venomcho написа:айде аз за моя номер 1000 си пожелавам Шакири, пък наздраве
Е а дано
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
venomcho написа:айде аз за моя номер 1000 си пожелавам Шакири, пък наздраве
RedMagic написа:http://www.youtube.com/watch?v=-bAN7Ts0xBo
Ето да се успокоите около многото слухове
Gil-galad написа:skyline написа:Ами според мен за това искаме да вземем Гранеро (под наем) ,за да подсилим халфовата линия.
Ти да видиш! Ама сериозно ли?![]()
![]()
Нищо лично пич, просто не се сдържах
skyline написа:Ами според мен за това искаме да вземем Гранеро (под наем) ,за да подсилим халфовата линия.
skyline написа:Gil-galad написа:skyline написа:Ами според мен за това искаме да вземем Гранеро (под наем) ,за да подсилим халфовата линия.
Ти да видиш! Ама сериозно ли?![]()
![]()
Нищо лично пич, просто не се сдържах
Спокойно,не съм от най-интелигентните ,така че съм склонен да приема подигравки. Въпреки,че е гаранция,че ако вземем Гранеро,ще променим много нещата в центъра
Neftochimic1892 написа:skyline написа:Ами според мен за това искаме да вземем Гранеро (под наем) ,за да подсилим халфовата линия.
Ти разби представите ми за футбола ...
skyline написа:Neftochimic1892 написа:skyline написа:Ами според мен за това искаме да вземем Гранеро (под наем) ,за да подсилим халфовата линия.
Ти разби представите ми за футбола ...
Радвам,се сега ако искаш си го сложи в подписа,за да може да ми се подиграва целия форум.
SkySportsAndy TransferNewsOfficial
Sky Sources understand that #LFC have made contact with Werder Bremen about a possible deal to bring Germany U21 winger Marko Marin to them.
Gil-galad написа:SkySportsAndy TransferNewsOfficial
Sky Sources understand that #LFC have made contact with Werder Bremen about a possible deal to bring Germany U21 winger Marko Marin to them.
Ето нещо интересно днесНо пак не много сигурен източник...и все пак би било добра сделка...според мен с него или Шакири няма как да се сбърка
Сори ! Не исках да те обидя ! На всеки се случва да напише нещо глупаво
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта