Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
-
Re: Селекцията в Ливърпул
john barnes написа:wolf написа:Ясно... Значи заради Ливърпул или Дортмунд да кажа майната му на моя РОДЕН отбор за който дера гърло от 5 годишен по стадиона и за който съм тренирал и играл 3 години и кусур? Уникална логика. Същото важи и за другите два /с тази разлика че говорим само за подкрепа/. Света не е черно и бяло, и колкото и да ти е непонятно, понякога има оттенъци и на сивото. Разбирай го както искаш, но ти не можеш да ме промениш по никакъв начин.
аз и не искам да те променям.пак казвам-един истински фен има САМО ЕДИН ОТБОР във сърцето си-ти го разбирай както щеш...и прави разлика между фен,ултрас и запалянко...предпочитам шакири от базел,който е уникален футболист,пред тая девойка марин...
Охо тоя малкия бил фен и на Дортмунд ли бе ? Джони предлагам ти да спориш само с истински фенове на Ливърпул а не с такива на Дортмунд,които не гледат на всичкото отгоре и английски футбол .Айде разбирам всеки да си има и отбор в БГ ,но два отбора в чужбина ,вече идва много. Само да отбележа ,че английското първенство се гледа най много в целия свят.
Как може това момче да е фен 50-50 на Ливърпул и Дортмунд и да ни напада и да ни дава акъл на нас за Ливърпул ?
Значи, момче не още 9 години ами още 29 да минат ,пак няма да ме разбереш какво чуствам към този отбор ! Мислих си ,че този форум е само за истински фенове на Ливърпул ,но явно съм се объркал ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- RedMagic
- Контакти:
Ако не привлечем наистина никой, със сигурност няма да влезем в Топ 4 ... 

[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
- philipoff72
- Контакти:
suareshampion написа:john barnes написа:wolf написа:Ясно... Значи заради Ливърпул или Дортмунд да кажа майната му на моя РОДЕН отбор за който дера гърло от 5 годишен по стадиона и за който съм тренирал и играл 3 години и кусур? Уникална логика. Същото важи и за другите два /с тази разлика че говорим само за подкрепа/. Света не е черно и бяло, и колкото и да ти е непонятно, понякога има оттенъци и на сивото. Разбирай го както искаш, но ти не можеш да ме промениш по никакъв начин.
аз и не искам да те променям.пак казвам-един истински фен има САМО ЕДИН ОТБОР във сърцето си-ти го разбирай както щеш...и прави разлика между фен,ултрас и запалянко...предпочитам шакири от базел,който е уникален футболист,пред тая девойка марин...
Охо тоя малкия бил фен и на Дортмунд ли бе ? Джони предлагам ти да спориш само с истински фенове на Ливърпул а не с такива на Дортмунд,които не гледат на всичкото отгоре и английски футбол .Айде разбирам всеки да си има и отбор в БГ ,но два отбора в чужбина ,вече идва много. Само да отбележа ,че английското първенство се гледа най много в целия свят.
Как може това момче да е фен 50-50 на Ливърпул и Дортмунд и да ни напада и да ни дава акъл на нас за Ливърпул ?
Значи, момче не още 9 години ами още 29 да минат ,пак няма да ме разбереш какво чуствам към този отбор ! Мислих си ,че този форум е само за истински фенове на Ливърпул ,но явно съм се объркал ..
Ей го другия умопобъркан, абе вие защо не се вземете двамата. Ебати разбиранията, ебати чудото. 50-50... нямам думи колко тъпи и ограничени същества има понякога в тоя форум. Значи аз не ти казвам ти колко си фен на някого, ама ти понеже си много голям и разбираш от почистване до селекция и финансиране ще ми даваш оценки колко фен съм аз през монитора така ли? Ми гледай си работата тогава, с идиоти не ми се спори отново. Английското първенство убий ме, но ако не беше Ливърпул въобще нямаше да го погледна. Кой ти е давал акъл пък на теб ми кажи? Колегата по-горе беше прав - айде бягайте и двамата да ставате треньори, понеже сте много акълии и за вас абсолютно всичко е кристално ясно.
-
suareshampion написа:john barnes написа:wolf написа:аз и не искам да те променям.пак казвам-един истински фен има САМО ЕДИН ОТБОР във сърцето си-ти го разбирай както щеш...и прави разлика между фен,ултрас и запалянко...предпочитам шакири от базел,който е уникален футболист,пред тая девойка марин...
Ей го другия умопобъркан, абе вие защо не се вземете двамата. Ебати разбирания, ебати чудото. 50-50... нямам думи колко тъпи и ограничени същества има понякога в тоя форум. Значи аз не ти казвам ти колко си фен на някого, ама ти понеже си много голям и разбираш от почистване до селекция и финансирате ще ми даваш оценки колко фен съм аз през монитора така ли? Ми гледай си работата тогава, с идиоти не ми се спори отново.
Охо и обиждаш на всичкото отгоре.Слушай ся,само ще ти кажа от днес да ми заобикаляш коментарите ,да не та сгази валяка накрая,мишко.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Какво няма да обиждам, седнал нашия и реди, че реди. Чакай малко, кой беше ти че не се сещаш че ще ми даваш оценка ти на мен? Познаваш ли ме, идея някаква имаш ли за какво става въпрос. Айде следващия път да си задържиш мнението за себе си а? Мишка викай на тоя в огледалото не на мен, писна ми от ей такива на твоята възраст които си мислят че като са видели 20 години назад и това означава че вече всичко им е ясно, и само те са прави. Представи си - не си прав. Не ме интересува колко години си чакал ти лично и какво ти било, ако смяташ да се правиш на по-фен от другите защото си живял по-друго време - намери си друго място да си изливаш злобата. Винаги съм избягвал конфликти, но вие двамата просто не знаете кога да си държите езика зад зъбите по определени теми. Никой и по никакъв начин не ви дава право да ми определяте на мен колко обичам отборите си. Като не те кефи, има си опция да не ми виждаш коментарите.
-
wolf написа:Какво няма да обиждам, седнал нашия и реди, че реди. Чакай малко, кой беше ти че не се сещаш че ще ми даваш оценка ти на мен? Познаваш ли ме, идея някаква имаш ли за какво става въпрос. Айде следващия път да си задържиш мнението за себе си а? Мишка викай на тоя в огледалото не на мен, писна ми от ей такива на твоята възраст които си мислят че като са видели 20 години назад и това означава че вече всичко им е ясно, и само те са прави. Представи си - не си прав. Не ме интересува колко години си чакал ти лично и какво ти било, ако смяташ да се правиш на по-фен от другите защото си живял по-друго време - намери си друго място да си изливаш злобата. Винаги съм избягвал конфликти, но вие двамата просто не знаете кога да си държите езика зад зъбите по определени теми. Никой и по никакъв начин не ви дава право да ми определяте на мен колко обичам отборите си. Като не те кефи, има си опция да не ми виждаш коментарите.
Не ми са обяснявай ,мишко.
Изказа се комплексирания дядка. Айде в ляво..
Айде продължете на ЛС