Кени Далглиш - уволнен. Кой ще го наследи на поста?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

Re: Кени Далглиш - уволнен

Мнениеот LIMASSOL » 16 май 2012 22:19

A/N/C написа:Би Би Си твърди ,че Ливърпул иска да вземе Роберто Мартинез от Уигън :shock: е тогава вече верно можете да се свлечете под 10 та позиция . :shock:

Мартинез по скоро ще поеме Вила или УБА.
Wigan Athletic chairman Dave Whelan has told Sky Sports that Liverpool have not made an approach for Roberto Martinez.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 16 май 2012 22:23

Liverpool forever_95 написа:
skyline написа:
Liverpool forever_95 написа:Айде честито! Янките да внимават кого ще назначат. А на всички кланящи се на КД-то ще кажа едно: " Ко стана е-е-е-е" :lol: ?!?

Мога само да кажа,внимавай какво ще говориш другия сезон. Защото се съмнявам ако пак почнеш да мрънкаш,дали някой ще те търпи.

И като не ме изтърпят какво ?!? Все ми е тая пич, като върви отбора, няма как да мрънкам...ама като се правят грешки след грешки, ще мрънкам и ще храня!

И да те търпим и да не търпим , пак ще си останеш идиот :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 16 май 2012 22:25

Айде да ви е честито! Да ви е честито, че следващите поне 2 сезона ще бъдат пълен провал и поне още 2 пъти по толкова ще бъдат нулеви без никакъв трофей. Да ви е честито, че сега основни футболисти на Ливърпул ще напуснат отбора и никак не е сигурно, че ще бъдат заменени от по-качествени! Да ви е честито, че в момента отбора се намира в по-жалко положение дори и в сравнение с паразитите, защото нямаме никакво управленско тяло и никой голям специалист в областта си не желае да заеме вакантните постове! Да ви е честито, че трети поредни собственици не правят нищо по въпроса за новия сезон, което ни обрича от преливане от пусто в празно! Да ви е честито, че явно се превръщаме в отбор подобен на бг пародиите и ще заменяме мениджъри през няколко месеца в идващите години! Жалко само за Стиви Джи, който днес стана ясно че няма да спечели титлата като футболист на Ливърпул!
Какъв е изхода за Ливърпул от тук насетне?
Трябва да се случат две неща:
1. Новата американска измет да се измете от Анфийлд възможно по-скоро;
2. Да изчакаме тъжния край на кариерата на големия Стиви Джи и да се надяваме че бъдещите нови собственици ще бъдат така разумни да го направят мениджър.
Докато се случат тези две събития за съжаление за славния някога Ливърпул има само един път - назад и надолу :(
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 16 май 2012 22:26

досега бях подвластен на емоциите,но като разсъждавам за новия мениджър,се спирам само на едно име-вияш бояш.ще обясня защо така ми се струва-още миналата година,докато оня беше временен мениджър и не беше подписал за 3 години,хенри излезе и каза:проведох разговори със бояш,но под натиска на феновете оставям кд. начело на отбора.във същото това интервю(дано го намеря някъде) хенри хвалеше португалеца,че е млад и постигнал доста успехи за възрастта си...както и че го е искал за дълго време във клуба.историята е ясна на всички-бояш го взеха челси,а ние си останахме със кд.именно затова си мисля,че хенри ще посегне на португалеца отново,а и да не забравяме,че във момента той е безработен...което също е важно,понеже няма да се плаща евентуална неустойка(мисля,че помните колко се изръсиха челси за него). това е основния фаворит за мене,след това ако се провали нещо с него си мисля,че ще е мартинес и трети вариант,който е най-странен поне за мен-да върнат рафата.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 май 2012 22:27

Weltklasse идиот.

john barnes

Мнениеот john barnes » 16 май 2012 22:28

Dzheff написа:Айде да ви е честито! Да ви е честито, че следващите поне 2 сезона ще бъдат пълен провал и поне още 2 пъти по толкова ще бъдат нулеви без никакъв трофей. Да ви е честито, че сега основни футболисти на Ливърпул ще напуснат отбора и никак не е сигурно, че ще бъдат заменени от по-качествени! Да ви е честито, че в момента отбора се намира в по-жалко положение дори и в сравнение с паразитите, защото нямаме никакво управленско тяло и никой голям специалист в областта си не желае да заеме вакантните постове! Да ви е честито, че трети поредни собственици не правят нищо по въпроса за новия сезон, което ни обрича от преливане от пусто в празно! Да ви е честито, че явно се превръщаме в отбор подобен на бг пародиите и ще заменяме мениджъри през няколко месеца в идващите години! Жалко само за Стиви Джи, който днес стана ясно че няма да спечели титлата като футболист на Ливърпул!
Какъв е изхода за Ливърпул от тук насетне?
Трябва да се случат две неща:
1. Новата американска измет да се измете от Анфийлд възможно по-скоро;
2. Да изчакаме тъжния край на кариерата на големия Стиви Джи и да се надяваме че бъдещите нови собственици ще бъдат така разумни да го направят мениджър.
Докато се случат тези две събития за съжаление за славния някога Ливърпул има само един път - назад и надолу :(

все си мислех,че не си заблуден...ама момче,ти явно си фен не на Ливърпул,ами на кралицата...ЗАПОМНИ ГО ОТ МЕНЕ-ЛИВЪРПУЛ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ПО-ВАЖЕН ОТ КОЙТО И ДА БИЛО ИГРАЧ ИЛИ МЕНИДЖЪР!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 16 май 2012 22:34

john barnes написа:досега бях подвластен на емоциите,но като разсъждавам за новия мениджър,се спирам само на едно име-вияш бояш.ще обясня защо така ми се струва-още миналата година,докато оня беше временен мениджър и не беше подписал за 3 години,хенри излезе и каза:проведох разговори със бояш,но под натиска на феновете оставям кд. начело на отбора.във същото това интервю(дано го намеря някъде) хенри хвалеше португалеца,че е млад и постигнал доста успехи за възрастта си...както и че го е искал за дълго време във клуба.историята е ясна на всички-бояш го взеха челси,а ние си останахме със кд.именно затова си мисля,че хенри ще посегне на португалеца отново,а и да не забравяме,че във момента той е безработен...което също е важно,понеже няма да се плаща евентуална неустойка(мисля,че помните колко се изръсиха челси за него). това е основния фаворит за мене,след това ако се провали нещо с него си мисля,че ще е мартинес и трети вариант,който е най-странен поне за мен-да върнат рафата.

Много точно Джонка ;) От вариантите АВБ-то е най-добрият избор ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 16 май 2012 22:40

Моля ви се, спрете да коментирате тази простотия,че следващият мениджър трябва да върне Ливърпул в топ 4, топ 6 и т.н. . Ливърпул трябва да се цели всяка година в титлата, не в топ-ове.Така че моля ви се, следващият мениджър трябва да донесе титла и някоя от вътрешните купи за първия си сезон начело на отбора, а след това да атакува и Шампионската лига като шампион на Англия! Мен 2,3,4 място не ме топлят. Ако идва Андре Виаш-Боаш да взима Хълк и Алваро Перейра и да почва да мачка.
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2012 22:40

petar123 написа:Тези, които сега се радват първи, със сигурност и първи ще плачат, когато, не дай Боже, Роберто Мартинес ни закара до любимата на Уиган зона на изпадащите.

Щото Далглиш,по едно време,хич не беше закарал отбора там... :oops:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 май 2012 22:43

Avrameca написа:И да те търпим и да не търпим , пак ще си останеш идиот :)

Пък ти цял живот ще робуваш и ще се кланиш на имена и пред икони, смешник такъв.

Върни се в “Ливърпул”