Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 26 яну 2012 19:27

liverpool96 написа:
suareshampion написа:
john barnes написа:демпси не бил играч...лелеллелелелеле,във какъв свят живеем.ама и ти здраво им се връзваш на пишлеметата,а иначе на мене правиш забележки... :)

То бива бива глупости се пишат тука ,ама по някога не издържам бе джони :) Нали трябва да му отворим очите докато е малък ,иначе така ще си отиде заблуден спрямо футбола цял живот,като 7 милионините разбирачи по футбол в бг :) той ся гледа възрастта че съм на 33 и кво ли си вика тоя ши е някой спрял чичка с корем и ши му счупя кръста :) да ама тоя "чичка" се подържа ,няма ден ,в който да не е тренирал.. и с децата се пускам и малки вратички играем постоянно с бивши колеги футболисти и на голям терен ходя за удоволствие ,че и в залата влизам от време на време ,да не говорим и за спорта с жените :) това е другата тема, на която съм много чуствителен :) и там не може да ме стигне и срещу мен да бяга :)
Джони много ми се иска ,като се постопли времето да се съберем всички от туй палаво форумче и да направим два отбора на малки вратички някъде и после примерно да гледаме заедно някой мач на Ливърпул .Да видиш как след това ще сменят плочата :) Ти ако не ти се пуска ,можеш да станеш селекционер на мойто отборче примерно.А ако ти се играе ще сме от един отбор разбира се :)

Нищо не си мисля и къде си видял къде точно давам някакви определения за теб? Аз не виждам да съм споменавал неща от сорта на "някакъв дебел чичка с корем". Радвам се, че на тези години се поддържаш в добро физическо състояние и съм сигурен, че с физическа сила ще ме неутрализираш, но на бързина, техника и дрибъл почти няма шанс.

Ще те вида бе малък ..обичам такива момчета със самочуствие ,дано да имаш покритие само . Само ще ти кажа ,че ако падна на футбол от 16 годишни момчета веднага закачам стоножките на пирона :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 яну 2012 19:50

Liverpool forever_95 написа:Дано и ба'т Суарес помогне, както помогна и с привличането на Коатес :)

Дано! Би помогнал много! :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 26 яну 2012 19:55

Alonso_Massa написа:
Liverpool forever_95 написа:Дано и ба'т Суарес помогне, както помогна и с привличането на Коатес :)

Дано! Би помогнал много! :)

Той и да помогне ,ако не изкараме над 35млн. няма да го пуснат :)

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 26 яну 2012 20:09

Тая спекулация само ме измъчва :) Иска ми се да вярвам че Кавани ще дойде при нас,но просто е не логично , Наполи са в ШЛ,чака ги мач с Челси просто не виждам как ще го вземем и то с 24 милиончета :cry:
Само Левски!
You'll never walk alone!

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 яну 2012 20:16

ами няма да го вземем,просто е...по-смешен слух не бях чувал тоя януари,даже за дефо и бент не беше чак такава глупост... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 26 яну 2012 20:19

suareshampion написа:Ще те вида бе малък ..обичам такива момчета със самочуствие ,дано да имаш покритие само . Само ще ти кажа ,че ако падна на футбол от 16 годишни момчета веднага закачам стоножките на пирона :)

Виж сега, нито самочувствието ми е преповдигнато, нито нищо. Ходиш тука да ми се заяждаш, че си тренирал, че нямало никаква вероятност да паднеш от 15-годишни. Аз на това викам самочувствие, ти? Казвам силните си страни от играта, в това не виждам нищо лошо. Ако искаш идвай, но за мен този мач ще си остане за удоволствие, каквото и да стане. Не искам да се заяждам с никого от форума, защото ни обединява една идея, така че и ако успеем да спретнем нещо, и с 30:0 да паднем, ще съм бил доволен, че ще съм успял да уредя мачле с пич от форума. Каквото си искаш мисли за мен, аз не правя никакви изводи. :)

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 26 яну 2012 21:08

liverpool96 написа:
suareshampion написа:Ще те вида бе малък ..обичам такива момчета със самочуствие ,дано да имаш покритие само . Само ще ти кажа ,че ако падна на футбол от 16 годишни момчета веднага закачам стоножките на пирона :)

Виж сега, нито самочувствието ми е преповдигнато, нито нищо. Ходиш тука да ми се заяждаш, че си тренирал, че нямало никаква вероятност да паднеш от 15-годишни. Аз на това викам самочувствие, ти? Казвам силните си страни от играта, в това не виждам нищо лошо. Ако искаш идвай, но за мен този мач ще си остане за удоволствие, каквото и да стане. Не искам да се заяждам с никого от форума, защото ни обединява една идея, така че и ако успеем да спретнем нещо, и с 30:0 да паднем, ще съм бил доволен, че ще съм успял да уредя мачле с пич от форума. Каквото си искаш мисли за мен, аз не правя никакви изводи. :)

Не се прекланяй...Аз също ще се включа да помогна...макар,че съм над нормата за годините :mrgreen:
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 26 яну 2012 21:10

Carragher написа:
liverpool96 написа:

Не се прекланяй...Аз също ще се включа да помогна...макар,че съм над нормата за годините :mrgreen:

Вие хубаво ще се включите, ама вижте къде е Сливен... :mrgreen:

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 26 яну 2012 21:12

Аз викам да дадете нещо "трансферно", че е много пусто и днес... :|
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 яну 2012 21:15

Няма се плашите, младо-старо каквото дойде :lol:

Върни се в “Ливърпул”