Alonso_Massa написа:Слуха за Пабло Ернандез ме интересува само! Много добър футболист. Много техничен, със страхотно центриране и също бележи. На този етап би бил много полезен и е горе долу на възраста на Суарез ако не се лъжа.
Всичко си уцелил
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:Слуха за Пабло Ернандез ме интересува само! Много добър футболист. Много техничен, със страхотно центриране и също бележи. На този етап би бил много полезен и е горе долу на възраста на Суарез ако не се лъжа.
liverpool96 написа:Тоя Демпси никога не ме е кефил и съм 100% сигурен, че и в бъдеще ще си остане (за мен) доста противен играч. Нито пас има, нито техника, че даже и удар. Нали го гледам колко време с Фулъм. Най-добрия им в центъра е Муса Дембеле, който според мен трябва да бъде задължително купен, защото е чудесен халф. А и другата причина е, че Брайън Руиз е поставен на дясното крило (където също се справя прекрасно) и така е по-близо до центъра. Затова че само не ми го хвалете тоя посредствен футболист, че просто...
suareshampion написа:liverpool96 написа:Тоя Демпси никога не ме е кефил и съм 100% сигурен, че и в бъдеще ще си остане (за мен) доста противен играч. Нито пас има, нито техника, че даже и удар. Нали го гледам колко време с Фулъм. Най-добрия им в центъра е Муса Дембеле, който според мен трябва да бъде задължително купен, защото е чудесен халф. А и другата причина е, че Брайън Руиз е поставен на дясното крило (където също се справя прекрасно) и така е по-близо до центъра. Затова че само не ми го хвалете тоя посредствен футболист, че просто...
Демпси си е футболист бе алоо,че не става за Ливърпул не става ама при всички положения е над Хендерсън и Адам.Нямал пас и удармомче айде сменяй спорта
liverpool96 написа:suareshampion написа:liverpool96 написа:Тоя Демпси никога не ме е кефил и съм 100% сигурен, че и в бъдеще ще си остане (за мен) доста противен играч. Нито пас има, нито техника, че даже и удар. Нали го гледам колко време с Фулъм. Най-добрия им в центъра е Муса Дембеле, който според мен трябва да бъде задължително купен, защото е чудесен халф. А и другата причина е, че Брайън Руиз е поставен на дясното крило (където също се справя прекрасно) и така е по-близо до центъра. Затова че само не ми го хвалете тоя посредствен футболист, че просто...
Демпси си е футболист бе алоо,че не става за Ливърпул не става ама при всички положения е над Хендерсън и Адам.Нямал пас и удармомче айде сменяй спорта
ТренОре, ще те помоля да ми заобикаляш мненията ако може. Айде сега като сме тренОри по футбол и знаем всичко. Нали тоя Демпси съм го гледал сумати време бе, човек. Това си е моя гледна точка и не си ти човека, който ще ми каже кой спорт да подкрепям, щото бас давам, че ако те хвана някъде на терена и ще ти счупя кръста, затова че по-добре с тия изрази на село.
john barnes написа:демпси не бил играч...лелеллелелелеле,във какъв свят живеем.ама и ти здраво им се връзваш на пишлеметата,а иначе на мене правиш забележки...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта