Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 28 яну 2012 11:50

Karsa Orlong написа: И кой от тези слухове е на jeremy? Всички? Никой? :lol:

Е виж, че на предпоследния пише "via @jeremy_LFC" ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 яну 2012 11:54

Gil-galad написа:
Liverpool forever_95 написа:Gil, в крайна сметка има ли надежда за Кавани :mrgreen:

Аз бих се радвал ако бъде привлечен...а и не вярвам да има някой който няма да се радва :) Моето лично мнение обаче е, че тоя трансфер ако бъде осъществен няма да е този трансферен прозорец...но все пак мисля че има някаква минимална възможност да се осъществи предвид няколко фактора - Хенри и Вернер са в Ливърпул и имат достоверна и навременна информация какво се случва с трансферите и си мисля, че ако Комоли и КД им кажат "трябват ни 40 милиона(грубо), за един от най-добрите нападатели в света", те няма да откажат....фактора Суарез и Коатес...както казах и вчера наполи вече купиха Едуардо Варгас, който все още отстъпва на Кавани по качества, но би могъл да го замести...а и вече има направено официално запитване, което значи че определено има интерес, но остава да видим колко е сериозен наистина този интерес, защото ако е сериозен интереса, не би било проблем тоя трансфер да се осъществи за 3 дена...и последно, всички помним миналия януари, как пак цял месец нямаше нищо и се чакаше един Суарез и накрая на 31-ви Суарез подписа, Торес беше продаден, Керъл беше купен, Блекпул отхвърлиха 2 или 3 оферти за Адам, а Ман Сити отхвърлиха оферта от 20 милиона паунда за Мика Ричардс... :)

Така, че дори да не стане сега този трансфер, определено ни очакват интересни и напрегнати последни 2-3 дена от прозореца....според мен в момента се обсъждат няколко сделки, за които се работи в пълна тайна и няма да се учудя ако ни изненадат с 2 (а оптимистично погледнато и с 3) трансфера в последния ден :)

Аз бих се радвал на трансфери каквито и да са в момента, защото едва ли ще можем да подпише с някой нападател по-зле от Керъл или крило по-зле от Даунинг. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 яну 2012 11:59

RedMagic написа:
suareshampion написа:Нали трябва някой да го поиска на Анфийлд бе малък ? :)

Е на Анфийлд нали го искаха бе, бате ? :lol:

е това е само слух бе малък ..измислици на журналисти и фенове:) аз не съм чул любимия ви мениджър да излезе и да каже" аз искам този"..напротив той всеки ден повтаря ,че не иска никой !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 28 яну 2012 12:06

suarezshampion
Цял трансферен прозорец говориш как Далглиш не бил директен и не казвал кой иска да купи.. Дай ми поне 3 примера за мениджъри който го правят защото лично аз освен АВБ за друг подобен директен мениджър не се сещам. АВБ си казва- няма да разчитам на Алекс,Торес ще е резерва и говори директно,ама не всички мениджъри трябва да го правят. Не ме разбирай погрешно,от 2 месеца насам не съм най-големият фен на Далглиш,ама не е задължително да занимава медиите с кой искал да купи. Ти като ТРЕНЬОР го прави щом искаш ;) ама не всички трябва да са като теб :)
Само Левски!
You'll never walk alone!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 28 яну 2012 12:08

Gil-galad написа:
Liverpool forever_95 написа:Gil, в крайна сметка има ли надежда за Кавани :mrgreen:

Аз бих се радвал ако бъде привлечен...а и не вярвам да има някой който няма да се радва :) Моето лично мнение обаче е, че тоя трансфер ако бъде осъществен няма да е този трансферен прозорец...но все пак мисля че има някаква минимална възможност да се осъществи предвид няколко фактора - Хенри и Вернер са в Ливърпул и имат достоверна и навременна информация какво се случва с трансферите и си мисля, че ако Комоли и КД им кажат "трябват ни 40 милиона(грубо), за един от най-добрите нападатели в света", те няма да откажат....фактора Суарез и Коатес...както казах и вчера наполи вече купиха Едуардо Варгас, който все още отстъпва на Кавани по качества, но би могъл да го замести...а и вече има направено официално запитване, което значи че определено има интерес, но остава да видим колко е сериозен наистина този интерес, защото ако е сериозен интереса, не би било проблем тоя трансфер да се осъществи за 3 дена...и последно, всички помним миналия януари, как пак цял месец нямаше нищо и се чакаше един Суарез и накрая на 31-ви Суарез подписа, Торес беше продаден, Керъл беше купен, Блекпул отхвърлиха 2 или 3 оферти за Адам, а Ман Сити отхвърлиха оферта от 20 милиона паунда за Мика Ричардс... :)

Така, че дори да не стане сега този трансфер, определено ни очакват интересни и напрегнати последни 2-3 дена от прозореца....според мен в момента се обсъждат няколко сделки, за които се работи в пълна тайна и няма да се учудя ако ни изненадат с 2 (а оптимистично погледнато и с 3) трансфера в последния ден :)

Е да, и аз така си мисля. Този трансферен прозорец е много тихо и явно наистина готвят нещо, за което не искат никой да разбере, преди сделката официално да стане факт. И аз имам чувството, че в момента се бавят, защото обсъждат няколко сделки (дай Боже коя от коя по-изгодна) и на 31-ви ще има трансфер.
Между другото миналата година точно по това време Хенри и Вернер пристигнаха в Англия и трансферите станаха накрая. Дано и тази година е така и да се вземе качествен футболист както миналата година стана със Суарес. Аз обаче все си мисля, че ще вземем Тейшейра и това ще е за този трансферен прозорец...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 яну 2012 12:36

Hakercheto написа:suarezshampion
Цял трансферен прозорец говориш как Далглиш не бил директен и не казвал кой иска да купи.. Дай ми поне 3 примера за мениджъри който го правят защото лично аз освен АВБ за друг подобен директен мениджър не се сещам. АВБ си казва- няма да разчитам на Алекс,Торес ще е резерва и говори директно,ама не всички мениджъри трябва да го правят. Не ме разбирай погрешно,от 2 месеца насам не съм най-големият фен на Далглиш,ама не е задължително да занимава медиите с кой искал да купи. Ти като ТРЕНЬОР го прави щом искаш ;) ама не всички трябва да са като теб :)

Примери много бе момче какви са тия глупости дето ме питаш ? Милан излизат и казват ние искаме Тевес,ПСЖ също,Манчини излиза и казва аз искам Агуеро и го взе ,после каза Джеко е мнгоо добър футболист и го взе ,Моурино казва не искам нито изходящи ,нито входящи и до момента е така,Барса от колко време публично заявяваха ,че искат Фабрегас ,Венгер каза ще вземем под наем Анри и го взеха ,сега казва няма да взимаме повече никой и най вероятно няма да вземе .. нашия и той казва няма да вземем никой и най вероятно няма да вземе. А и аз съдя вече от действията на тоя човек до момента ,за това си мисля ,че един такъв слух за Кавани е измислица.Кажи ми ти ако КД вземе Кавани,след това мъркуча ще изиграе ли един мач до края на сезона ?
Разбира се ,че отбора има нужда от поне 3 класни играчи,това се вижда от километри ! Но ние с вас мислим така ..а не мениджъра на отбора ..има разлика нали ? Така че аз лично нищо не очаквам, освен най много един Тейшейра ,който ще го ползва предимно за резерва .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 28 яну 2012 12:51

Twitter rumours

According to Napoli page (not official), LFC offered €40M + Dirk Kuyt for Edinson Cavani.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 яну 2012 12:58

tedicha123 написа:Twitter rumours

According to Napoli page (not official), LFC offered €40M + Dirk Kuyt for Edinson Cavani.

Дам и аз го видях...и мисля, че е изгодна, но все пак шанса да отговаря на истината е около 5% :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 28 яну 2012 13:00

Gil-galad написа:
tedicha123 написа:Twitter rumours

Дам и аз го видях...и мисля, че е изгодна, но все пак шанса да отговаря на истината е около 5% :)

Абе доста изгодно си е ... толкова пари + човек, който може да играе на тази + на още 2 позиции ... прилича ми обаче на офертата на Челси за Торес - 40 млн. + Анелка :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 яну 2012 13:15

Щом сега не казва нищо ,поне да излезе на 1 февруари любимеца ви(ако не вземе никой) и каже "аз исках Кавани,Соу и т.н ..обаче трансферите не се осъществиха поради обстоятелства не зависещи от мен" ..тогава донякъде съм склонен да застана зад него ,че е направил опит да спаси първенството ! Но ако нищо не каже .. да не ми го защитавате всеки ден след това (само на фона на слухове ) и да ми говорите ,че КД е искал Кавани а той не е дошъл заради пари примерно :)

Върни се в “Ливърпул”