Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот wolf » 11 фев 2014 22:02

Да седне на пейката вика, те по скоро ще му дадат капитанската лента пред това да го забият на пейката. Все пак е тяхно момче англичанче и ще го бутат до край

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 12 фев 2014 15:19

Доброто настроение в Ливърпул след победата с 5:1 над Арсенал бе допълнително приповдигнато от новината за завръщащи се футболисти след контузии.

Даниел Агер и Глен Джонсън са почти напълно възстановени, докато скоро ще започнат тренировки и дългосрочно контузените Мамаду Сако, Хосе Енрике и Лукас Лейва.

"Глен и Даниел се завърнаха в тренировките, което е брилянтно за нас. Те изглеждат много силни в тренировките. Дали мачът през седмицата ще дойде прекалено рано за тях, ще видим. Но е страхотно да ги имаме на разположение" заяви Брендън Роджърс.

В същото време Лукас Лейва се възстановява доста по-бързо от очакваното и може да се завърне до края на месеца.

"Лукас Лейва трябваше да носи 6 шест седмици според мнението на специалистите. Но вчера бяха минали 3 седмици, а той вече тичаше навън, което е фантастично и показва колко изпреварва графика", коментира един от помощник треньорите Глен Дрискъл.

"Мамаду Сако всъщност имаше разкъсване в сухожилието, а не в мускул на бедрото, както първоначално бе писано. Поради ред причини сухожилията имат нужда от повече време, за да се оправят. Но той работи здраво и напредва".

"Хосе Енрике също имаше сложна операция на коляното и е в процес на постигане на оптимална сила, преди да започне да тича. Без да се ангажирам с точни дати, надявам се до края на месеца тримата да започнат да се завръщат" добави още той.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 фев 2014 16:08

Дано дебелия е свалил някое друго кило

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 12 фев 2014 16:40

TEDIMAR99 написа:Изображение

Първите 2 не са лоши, ама третия хич не ми харесва.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 фев 2014 16:41

Нямам търпение Енрике да се върне! :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

iznenada

Мнениеот iznenada » 12 фев 2014 17:51

HoUs4oOL написа:Нямам търпение Енрике да се върне! :)

Изобщо не ми липсва .Даже ми е много по спокойно за левия бек ,без него . Сисоко започна да влиза в час .Непробиваем е отзад.
Нека изкара сезона до край ,заедно с Туре. Двамата не трябва да се пипат.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 фев 2014 18:21

iznenada написа:

Изобщо не ми липсва .Даже ми е много по спокойно за левия бек ,без него . Сисоко започна да влиза в час .Непробиваем е отзад.

Ей голямо хвалене на тоя Сисоко бе..

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 12 фев 2014 18:50

Alonso_Massa написа:
TEDIMAR99 написа:Изображение

Първите 2 не са лоши, ама третия хич не ми харесва.

Третия е way too cool 8-) Ако емблемата и логото на Warrior са червени ще вдигне още точки.
Не ми допада златната емблема, не кореспондира с останалите цветове, но идеята е да се откроява и забива в очите. Така че - let it be.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 12 фев 2014 21:10

wolf написа:
iznenada написа:

Ей голямо хвалене на тоя Сисоко бе..

черния сигурно фелацио му е правил.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 12 фев 2014 21:22

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс ще бъде възнаграден с нов договор, ако успее да финишира с тима в челната четворка и така пред отбора се отвори възможност да играе в Шампионската лига, пише английското издание "Телеграф".

"Червените" са във възход и отборът демонстрира страхотен футбол в последно време, а доказателство за това е убедителната победа с 5:1 над Арсенал през уикенда, която със сигурност е накарала "Мърсисайдци" да мечтаят и за нещо повече от топ 4.

Собствениците на Ливърпул от "Фенуей Спортс Груп" ясно виждат прогреса на отбора през този сезон, но предложение за нов контракт едва ли ще бъде отправено преди края на настоящата кампания и то само при постигане на споменатите по-нагоре резултати.

Босовете на отбора нямат никакво време да избързват с предложението, тъй като не искат да създават ненужно отклоняване на вниманието по време на може би най-стабилния период на отбора през последните години.

В контракта на Роджърс има опция за удължаване с още една година, като самият той разкри това. Самият мениджър на "Мърсисайдци" обаче също както собствениците на отбора не бърза да преговаря за нов договор, тъй като в момента е концентриран върху изявите на отбора.

Върни се в “Ливърпул”