Уест Бромич Албиън - Ливърпул 29.10.2011, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Re: Уест Бромич Албиън - Ливърпул 29.10.2011, 19:30 ч.

Мнениеот smart » 29 окт 2011 22:15

blue avalanche написа:Освен атаката за втория гол,СКУКА!Ама такава скука,чак да му се приспи на човек!
ПС.Обява:"Заменям Хендерсън+Даунинг+Адам за един Шави!Може и Фабрегас!"

за хендо и даунинг макар че удари греда по се приема да ги плюеш ама за Адам нищо не можеш да му кажеш игра си перфектно.
Alonso_Massa написа:Измислена дузпа ни дадоха... Абе поне спечелихме.

дузпата си е 100%, имаше и едно избутване на Керъл в гръб.
иначе за Керъл се видя че му е нужно самочувствие(да вкара гол) за да започне да играе добре, преди да вкара гола си игра както през повечето време зле, но след гола много се разигра.Суарес освен дузпата и няколко добри подавания с едно докосване не впечатли с играта си.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

kara23
Контакти:

Мнениеот kara23 » 29 окт 2011 22:17

:) относно дузпата,получи я голям отбор(както и да звучи),какьвто не бяхме срещу норич например.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 окт 2011 22:21

Gil-galad написа:
blue avalanche написа:Някой от "британските подавачи" на Далглиш ще направили едно подаване,след което нападателя да не спринтира като Карл Люис за топката?

Веднага ти казвам да видиш пасовете на Адам...

Един пас трябваше да даде за целия мач и прати Суарес до флагчето!!!На всичкото отгоре трябваше да си изплюе дробчетата,докато стигне топката!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 окт 2011 22:23

KingKenny написа:
blue avalanche написа:Някой от "британските подавачи" на Далглиш ще направили едно подаване,след което нападателя да не спринтира като Карл Люис за топката?

А някой от вас псевдо "фенчета" ще спре ли да търси кусури на всичко и поне веднъж да се наслади на играта на Ливърпул ???

Ти на това кюскане на топката "игра" ли му викаш?На тези,дето "припадат" по Анди Керъл,да им припомня,че имахме П.Крауч!!!100 пъти по-добър от Керъл!

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 29 окт 2011 22:27

Като цяло преобладава мрачния тон и песимизма,което си е характерно за бг де :lol:.
С две-три думи се споменава добрата победа,а после се почват редовните оплювания на 3-4 редовно заподозряни/Даунинг,Хендо,Адам/.
Аз ще се опитам да предложа малко по-различен поглед.
Втора поредна победа за седмицата,и то постигнати и двете като гост на доста сериозни отбори,които ще създават големи проблеми/Стоук този сезон нямаха загуба вкъщи,а УБА бяха в серия от 4 мача без загуба/.На практика не дадохме шанс на дроздовете да сторят,каквото и да е смислено,аз не мога да се сетя за някакво чисто тяхно положение за гол,халфовете им бяха тотално смачкани от нашите,за което говори факта,че най-добрият им играч/Мулумбу/ бе сменен още 60 минута.След гредите срещу Норич и днес нямахме късмет,а съдията беше доста слаб,въпреки неадекватния коментатор по Нова видно бе,че имаше 100% нарушение срещу Каръл за дузпа,а няколко минути по-късно негов удар с глава бе избит с ръка от защитник,което си е дузпа и червен картон,но някой учудва ли се на това при рефер като Мейсън,който във времето се е доказал,че обича да ни реже/преди две години срещу Фулъм ни остави с 9 човека след смешни червени картони/.
Днес играхме за пореден мач без Джерард/травма на глезена,която е лека според слуховете/,Карагър,Кайт.Макар че липсата на Джейми за мен бе добра новина-защитата ни пресираше доста по-напред от обичайното,а това позволяваше на отбора да е доста по-компактен и да не позволява обсада на вратата ни.Отделно,че с Агер топката се разпределя по-спокойно и по земя,което си личеше отлично първото полувреме.Глен Джонсън след дълго отсъствие навлиза във форма и днес изяде с парцалите Джероум Томас,който си е доста прилично крило.Като подобри физическата си форма,ще може да е и още по-ползен в атакуващ план.Енрике бе уникален,което му се превръща в навик-истинска канара.Лукас имаше 80% точни пасове първото полувреме и почти нямаше загубено единоборство.Хендо игра доста прилично,след асистенцията за Суарез предния мач,днес започна атаката за втория гол,която бе класическа.Помагаше много на Джонсън и засега му липсва малко увереност пред гола,но подбрението при него е на лице.Каръл-вкара гол,спечели доста въздушни двубои,явно е подобрил серизно физическата си подготовка,а и разбирателството му със Суарез днес работеше.Приличен мач и за Адам,който вкара много важния първи гол,макар че в края на мача се поумори.За Суарез няма какво да говорим-правеше си каквото му е кеф,проблемът при него и съотборницте са безумно многото пропуски в чисти положения.
И няколко думи за Даунинг,който днес не бе на ниво,центриранията му бяха посредствени,не мина за цял мач Рийд и един път и е видно,че след добрия старт на сезона,напоследък е зациклил,но тва не е повод основно да бъде плют и обиждан.Преди два сезона Лукас бе жертва на доста псевдоразбирачи,още преди това Кайт и т.н.Аз съм убеден,че съвсем скоро Стюърт ще подобри играта си,а и феновете пропускат колко помага на Енрике в дефанзивен план,а и между двамата има изградено отлично разбирателство.
Истината е,че след 10 кръга сме на точка от Челси и на 5 зад втория,и то без да играем на върха на възможностите си,като в поне 4 срещи бяхме преследвани и от сериозен малшанс.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 29 окт 2011 22:29

[offtopic]Абе сега ако Нюкасъл направят хикс или победа минават Челси! Така че за сега можем да ги прибавим към преките конкуренти![/offtopic]
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 29 окт 2011 22:49

Не мога да разбера защо такъв негативизъм струи след тази победа :) Дори аз, който не съм много голям фен на случващото се в клуба от лятото насам, бих казал, че днес изиграхме един много добър мач, тактически смазахме дедо ти Рой (който разбра защо не трябва да припарва до отбори като Ливърпул) и взехме напълно спокойно и заслужено победата.Не забравяйте, че най-много точки губим именно при гостувания на такива отбори, а днес след втория гол изобщо не съм и помислил, че можем да изпуснем трите точки.Причината - превъзходството в средата на терена и перфектната игра на защитата, която изглеждаше много добре без Кара, на практика не им позволихме да създадат положение.Мисля, че цялата защита + Лукас заслужават много високи оценки.Адам не се представи на върха на възможностите си, но бе изключително важен с вкарването на дузпата - не забравяйте, че това е първата дузпа, която реализираме от началото на сезона ;) Хендерсън - мисля, че подобрява бавно-бавно, не блестеше на терена, но вече се вижда, че се опитва да раздава пасове и да отиграва по-бързо топката, от него започна и контраатаката за втория гол.Даунинг - за съжаление за пореден път не видях нищо хубаво.Суарес - може да направи дежурните си пропуски, но отново се видя, че той е диригентът в атаката, ясно е, че без него нещата напред няма да са същите.Керъл - за мен играч на мача, бореше се изключително много, обираше почти всички високи топки, спокойно можеха да бъдат отсъдени 2 дузпи с негово участие, играеше много комбинативно и в синхрон със Суарес, отбеляза гол, а и отправи хубав удар от границата на наказателното поле, който вратарят на УБА спаси.Изобщо - правеше всичко, което се иска от един типичен централен нападател ;) Все пак смятам, че все още се представя далеч под това, което се предполага от сумата, платена за него ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 окт 2011 23:01

smart написа:
blue avalanche написа:Освен атаката за втория гол,СКУКА!Ама такава скука,чак да му се приспи на човек!
ПС.Обява:"Заменям Хендерсън+Даунинг+Адам за един Шави!Може и Фабрегас!"

за хендо и даунинг макар че удари греда по се приема да ги плюеш ама за Адам нищо не можеш да му кажеш игра си перфектно.
Alonso_Massa написа:Измислена дузпа ни дадоха... Абе поне спечелихме.

дузпата си е 100%, имаше и едно избутване на Керъл в гръб.
иначе за Керъл се видя че му е нужно самочувствие(да вкара гол) за да започне да играе добре, преди да вкара гола си игра както през повечето време зле, но след гола много се разигра.Суарес освен дузпата и няколко добри подавания с едно докосване не впечатли с играта си.

суарес не впечатлил с играта си :) ти кой мач гледа бе момче ? беше в основата и на двата гола ..за пореден път се потвърждава факта ,че без него на терена гол не можем да вкараме и три дни подред да играем ! отново не спря да тормози защитата ,днес беше по комбинативен ..нали това искахте ..по спокоен и ръкомахането почти е намалил ..раздаваше невероятни пасове на керъл ..уникален пас при гола ..керъл като я поведе пак на три метра и изтръпнах :) ..но добре че я вкара .без суарес сме за никъде смарт :) всеки нормален фен на Ливърпул го вижда тоя факт ;)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 29 окт 2011 23:13

suareshampion написа:суарес не впечатлил с играта си :) ти кой мач гледа бе момче ? беше в основата и на двата гола ..за пореден път се потвърждава факта ,че без него на терена гол не можем да вкараме и три дни подред да играем ! отново не спря да тормози защитата ,днес беше по комбинативен ..нали това искахте ..по спокоен и ръкомахането почти е намалил ..раздаваше невероятни пасове на керъл ..уникален пас при гола ..керъл като я поведе пак на три метра и изтръпнах :) ..но добре че я вкара .без суарес сме за никъде смарт :) всеки нормален фен на Ливърпул го вижда тоя факт ;)

да наистина може би сме донякъде зависими от него, но докато това не стане факт не можем да ме на 100% сигурни.Иначе останах с такова впечталение защото на няколко пъти се излакоми при атаки и пропусна няколко добри възможности, а и доста засади му вдигнаха( не се позиционираше правилно).
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 окт 2011 23:18

Чета коментарите,вдъхновени от "грандиозната" победа и за миг си помислих:"Да не би да сме играли с Ман Сити?Или с Челси?"
После чета:УБА-Ливърпул и си мисля:"Доста трябва да сме препатили напоследък,за да изпадаме в екстаз от победа над смешници като УБА!" :roll: :roll: :roll:Някой беше писал,че били сериозен отбор,който щял да създава проблеми на грандовете!Сигурно!В някой друг живот...

Върни се в “Ливърпул”