Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот john barnes » 20 фев 2014 21:33

тя рибата в морето,те приготвиха тигана с олиото...айде като се класираме,тогава да правим сметки,че като нищо може да се озовем във лига европа и само дето сте си губили времето в приказки и изчисления.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 20 фев 2014 21:38

john barnes написа:тя рибата в морето,те приготвиха тигана с олиото...айде като се класираме,тогава да правим сметки,че като нищо може да се озовем във лига европа и само дето сте си губили времето в приказки и изчисления.

И ти си прав, още повече аз казах, че за мен няма голямо значение кои ще са съперниците - всичко ще е трупане на "експириънс" за тренера, а и за поне половината играчи

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 20 фев 2014 21:39

Коноплянка бележи от дузпа за Днепър. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 20 фев 2014 21:40

KOPScousers написа:Коноплянка бележи от дузпа за Днепър. :)

Коноплянка се подигра на няколко пъти с лявото бекче на щорите, а и със защитата им като цяло :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 20 фев 2014 21:47

Коноплянка е страшен играч за него ме е повече яд отколкото Салах, обаче в защита не помага много ама вземи ли топката става опасно. Не се знае дали щеше да му тръгне играта в Англия, но лятото ще го видим не знам Тотнъм, Пул или някой друг отбор ама за мен ще играе във ВЛ от сезон 2014/2015 и живот и здраве ще успея да си отговора на въпроса дали ще може да мачка в Англия и да помога в защита повече ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 20 фев 2014 23:11

Значи парите за Конопа и Салах по-добре да ги дадем за Антоан Гризман от Сосиедад,с класи над тях е.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 фев 2014 23:17

john barnes написа:тя рибата в морето,те приготвиха тигана с олиото...айде като се класираме,тогава да правим сметки,че като нищо може да се озовем във лига европа и само дето сте си губили времето в приказки и изчисления.

Съгласен съм,нека да влезем в ШЛ да видим какви трансфери ще се направят и ще се направят ли изобщо и тогава да го мислим! :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 фев 2014 12:36

venomcho написа:
suareshampion написа:Довечера ,ще гледам Днипро-Тотнъм ,заради Коноплянка ,да вида какво крило сме изтървали ..

Не е зле засега, а

Да ,добър е . Харесва ми ,начина ,по който води топката ,близко до крака .Има и финт,бързина и рязко сменя посоката.Помага и в защита.
Терена беше отвратителен .Очаквам в Лондон на добър терен ,да покаже още по добра игра. Определено ,щеше да ни помогне .
Коноплянка е по техничен от Салах,но пък Салах е по бърз.
Поздравявам най добрия бг отбор -Лудогорец и пожелавам победа и в реванша .Очаквах я тая победа ,предвид трагичното представяне на Лацио в Италия и доброто ниво ,което постигна Лудогорец ,през последните години.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 21 фев 2014 12:52

suareshampion написа:
venomcho написа:
suareshampion написа:Довечера ,ще гледам Днипро-Тотнъм ,заради Коноплянка ,да вида какво крило сме изтървали ..

Не е зле засега, а

Да ,добър е . Харесва ми ,начина ,по който води топката ,близко до крака .Има и финт,бързина и рязко сменя посоката.Помага и в защита.
Терена беше отвратителен .Очаквам в Лондон на добър терен ,да покаже още по добра игра. Определено ,щеше да ни помогне .
Поздравявам най добрия бг отбор -Лудогорец и пожелавам победа и в реванша .Очаквах я тая победа ,предвид трагичното представяне на Лацио в Италия и доброто ниво ,което постигна Лудогорец ,през последните години.

https://vine.co/v/MZQzadXwbjQ Тука направо се подигра с тях хахаха :lol:
Това че не го взехме има и положителна страна, Стърлинг играе добре и расте с всеки мач.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 фев 2014 13:01

LIMASSOL написа:
suareshampion написа:
venomcho написа:

Не е зле засега, а

https://vine.co/v/MZQzadXwbjQ Тука направо се подигра с тях хахаха :lol:
Това че не го взехме има и положителна страна, Стърлинг играе добре и расте с всеки мач.

Да ,определено Стърлинг е големия печеливш от проваления трансфер.И така ,доста добре се възползва от ситуацията и големия шанс ,който му се дава. Но искам още от него.Искам да усъвършенства финта и да подобри удара .
И Ибе е добро крило ,добре беше ,да го даде под наем да трупа мачове. Очаквам другия сезон ,да е приятната изненада..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”