Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот venomcho » 30 яну 2012 21:47

Neftochimic1892 написа:Aдам е дупка като дефанзивен ... Що се отнася до пасовете му , когато не се лигави , са една класа над Джерард :o

абе нз, ама аз вчера за сефте го мернах тоя Бари Банън - само бях чувал, че нещо го хвалят, ама не обръщам внимание на такива английски "таланти"...
ми само два от пасовете, които направи - аз от нашия не съм виждал такива...

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 30 яну 2012 21:49

venomcho написа:
Neftochimic1892 написа:Aдам е дупка като дефанзивен ... Що се отнася до пасовете му , когато не се лигави , са една класа над Джерард :o

абе нз, ама аз вчера за сефте го мернах тоя Бари Банън - само бях чувал, че нещо го хвалят, ама не обръщам внимание на такива английски "таланти"...

Като Лукас си играеше ,Адам правеше страхотни пасове , но когато трябва да помага в защита е доста смешен :)

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 30 яну 2012 21:55

Neftochimic1892 написа:
venomcho написа:

Като Лукас си играеше ,Адам правеше страхотни пасове , но когато трябва да помага в защита е доста смешен :)

"страхотни" са извеждащите пасове - тип "Алонсо", каквито правеше тоя младеж снощи...
иначе Адам ги изсипва едни балонни..ама може и заради Стълба да е така...
дядо Фърги бая ни налъга май, че само корнерите му стрували еди колко си - ами тогава нали той щеше да си го вземе 8-)

Потребителски аватар
philipoff72
Контакти:

Мнениеот philipoff72 » 30 яну 2012 22:05

Цял ден бедствам по пътищата на Варна, щото тука е Сибир!И като се прибера и отворя този форум искам да видя някви позитиви свързани с моя Пуул!Превърнали сте този форум в турски сериал!Как може такова нещо!Вчера си приготвих хавлия и четка за зъби, написах във Фейса : Евра на сапун, и чаках да ме арестуват.Как не ви е срам!За мен Пуул е любов !Аз съм фен на този отбор,oткато гледах мача на Хейзел.
Ако има трансфери има,ако няма няма!Тъпото, Мумията или както там го наричате е легенда за отбора, защото той го обича и е отдаден!
Гледайте филма Кешбол с Брад Пит, става въпорса за бейзбол и той е Гл. menager на отбор с малко средства.Посредством математически изчисления избира не толкова известни играчи и постига рекордни резултати.Тогава се появява нашият нов собственик Хенри и му предлага зверски милиони да отиде в Бостън .Накрая на филми, който е по действителен случай се отчита , че посредством въвеждането на тази система Бостън спечелва първа титла от 1918г.
FUCK OF MAN.UN.
Не ви ли е срам бе момчета!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 30 яну 2012 22:11

john barnes написа:остави бе,не ми се говори...всичките тука са със по 3-4 отбора и седнали да ми обясняват за Ливърпул...сега им е кофти,че аз,ти и още 2-3 момчета познахме,че никой няма да купим,че няма да сме в топ 4 и почнаха да хранят...всичко е от безсилие,ама да не ти пука-давай им човки и да се спасяват! иначе нашия мениджър със пълна сила си заслужи новия си прякор,който АЗ му измислих-ТЪПОТО! може ли цяла англия да пише,призовава,умолява и ежедневно да пише,че имаме крещяща нужда от нов НАПАДАТЕЛ и ти да не купиш НИКОЙ цял трансферен прозорец? ами ТЪПОТО си е ТЪПО!!! :mrgreen:

Жони, честно, не съм от тези, които нападат, ама почваш да се повтаряш и лееекичко да дразниш! Хайде като си такъв мъж, да сложим облог: Ливърпул е извън Топ 4, аз няма да се появявам във форума 1 година, Ливърпул е в Топ4, разкарваш се от тука с гнусните си коментари и ако не те е срам заповядай пак за сезон 2014, а? Че на тръгване, да си забереш и "гащите" шампионски! То бива бива простащина, ама да наричаш треньора на любимия ни отбор - "тъпото" ... извратен си!

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 яну 2012 22:17

Pupper_ написа:
john barnes написа:остави бе,не ми се говори...всичките тука са със по 3-4 отбора и седнали да ми обясняват за Ливърпул...сега им е кофти,че аз,ти и още 2-3 момчета познахме,че никой няма да купим,че няма да сме в топ 4 и почнаха да хранят...всичко е от безсилие,ама да не ти пука-давай им човки и да се спасяват! иначе нашия мениджър със пълна сила си заслужи новия си прякор,който АЗ му измислих-ТЪПОТО! може ли цяла англия да пише,призовава,умолява и ежедневно да пише,че имаме крещяща нужда от нов НАПАДАТЕЛ и ти да не купиш НИКОЙ цял трансферен прозорец? ами ТЪПОТО си е ТЪПО!!! :mrgreen:

Жони, честно, не съм от тези, които нападат, ама почваш да се повтаряш и лееекичко да дразниш! Хайде като си такъв мъж, да сложим облог: Ливърпул е извън Топ 4, аз няма да се появявам във форума 1 година, Ливърпул е в Топ4, разкарваш се от тука с гнусните си коментари и ако не те е срам заповядай пак за сезон 2014, а? Че на тръгване, да си забереш и "гащите" шампионски! То бива бива простащина, ама да наричаш треньора на любимия ни отбор - "тъпото" ... извратен си!

съгласен съм за баса! ако искаш може и лев да сложим? иначе до май месец пиши,че после цяла година ще почиваш...ТЪП е да,че не купи нападател.най-яловия отбор сме,а оня продължава да налага дърветата си-и да-извратен съм,ама само към жените! :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
philipoff72
Контакти:

Мнениеот philipoff72 » 30 яну 2012 22:22

Жони, ако Бенитез стане тренер на Реал, може би ще се преместиш в тяхния форум, и ще се превърнеш в Hugo Sánchez!Не си фен брат!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 30 яну 2012 22:26

john barnes написа:съгласен съм за баса! ако искаш може и лев да сложим? иначе до май месец пиши,че после цяла година ще почиваш...ТЪП е да,че не купи нападател.най-яловия отбор сме,а оня продължава да налага дърветата си-и да-извратен съм,ама само към жените! :)

Готово, имаш една 50-ка от мен. Така тръпката е по-голяма. А ако я спечеля, ще я изпием някъде, да не ти е толкова мъчно, че цяла година, ще си в творчески отпуск ;)
Купуването на нападател не може да бъде самоцел. Противоречиш си, като плюеш по Керъл, привлечен на пожар през зимния трансферен прозорец, а сега искаш покупка на всяка цена. Втори Керъл ли да си вземем? :twisted:

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 30 яну 2012 22:34

Pupper_ написа:Купуването на нападател не може да бъде самоцел. Противоречиш си, като плюеш по Керъл, привлечен на пожар през зимния трансферен прозорец, а сега искаш покупка на всяка цена. Втори Керъл ли да си вземем? :twisted:

Ако бяхме решили да купуваме нападател щяхме да започнем от 1 януари да преговаряме с различни клубове, от които сме харесали играчи и за 31 дни все щяхме да купим някой стойностен. Не виждам за какъв пожар може да става въпрос тук. Явно просто не сме искали да купим никого ;)

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 яну 2012 22:39

Pupper_ написа:
john barnes написа:съгласен съм за баса! ако искаш може и лев да сложим? иначе до май месец пиши,че после цяла година ще почиваш...ТЪП е да,че не купи нападател.най-яловия отбор сме,а оня продължава да налага дърветата си-и да-извратен съм,ама само към жените! :)

Готово, имаш една 50-ка от мен. Така тръпката е по-голяма. А ако я спечеля, ще я изпием някъде, да не ти е толкова мъчно, че цяла година, ще си в творчески отпуск ;)
Купуването на нападател не може да бъде самоцел. Противоречиш си, като плюеш по Керъл, привлечен на пожар през зимния трансферен прозорец, а сега искаш покупка на всяка цена. Втори Керъл ли да си вземем? :twisted:

хванахме се...свидетели са всички от форума.ако влезем в топ 4,до 2014г.няма да ме видите тука,ако обаче не влезем,ти на края на сезона се цибаш от форума за 1 година!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”