Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 29 яну 2012 23:15

Rumour from sources on twitter: Andy Carroll to Spurs could happen by Tuesday for 10million.

Гит'ти...ашколсум! :mrgreen:

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 29 яну 2012 23:44

Liverpool forever_95 написа:
Rumour from sources on twitter: Andy Carroll to Spurs could happen by Tuesday for 10million.

Гит'ти...ашколсум! :mrgreen:

Тотнъм точно при тоя бърз и техничен футбол, който играят точно Керъл ще вземат ... иначе това би била перфектна сделка за нас - хем взимаме пари, хем заразяваме пряк съперник с троянски КОН :lol:

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 яну 2012 23:55

дъртото хари искаше още миналата зима андрю фъкинг керъл...мотае ми се във главата бартер за дефо,ама в никакъв случай няма да им го дадем за 10 млн.във кеш.... :mrgreen:
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 30 яну 2012 00:09

Бягаш от темата?

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 яну 2012 00:15

wolf написа:Бягаш от темата?

от никва тема не бягам,а и не искам да коментирам Ливърпул със човек,който е фен на борусия дортмунд...и пак ти казвам,тоя марко марин е нищо особено,средна класа играч...даже и нещо не го виждам национал.
Club Season League Cup Europe Total
Apps Goals Assists Apps Goals Assists Apps Goals Assists Apps Goals Assists
Borussia Mönchengladbach II 2006–07 16 3 - 0 0 0 - - - 16 3 -
Borussia Mönchengladbach 2006–07 4 0 1 0 0 0 - - - 4 0 1
2007–08 31 4 13 2 1 0 - - - 33 5 13
2008–09 33 4 10 2 3 0 - - - 35 7 10
Werder Bremen 2009–10 32 4 11 5 1 2 12 2 1 49 7 14
2010–11 34 3 11 2 1 0 8 1 1 44 5 12
2011–12 5 0 3 1 0 0 0 0 0 6 0 3
Career Total 155 18 49 12 6 2 20 3 2 187 27 53
ЕТО ТИ ГО ГОЛЕМИЯ ИГРАЧ....поредния черногорски карабатак,мислещ се за германец!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 30 яну 2012 00:21

john barnes написа:

от никва тема не бягам,а и не искам да коментирам Ливърпул със човек,който е фен на борусия дортмунд...и пак ти казвам,тоя марко марин е нищо особено,средна класа играч...даже и нещо не го виждам национал.

Забранено ни е да харесваме чужди отбори? А обеси ме ако искаш. Марко Марин е толкова средна ръка играч, че си е баш национал на Германия. Знам колко ги "обичаш" и ти много добре знаеш колко аз "обичам" англетата, и че ако не беше Ливърпул нямаше 1 мач от висшата лига да съм изгледал досега. Не знам какъв ти е проблема, но не остана човек в този форум който да ме познава /повече от здравей-здрасти/ и да не знае, че си поддържам и обичам родния Черно море, Ливърпул и Борусия Дортмунд. И не правя разлика между трите си любими отбора, от това кой-колко обичам. Твой си проблем и твои си разбирания, но недей да спориш точно за немски футбол с мен - голяма грешка.
Edit: както и предположих, не пропусна да си излееш яда на немците - твоите "любимци". Няма да е зле да го приемеш, че първо школите им са светлинни години пред английските, второ - талантите им са класи над английските прехвали смешници, също както стадионите и финансите им /няма нито един клуб освен Шалке в задължения/. Висшата лига е едно огромно лустро за мен, нищо повече. Черногорски незнам си какъв бил, ми чернилките във всички формации на Англия няма ли да споменеш?
Последна промяна от wolf на 30 яну 2012 00:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 30 яну 2012 00:22

Марин е много нежен играч и едва ли ще се справи с твърдостта в Англия , но си е класи над Даунинг , Макси и Каут ..

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 яну 2012 00:23

wolf написа:
john barnes написа:

Забранено ни е да харесваме чужди отбори? А обеси ме ако искаш. Марко Марин е толкова средна ръка играч, че си е баш национал на Германия. Знам колко ги "обичаш" и ти много добре знаеш колко аз "обичам" англетата, и че ако не беше Ливърпул нямаше 1 мач от висшата лига да съм изгледал досега. Не знам какъв ти е проблема, но не остана човек в този форум който да ме познава /повече от здравей-здрасти/ и да не знае, че си поддържам и обичам родния Черно море, Ливърпул и Борусия Дортмунд. И не правя разлика между трите си любими отбора, от това кой-колко обичам. Твой си проблем и твои си разбирания, но недей да спориш точно за немски футбол с мен - голяма грешка.

за мене истинския фен има ЕДИН ЕДИНСТВЕН ЛЮБИМ ОТБОР! ако са повече,значи нещо не е както трябва... :mrgreen:

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 яну 2012 00:25

Liverpool focus on improving academy, not buying new strikers
http://www.lifesapitch.co.uk нека спрем със спекулациите за нов нападател....СЕГА!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 30 яну 2012 00:28

Ясно... Значи заради Ливърпул или Дортмунд да кажа майната му на моя РОДЕН отбор за който дера гърло от 5 годишен по стадиона и за който съм тренирал и играл 3 години и кусур? Уникална логика. Същото важи и за другите два /с тази разлика че говорим само за подкрепа/. Света не е черно и бяло, и колкото и да ти е непонятно, понякога има оттенъци и на сивото. Разбирай го както искаш, но ти не можеш да ме промениш по никакъв начин.

Върни се в “Ливърпул”