RedMagic написа:Приятно ме изненадват нашите 'убавци, дано вземем да бием, че три поредни загуби във ВЛ за отбор като Ливърпул са недопустими.
Не знам кога за последно ги видях да играят ТАКА
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
RedMagic написа:Приятно ме изненадват нашите 'убавци, дано вземем да бием, че три поредни загуби във ВЛ за отбор като Ливърпул са недопустими.
tisho_ynwa написа:аре уеее къде сте твърдите двойки и хиксове ????? към тфа 4исло са и фенове на пул което е неприемливо да прогнозираш против отбора сидавай ливърпул YNWA walk oooon with hoope in your heart (h)
ralka_levskarka написа:RedMagic написа:Приятно ме изненадват нашите 'убавци, дано вземем да бием, че три поредни загуби във ВЛ за отбор като Ливърпул са недопустими.
ralka_levskarka написа:RedMagic написа:Приятно ме изненадват нашите 'убавци, дано вземем да бием, че три поредни загуби във ВЛ за отбор като Ливърпул са недопустими.
Gil-galad написа:и пак ще кажа...."Коментатора е потресаващ...." Иначе Ливърпул много добри...а и като цяло става добър мач
gugushito написа:ralka_levskarka написа:RedMagic написа:Приятно ме изненадват нашите 'убавци, дано вземем да бием, че три поредни загуби във ВЛ за отбор като Ливърпул са недопустими.
срещу Арсенал играха така, но..... дано свърши тоя карък !!!!
Потребители, разглеждащи този форум: jelew73 и 5 госта