Rumour from sources on twitter: Andy Carroll to Spurs could happen by Tuesday for 10million.
Гит'ти...ашколсум!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Rumour from sources on twitter: Andy Carroll to Spurs could happen by Tuesday for 10million.
Liverpool forever_95 написа:Rumour from sources on twitter: Andy Carroll to Spurs could happen by Tuesday for 10million.
Гит'ти...ашколсум!
wolf написа:Бягаш от темата?
john barnes написа:wolf написа:Бягаш от темата?
от никва тема не бягам,а и не искам да коментирам Ливърпул със човек,който е фен на борусия дортмунд...и пак ти казвам,тоя марко марин е нищо особено,средна класа играч...даже и нещо не го виждам национал.
wolf написа:john barnes написа:wolf написа:Бягаш от темата?
от никва тема не бягам,а и не искам да коментирам Ливърпул със човек,който е фен на борусия дортмунд...и пак ти казвам,тоя марко марин е нищо особено,средна класа играч...даже и нещо не го виждам национал.
Забранено ни е да харесваме чужди отбори? А обеси ме ако искаш. Марко Марин е толкова средна ръка играч, че си е баш национал на Германия. Знам колко ги "обичаш" и ти много добре знаеш колко аз "обичам" англетата, и че ако не беше Ливърпул нямаше 1 мач от висшата лига да съм изгледал досега. Не знам какъв ти е проблема, но не остана човек в този форум който да ме познава /повече от здравей-здрасти/ и да не знае, че си поддържам и обичам родния Черно море, Ливърпул и Борусия Дортмунд. И не правя разлика между трите си любими отбора, от това кой-колко обичам. Твой си проблем и твои си разбирания, но недей да спориш точно за немски футбол с мен - голяма грешка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта