john barnes написа:остави бе,не ми се говори...всичките тука са със по 3-4 отбора и седнали да ми обясняват за Ливърпул...сега им е кофти,че аз,ти и още 2-3 момчета познахме,че никой няма да купим,че няма да сме в топ 4 и почнаха да хранят...всичко е от безсилие,ама да не ти пука-давай им човки и да се спасяват! иначе нашия мениджър със пълна сила си заслужи новия си прякор,който АЗ му измислих-ТЪПОТО! може ли цяла англия да пише,призовава,умолява и ежедневно да пише,че имаме крещяща нужда от нов НАПАДАТЕЛ и ти да не купиш НИКОЙ цял трансферен прозорец? ами ТЪПОТО си е ТЪПО!!!

Жони, честно, не съм от тези, които нападат, ама почваш да се повтаряш и лееекичко да дразниш! Хайде като си такъв мъж, да сложим облог: Ливърпул е извън Топ 4, аз няма да се появявам във форума 1 година, Ливърпул е в Топ4, разкарваш се от тука с гнусните си коментари и ако не те е срам заповядай пак за сезон 2014, а? Че на тръгване, да си забереш и "гащите" шампионски! То бива бива простащина, ама да наричаш треньора на любимия ни отбор - "тъпото" ... извратен си!