Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 26 яну 2012 10:34

А и Демпси е на 28.... :)

http://www.lfchell.com/2012/01/theo-wal ... -city.html

QPR and Liverpool are reportedly vying for the signature of free agent Alexander Hleb
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 26 яну 2012 13:36

Gil-galad написа:А и Демпси е на 28.... :)

QPR and Liverpool are reportedly vying for the signature of free agent Alexander Hleb

Много ме дразни Хлеб, надявам се да не е истина :lol: Макар че като за свободен агент не е чак толкова зле.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 яну 2012 13:41

Karsa Orlong написа:
Gil-galad написа:А и Демпси е на 28.... :)

Много ме дразни Хлеб, надявам се да не е истина :lol: Макар че като за свободен агент не е чак толкова зле.

Абе не е зле, зма Хлеб отдавна не е тоя играч който беше в Арсенал...няма смисъл от още един Йованович...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 26 яну 2012 13:42

Gil-galad написа:
Karsa Orlong написа:

Абе не е зле, зма Хлеб отдавна не е тоя играч който беше в Арсенал...няма смисъл от още един Йованович...[/quote]
Така е ... има смисъл от Йоветич :P

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 26 яну 2012 14:05

suareshampion написа:
john barnes написа:демпси не бил играч...лелеллелелелеле,във какъв свят живеем.ама и ти здраво им се връзваш на пишлеметата,а иначе на мене правиш забележки... :)

То бива бива глупости се пишат тука ,ама по някога не издържам бе джони :) Нали трябва да му отворим очите докато е малък ,иначе така ще си отиде заблуден спрямо футбола цял живот,като 7 милионините разбирачи по футбол в бг :) той ся гледа възрастта че съм на 33 и кво ли си вика тоя ши е някой спрял чичка с корем и ши му счупя кръста :) да ама тоя "чичка" се подържа ,няма ден ,в който да не е тренирал.. и с децата се пускам и малки вратички играем постоянно с бивши колеги футболисти и на голям терен ходя за удоволствие ,че и в залата влизам от време на време ,да не говорим и за спорта с жените :) това е другата тема, на която съм много чуствителен :) и там не може да ме стигне и срещу мен да бяга :)
Джони много ми се иска ,като се постопли времето да се съберем всички от туй палаво форумче и да направим два отбора на малки вратички някъде и после примерно да гледаме заедно някой мач на Ливърпул .Да видиш как след това ще сменят плочата :) Ти ако не ти се пуска ,можеш да станеш селекционер на мойто отборче примерно.А ако ти се играе ще сме от един отбор разбира се :)

Нищо не си мисля и къде си видял къде точно давам някакви определения за теб? Аз не виждам да съм споменавал неща от сорта на "някакъв дебел чичка с корем". Радвам се, че на тези години се поддържаш в добро физическо състояние и съм сигурен, че с физическа сила ще ме неутрализираш, но на бързина, техника и дрибъл почти няма шанс.

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 яну 2012 14:28

suareshampion написа:
john barnes написа:демпси не бил играч...лелеллелелелеле,във какъв свят живеем.ама и ти здраво им се връзваш на пишлеметата,а иначе на мене правиш забележки... :)

То бива бива глупости се пишат тука ,ама по някога не издържам бе джони :) Нали трябва да му отворим очите докато е малък ,иначе така ще си отиде заблуден спрямо футбола цял живот,като 7 милионините разбирачи по футбол в бг :) той ся гледа възрастта че съм на 33 и кво ли си вика тоя ши е някой спрял чичка с корем и ши му счупя кръста :) да ама тоя "чичка" се подържа ,няма ден ,в който да не е тренирал.. и с децата се пускам и малки вратички играем постоянно с бивши колеги футболисти и на голям терен ходя за удоволствие ,че и в залата влизам от време на време ,да не говорим и за спорта с жените :) това е другата тема, на която съм много чуствителен :) и там не може да ме стигне и срещу мен да бяга :)
Джони много ми се иска ,като се постопли времето да се съберем всички от туй палаво форумче и да направим два отбора на малки вратички някъде и после примерно да гледаме заедно някой мач на Ливърпул .Да видиш как след това ще сменят плочата :) Ти ако не ти се пуска ,можеш да станеш селекционер на мойто отборче примерно.А ако ти се играе ще сме от един отбор разбира се :)

аз навремето играех,сега вече почивам...но мога да спретна състава,стига да се съберем и организираме.терени иначе има бол...всякакви настилки,кой каквато си избере.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 яну 2012 14:40

Е дай лятото може да организираме нещо :mrgreen: Малко ли сме от Варна и околностите

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 26 яну 2012 14:53

Абе да взимаме Уолкът и да се приключва тоя Януари ;)
Само Левски!
You'll never walk alone!

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 яну 2012 14:59

wolf написа:Е дай лятото може да организираме нещо :mrgreen: Малко ли сме от Варна и околностите

ще организираме,а после на трите лъва ще гледаме наште и ще се напием...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 26 яну 2012 15:04

john barnes написа:
wolf написа:Е дай лятото може да организираме нещо :mrgreen: Малко ли сме от Варна и околностите

ще организираме,а после на трите лъва ще гледаме наште и ще се напием...

Реанимобил да ти приготвим ли, с мед-сестри по касинки само :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”