Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот RedMagic » 27 яну 2012 11:21

venomcho написа:
RedMagic написа:Не е, спи спокойно. :)

досега спах, ама то е, щото не знаех, че съществуват такива сайтчета, камо ли пък някой си Вальо :mrgreen:

Ами влез в Туитър или Фейсбук (или не знаеш, че съществуват тези "сайтчета" :lol: ), напиши Валентин Апостолов и ще разбереш за кой Вальо става въпрос. А сайтовете са http://www.liverpool.operatura.info и http://www.otbor.bg - два сайта, единият негов личен блог за Ливърпул, а в другият е администратор. Надявам се сега ти е станало ясно кой е Вальо и съществуването на сайтовете :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 27 яну 2012 11:23

О, забравих да добавя, в "сайта на Вальо" се пишат най-достоверните информации, които преобладават в Интернет пространството. Ако искаш да разбереш защо твърдя това - пиши на ЛС . :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 27 яну 2012 11:24

абе Вальо, ти ли си ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 яну 2012 11:24

aз винаги си следя трансферните новини единствено от тук
http://www.newsnow.co.uk/h/Sport/Footba ... /Liverpool
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 яну 2012 11:33

Това ли ще са трансферните бомби ?!?
Daily Mirror още споделят, че Ливърпул са все по-близо до два гръмки трансфера - тези на Алекс Хлеб и Едисон Кавани.

За Кавани съм навит, той е много класен играч, ама както каза suareshampion, трябва да се отървем от любимец 13 - Анди Керъл :mrgreen:

П.С. suareshampion, от твойта ще съм бре, нЕма страшно :)

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 27 яну 2012 11:39

Liverpool forever_95 написа: Daily Mirror още споделят, че Ливърпул са все по-близо до два гръмки трансфера - тези на Алекс Хлеб и Едисон Кавани.

от двата най-много да хванем "мекия"...Хляб 8-)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 яну 2012 11:45

venomcho написа:
Liverpool forever_95 написа: Daily Mirror още споделят, че Ливърпул са все по-близо до два гръмки трансфера - тези на Алекс Хлеб и Едисон Кавани.

от двата най-много да хванем "мекия"...Хляб 8-)

:) що бе не е толкова мек ,чува петела ,аз преди много го харесвах,комбинативен ,има поглед ,футболна мисъл..може да задържа и разиграва топката ..дава добри извеждащи пасове ,от които Суарес има нужда..но не съм го гледал скоро и незнам как е формичката му в момента..на мекия хляб :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 27 яну 2012 11:49

не виж то по принцип в нашето положение няма как да върнем, който и да е техничен играч, особено пък и такъв бил в Барса...
просто поставен до Кавани (тотално нереалистично) изглежда като разочарование ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 яну 2012 12:03

RT @LiverpoolFC_NL: Nijland, Groningen boss just claimed that at 14:00 there will be an important press statement. 13:00 for UK time#LFC

Richard_Buxton_ Richard Buxton
FC Groningen making important press statement at 1pm UK time today, expected to relate to striker David Texeira

Seems like Krasic got rejected by every other club he was offered to. Joksimovic waiting on offers from Russia.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 яну 2012 12:05

[quote="Liverpool forever_95"]

За Кавани съм навит, той е много класен играч, ама както каза suareshampion, трябва да се отървем от любимец 13 - Анди Керъл :mrgreen:

абе сега като се замисля се сещам ,че има и вариант с преотстъпване на тоя мъркуч ..но ще видим решението на любимеца на всички , не остана има само 4 дни ..

Върни се в “Ливърпул”