Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 24 яну 2012 23:02

venomcho написа:айде аз за моя номер 1000 си пожелавам Шакири, пък наздраве ;)

Е а дано :) И наздраве....а за мойте 3000, нито някой ми честити, нито ми пожела някой нещо, ни аз си пожелах...въобще пропиляна работа :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 24 яну 2012 23:12

RedMagic написа:http://www.youtube.com/watch?v=-bAN7Ts0xBo

Ето да се успокоите около многото слухове :lol:

Хаха тази песен е една от любимите на един приятел хаха .Не очаквах някои друг в България да я знае :) :)

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 24 яну 2012 23:12

Gil-galad написа:
skyline написа:Ами според мен за това искаме да вземем Гранеро (под наем) ,за да подсилим халфовата линия.

Ти да видиш! Ама сериозно ли? :lol: :lol: :lol: Нищо лично пич, просто не се сдържах :)

Спокойно,не съм от най-интелигентните ,така че съм склонен да приема подигравки :) . Въпреки,че е гаранция,че ако вземем Гранеро,ще променим много нещата в центъра

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 24 яну 2012 23:14

skyline написа:Ами според мен за това искаме да вземем Гранеро (под наем) ,за да подсилим халфовата линия.

Ти разби представите ми за футбола ...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 яну 2012 23:15

skyline написа:
Gil-galad написа:

Ти да видиш! Ама сериозно ли? :lol: :lol: :lol: Нищо лично пич, просто не се сдържах :)

Спокойно,не съм от най-интелигентните ,така че съм склонен да приема подигравки :) . Въпреки,че е гаранция,че ако вземем Гранеро,ще променим много нещата в центъра

Е, не те познавам и не мога да кажа :) Просто реших да не да ми остане криворазбран хумора и да се обиди някой :) Иначе Гранеро е много стойностен играч наистина...гледах и срещу Барселона добре се включи...и второто полувреме срещу Билбао добре игра... :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 24 яну 2012 23:17

Neftochimic1892 написа:

Радвам,се сега ако искаш си го сложи в подписа,за да може да ми се подиграва целия форум.

И съм сигурен,че въобще никой нямаше да говори за трансфер на Гранеро,ако Лукас не се беше контузил,защото и формата на Адам нямаше да спадне (сигурен съм в това) и заедно със Джерард ,Адам и Лукас,едва ли щяхме да се нуждаем от временни решения в центъра,при положение,че имаме и Хендерсън и Шелви,на когото наема щеше да е свършил.Нищо кой знае какво съм написал,всеки прави грешки ,не съм се изказал добре.
Последна промяна от skyline на 24 яну 2012 23:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 24 яну 2012 23:21

skyline написа:
Neftochimic1892 написа:

Радвам,се сега ако искаш си го сложи в подписа,за да може да ми се подиграва целия форум.

Сори ! Не исках да те обидя ! На всеки се случва да напише нещо глупаво ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 яну 2012 23:23

SkySportsAndy TransferNewsOfficial
Sky Sources understand that #LFC have made contact with Werder Bremen about a possible deal to bring Germany U21 winger Marko Marin to them.

Ето нещо интересно днес :) Но пак не много сигурен източник...и все пак би било добра сделка...според мен с него или Шакири няма как да се сбърка :)

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 24 яну 2012 23:25

Gil-galad написа:
SkySportsAndy TransferNewsOfficial
Sky Sources understand that #LFC have made contact with Werder Bremen about a possible deal to bring Germany U21 winger Marko Marin to them.

Ето нещо интересно днес :) Но пак не много сигурен източник...и все пак би било добра сделка...според мен с него или Шакири няма как да се сбърка :)

Така е , но все пак аз се надявам да вземем Шакири ... Марин ми се струва много нежен :mrgreen:

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 24 яну 2012 23:28

Сори ! Не исках да те обидя ! На всеки се случва да напише нещо глупаво ;)

Няма проблем,и аз се извинявам,че си изпуснах малко нервите..

А слуха за Марин също е много хубав,мисля,че преди време пак ни свързваха с него.Интересен тип играч е ,бърз техничен,ще се впише доста добре в отбора,но не съм сигурен дали ще се впише в Англия,тъй като не е особено физически здрав,а иначе ако го вземем заедно с Шакири ще е ебахти трансферния прозорец,но няма да се случи,дори и 1 от трансферите според мен. :lol:

Върни се в “Ливърпул”