Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Karsa Orlong » 17 фев 2014 23:22

KOPScousers написа:Марк Холси, бившият английски рефер, който между другото беше доста добър, е казал на Уеб след мача вчера да си вземе малко почивка. :lol: Като не му е казал направо да се връща в патрулката, пак добре, само т'ва заслужава тоя плешо. :)

Същия Марк Холси, който първо изгони по смешен начин Шелви през 2012 при гостуването на мангалите и след това им подари дузпа, за да ни бият с 2:1 ли? Точно той да дава акъл как да се свири е малко лицемерно. Неслучайно наши фенове му бяха пожелали след този мач в Туитър да му рецидивира лимфомът.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 18 фев 2014 18:24

Karsa Orlong написа:
KOPScousers написа:Марк Холси, бившият английски рефер, който между другото беше доста добър, е казал на Уеб след мача вчера да си вземе малко почивка. :lol: Като не му е казал направо да се връща в патрулката, пак добре, само т'ва заслужава тоя плешо. :)

Същия Марк Холси, който първо изгони по смешен начин Шелви през 2012 при гостуването на мангалите и след това им подари дузпа, за да ни бият с 2:1 ли? Точно той да дава акъл как да се свири е малко лицемерно. Неслучайно наши фенове му бяха пожелали след този мач в Туитър да му рецидивира лимфомът.

Не беше гостуване това. Този мач беше първия за сезона, на Анфийлд. И да, той го ръководи. Но честно да си кажем, докато Фъргюсън беше мениджър на Юнайтед, всички съдии малко или много им помагаха. Точно миналия сезон ни биха и двата пъти със съдийски тесли. На Анфийлд заслужавахме да ги бием, а на Олд Трафорд трябваше поне точка, ако не беше смешния гол на Видич от засада. Както и да е, този сезон отмъщението ще е пълно, като и ние ще им направим дубъл. :twisted:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

TheMelodyInMyHeart

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 18 фев 2014 20:01

Остава ни единствено да се молим тоя боклук никога повече да не ни свири мач, ама малко вероятно след като никакви последствия няма за него:

Хауърд Уеб няма да бъде наказван

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=473240
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 18 фев 2014 21:49

TheMelodyInMyHeart написа:Остава ни единствено да се молим тоя боклук никога повече да не ни свири мач, ама малко вероятно след като никакви последствия няма за него:

Хауърд Уеб няма да бъде наказван

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=473240
В статията пише че ще му спестят големи дербита ,дано му спестят мачовете със сити и челси, а пък каквото сабя покаже по нататък ;) Всяко зло нека да е за добро :)

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 19 фев 2014 00:42

Жалко, че по всичко изглежда, че Ман Сити ще отпадне от ШЛ. Все пак са все още в борбата за ФА Къп, дано не срещат Арсенал поне до финала, ако е предречено да се срещнат двата отбора в спор за отличието, за да може да имат повече мачове от нас. С 12 мача до края, при положение, че другите ни конкуренти за титлата имат поне 5-6 повече от нас, според мен имаме шанс да помечтаем за нещо повече от място в Топ 4. Е, Челси все още може да отпадне от 1/8-финалите в ШЛ, но това според мен е малко вероятно, без да подценявам Галатасарай разбира се. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 фев 2014 11:41

Искам да обърна внимание ,на огромната разлика в класите ,между Барселона и най добрите английски отбори,един от които е Манчестър Сити. Предполагам ,всички сте гледали мача снощи.Видяхте ли ,тоталната доминация на Барса и то на чужд терен ? Те ги смазаха. Ето това искам да виждам ,като игра и от Ливърпул .За това ,най вече бях ентусиазиран ,от привличането на Роджърс.Защото ,той дойде и каза ,"аз подръжавам на Барса ,аз харесвам стила им,начина им на игра и философията им" . Но пък ,в следващия момент ,само от един негов ход (тоталното налагане на Хендерсън) и виждам огромно противоречие с думите му и оставам разочарован. Как ще ги стигнем с подобни инвалиди ? Никак.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 фев 2014 11:42

Вчера видяхме ,познатото трайно разиграване на топката ,което специлано на мен ми пълни душата.Много хора ,не го харесват ,но мен ми пълни душата. С това ,перфектно контролиране на топката те измориха противника и го приспаха .От там дойдоха и двата заслужени гола.
Видяхме и една уникална преса по целия терен . Играчите биеха и гонеха Сити още при изнасянето на топката от защитата към халфовете. Те им отнемаха топката още в тяхната половина ?! Виждаме как ,когато тръгне един да ги бие ,тръгват всичките и по този начин ги затварят ,покриват хората ,пространствата и принуждават Сити да бъркат. Страхотно.
Виждаме и начина ,по който си подават в средата на терена.Виждаме невероятните двойни подавани ,с които се матира защитата.И винаги играчите ,са взели решение ,още преди да получат топката ?! Винаги гледат с периферното зрение ,близкия играч до тях или играчи и знаят, предварително ,кой къде се намира и в коя посока да поведат топката или да я подадат.Нещото ,което аз винаги съм искал да гледам в Ливърпул.
Когато единия халф ,подаде топката ,той веднага се открива и я търси пак смело. По тоя начин ,осигурява варианти пред човека с топката и той много рядко може да сбърка . Виждаме как ,в малък кръг ,двама на двама ,играчите на Барса правят до десет паса ?! Виждаме и играта на бековете .Ето това са бекове. Особено моя човек Дани АЛвеш . Виждаме колко е стабилен отзад ,виждаме колко е силен технически и умен и как дейно помага на халфовете при разиграването и виждаме и афинитета му атаката .А там той е с класи над много крила . Виждаме как смело тръгва един на един .Виждаме как го преодолява и или търси успоредния пас в наказателното ,или завършва с удар .Но всичко го прави много хитро ,много бързо.Не могат да му вземат топката . Пълнят ми душата .Байерн са подобни .
Кога ще ги стигнем ? За мен,като фен на английски отбор , това е притеснително.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 фев 2014 11:52

Английските отбори ,изглеждат жалки ...затварят се в собствената си половина и играят всеки път на контра . И това го правят ,без значение дали на чужд или на собствен терен . Това е жалко.Тях ги е страх да тръгнат да се надиграват. И имат мотиви ,разбира се .Ако тръгнат ,ще стане още по лошо за тях ,като резултат.Но защо не се подобри качеството на игра ,за да може смело да тръгнат да се надиграват ? Особено при наличието на толкова много милиони ,които се наливат в Англия ?
Незнам,аз силно се надявам,Ливърпул да не изглежда толкова жалък ,когато през лятото участва в ШЛ.
Роджърс не е страхлив ..и ако вземе нужните изпълнители ,на 3-4 поста ,вярвам ,че ще изглеждаме много по различен начин ,от останалите английски мишоци.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 19 фев 2014 12:38

suareshampion написа:Незнам,аз силно се надявам,Ливърпул да не изглежда толкова жалък ,когато през лятото участва в ШЛ.
Роджърс не е страхлив ..и ако вземе нужните изпълнители ,на 3-4 поста ,вярвам ,че ще изглеждаме много по различен начин ,от останалите английски мишоци.

Аз от Роджърс не очаквам нищо в ШЛ - достойно представяне в групите и продължаване за ЛЕ ще е добре, просто там е друга бира, колкото и да не му се иска на Бобчо Плондера

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 фев 2014 13:02

Как да стане номера за английските отбори като всяка година продължават да изсипват торби с пари за некадърни адски надценени англичани, от школите им я излезе 1-2ма на година я не и сравнено с големите континентални отбори изглеждат като от средновековието?

Върни се в “Ливърпул”