като говорим за Борусия:
"Германският шампион Борусия (Дортмунд) продължи договора на треньора си Юрген Клоп с още две години и по този начин специалистът ще остане в клуба до лятото на 2016 г."
един треньор по-малко на пазара...
П.П. а Челси си взимат младо крило почти за без пари - Де Брюин
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Селекцията в Ливърпул
suareshampion написа:john barnes написа:wolf написа:Ясно... Значи заради Ливърпул или Дортмунд да кажа майната му на моя РОДЕН отбор за който дера гърло от 5 годишен по стадиона и за който съм тренирал и играл 3 години и кусур? Уникална логика. Същото важи и за другите два /с тази разлика че говорим само за подкрепа/. Света не е черно и бяло, и колкото и да ти е непонятно, понякога има оттенъци и на сивото. Разбирай го както искаш, но ти не можеш да ме промениш по никакъв начин.
аз и не искам да те променям.пак казвам-един истински фен има САМО ЕДИН ОТБОР във сърцето си-ти го разбирай както щеш...и прави разлика между фен,ултрас и запалянко...предпочитам шакири от базел,който е уникален футболист,пред тая девойка марин...
Охо тоя малкия бил фен и на Дортмунд ли бе ? Джони предлагам ти да спориш само с истински фенове на Ливърпул а не с такива на Дортмунд,които не гледат на всичкото отгоре и английски футбол .Айде разбирам всеки да си има и отбор в БГ ,но два отбора в чужбина ,вече идва много. Само да отбележа ,че английското първенство се гледа най много в целия свят.
Как може това момче да е фен 50-50 на Ливърпул и Дортмунд и да ни напада и да ни дава акъл на нас за Ливърпул ?
Значи, момче не още 9 години ами още 29 да минат ,пак няма да ме разбереш какво чуствам към този отбор ! Мислих си ,че този форум е само за истински фенове на Ливърпул ,но явно съм се объркал ..
остави бе,не ми се говори...всичките тука са със по 3-4 отбора и седнали да ми обясняват за Ливърпул...сега им е кофти,че аз,ти и още 2-3 момчета познахме,че никой няма да купим,че няма да сме в топ 4 и почнаха да хранят...всичко е от безсилие,ама да не ти пука-давай им човки и да се спасяват! иначе нашия мениджър със пълна сила си заслужи новия си прякор,който АЗ му измислих-ТЪПОТО! може ли цяла англия да пише,призовава,умолява и ежедневно да пише,че имаме крещяща нужда от нов НАПАДАТЕЛ и ти да не купиш НИКОЙ цял трансферен прозорец? ами ТЪПОТО си е ТЪПО!!!

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
- Контакти:
Джони,Суаресшампион аз искам да ви попитам нещо!Вие големи фенове ли сте като плюете след всеки мач на отбора и изливате по 5 страници помия във всяка тема?!Понякога имам чувството ,че го правите просто заради имиджа си на критици!Много е фенско да плюеш по легендите на клуба и към всичките му играчи,нали?Ех ако всички бяха "истински фенове "като вас...
- RedMagic
- Контакти:
Всъщност, съгласен съм с Джонито и Суарес, че трябваше да купим нападател и в краен случай дефанзивен халф. Не знам какъв трябва да си, за да видиш, че Анди Дърволанди се развива само и единствено към пускането на корени... 

[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
pavel-liverpool 99 написа:Джони,Суаресшампион аз искам да ви попитам нещо!Вие големи фенове ли сте като плюете след всеки мач на отбора и изливате по 5 страници помия във всяка тема?!Понякога имам чувството ,че го правите просто заради имиджа си на критици!Много е фенско да плюеш по легендите на клуба и към всичките му играчи,нали?Ех ако всички бяха "истински фенове "като вас...
ами просто тая тема щеше да е правилно затворена, защото всички щяха да са реалисти и с нормални очаквания (не надежди)
-
pavel-liverpool 99 написа:Джони,Суаресшампион аз искам да ви попитам нещо!Вие големи фенове ли сте като плюете след всеки мач на отбора и изливате по 5 страници помия във всяка тема?!Понякога имам чувството ,че го правите просто заради имиджа си на критици!Много е фенско да плюеш по легендите на клуба и към всичките му играчи,нали?Ех ако всички бяха "истински фенове "като вас...
момче,аз плюя защото има за какво! както на всеки стана ясно,съм прав...за съжаление. ще плюя и ще продължавам да ги плюя тия разглезени милионерчета,които не знаят коя фланелка носят! ТЪПОТО пък си е за плюене отвсякъде,а че беше легенда в миналото-никой не отрича,но сега реалностите са други...както и да е,не ми се обяснява-има лесно,не ми чети коментарите.

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
- Контакти:
RedMagic написа:Всъщност, съгласен съм с Джонито и Суарес, че трябваше да купим нападател и в краен случай дефанзивен халф. Не знам какъв трябва да си, за да видиш, че Анди Дърволанди се развива само и единствено към пускането на корени...
За Анди си прав но чак толкова от онези господа бива ли

Norwich have apparently contacted LFC asking to take Jonjo Shelvey on loan.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- RedMagic
- Контакти:
Gil-galad написа:Norwich have apparently contacted LFC asking to take Jonjo Shelvey on loan.
По-скоро Шелви би бил МНОГО полезен като ТИТУЛЯР в ЛИВЪРПУЛ. Няма смисъл от друг наем, точно сега, след като Лукас се контузи, според мен най-добрата ни тройка в центъра е Спиъринг, Джерард, Шелви. Адам е в някаква огромна дупка, Хендерсън и той. Шелви е голям талант и трябва да играе, почна титуляр срещу Вила и ги съсипа !

[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
- Neftochimic1892
- Контакти:
Aдам е дупка като дефанзивен ... Що се отнася до пасовете му , когато не се лигави , са една класа над Джерард