същото, като наехме оня треньор на вратарите от Транмиър и шарана стана друг човек.

Виж сега мен не ме интересуват отборите по-назад в класирането. Виждаме първия и втория има съответно 29 и 33 допуснати голове. Тази година виждаме, Челси са с 21 допуснати гола за 27 мача. Ето за това говоря! Аз искам да се сравняваме с най-добрите!!! Аз искам да сме най-добрите!!! Ако ти искаш да ни сравняваш с Тотнъм, Нюкасъл и Евертън добре, но аз искам да се сравняваме с Челси и Сити! До колко е била добра защитата при Кени да със сигурност беше по-добра от сегашната, ама пак не беше нещо, с което да се гордеем.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

mahtava
Контакти:

Мнениеот mahtava » 01 мар 2014 13:15

wu_dnica написа:
wolf написа:
mahtava написа:Колкото и еретично да прозвучи очаквам лесна победа за КОЛОСЪТ ОТ МЪРСИСАЙД!!!!!! Отборът в два поредни закучени по една или друга причина мачове взе победата и показа ШАМПИОНСКИ ХАРАКТЕР . Не ме притеснява защитата важно е нападението да работи както до сега и отборът ще следва великото мото на Йохан Кройф- не еважно колко гола ще получим-важно е да вкараме поне един повече от противника!!!!!!!!! Остават 11 финала вярвайте!!!!!!!!!!!!!!! Y N W A!!!!!!!!!!!!

Това е на Бекенбауер реплика

http://www.sportonline.bg/news/69538/%D ... 0%B9%D1%84
Колкото да кажеш нещо,нали???

Колега подобни" многознайковци" ги отминавам с мълчание под нивото ми са!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 мар 2014 13:16

При легендарния ,както защитата ,така и халфовата линия ,така и вратарския пост и най вече нападението ни ,бяха пълна трегедия .Пълна !!! Това бяха мъки ,мъки и пак мъки ,от които ни избави господин Брендън Роджърс. Само като се сетя за ,грозната игра и ми става лошо . Ще помоля ,всеки един нормален фен ,който има добри намерения към тоя отбор ,да не споменава тоя ужасен период .
Роджърс залага на нападателния футбол .Аз харесвам нападателния футбол и гледам мачовете с голямо удоволствие . Но това ,не значи ,че нападателния футбол ,влияе на слабата ни защита. Ще дам само един пример .Ние допускаме предимно голове от статични положения ,когато целия отбор се е прибрал в и пред наказателното . Проблема на Ливърпул е в качеството на играчите в защита . Повечето нямат психиката за големи постижения , титли и купи. Доказателство са 6те години ,през които нямаме нищо спечелено с тях.Нищо.Само срам.
Когато се разкарат обичайните заподозрени ,всичко ще си дойде на мястото..

Много важен мач днес .Ако бием ,тръгваме за титлата .Ако не бием ,ще си завършим в топ 4 ,което всъщност ,беше и поставената цел пред Роджърс . За тия ми е по притеснено ,отколкото за манафите .Следващия мач ,ще бием манафите ,тях изобщо не ги смятам за пречка,но сега тук е важно ,много важно. Отпред сме ,с най резултатното нападение- 70 гола,но отзад куцаме . Тоя Шкъртел, кви шамари ще му бия ,ако го напипам. Дано днес да е в час,тъй като ,както и предполагах ,Сако няма да е на линия за днес ,както и Лукас .Ясно се подразбра от думите на Роджърс в четъртък ,че двамата ,ще са напълно готови ,чак за следващия мач.
Отляво си имаме типичен ляв бек -Сисоко и се надявам Роджърс да спре с експериментите и да го пусне. Въпреки ,двата гола на Хендерсън ,аз продължавам да предпочитам по добрия Алън пред него . Моя човек Суарес ,днес ще се разпише ,както и другите големци Стъридж и Коутиньо. Прогноза- 1-3
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”