Мнениеот suareshampion » 19 фев 2014 11:42
Вчера видяхме ,познатото трайно разиграване на топката ,което специлано на мен ми пълни душата.Много хора ,не го харесват ,но мен ми пълни душата. С това ,перфектно контролиране на топката те измориха противника и го приспаха .От там дойдоха и двата заслужени гола.
Видяхме и една уникална преса по целия терен . Играчите биеха и гонеха Сити още при изнасянето на топката от защитата към халфовете. Те им отнемаха топката още в тяхната половина ?! Виждаме как ,когато тръгне един да ги бие ,тръгват всичките и по този начин ги затварят ,покриват хората ,пространствата и принуждават Сити да бъркат. Страхотно.
Виждаме и начина ,по който си подават в средата на терена.Виждаме невероятните двойни подавани ,с които се матира защитата.И винаги играчите ,са взели решение ,още преди да получат топката ?! Винаги гледат с периферното зрение ,близкия играч до тях или играчи и знаят, предварително ,кой къде се намира и в коя посока да поведат топката или да я подадат.Нещото ,което аз винаги съм искал да гледам в Ливърпул.
Когато единия халф ,подаде топката ,той веднага се открива и я търси пак смело. По тоя начин ,осигурява варианти пред човека с топката и той много рядко може да сбърка . Виждаме как ,в малък кръг ,двама на двама ,играчите на Барса правят до десет паса ?! Виждаме и играта на бековете .Ето това са бекове. Особено моя човек Дани АЛвеш . Виждаме колко е стабилен отзад ,виждаме колко е силен технически и умен и как дейно помага на халфовете при разиграването и виждаме и афинитета му атаката .А там той е с класи над много крила . Виждаме как смело тръгва един на един .Виждаме как го преодолява и или търси успоредния пас в наказателното ,или завършва с удар .Но всичко го прави много хитро ,много бързо.Не могат да му вземат топката . Пълнят ми душата .Байерн са подобни .
Кога ще ги стигнем ? За мен,като фен на английски отбор , това е притеснително.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.