Арсенал - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 17 авг 2011 00:16

MaCuMo написа:
JalkiSte написа: И тук вече според мен може да се каже, че е с 2 класи отдолу :lol:
И някой беше казал по-горе, че Даунинг е по-добър от Уолкот.Не съм съгласен ;)

За първото на 100% вярно, ама аз не виждам с какво Уолкът е по-добър от Даунинг, освен бързина, друго в него не виждам.

+1. Даунинг е класа ;) Голям удар направихме с привличането му поне според мен ;)

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 17 авг 2011 00:18

RedMagic написа:Е там вече не знам кой е по-добрият. Може би Уилшър, защото той явно се развива доста по-бързо от нашият "урунгел", но сега точно немога да кажа. След 4-5 години ще ни е по-ясно, но точно сега поне аз немога да кажа кой е по-добрият, просто защото и двамата все още се развиват и както могат да станат суперзвезди, така могат да станат и най-обикновени средняци...

Аз говоря за моментното им състояние. Смятам, че Уилшър е доста пред Хендерсън, но дано с времето нашият го настигне и задмине. За момента сякаш Уилшър играе доста по-важна роля за Арсенал, отколкото Джордан ще играе за нас, но, както казваш, има време. :)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 17 авг 2011 00:23

LFC1892 написа:
RedMagic написа:Е там вече не знам кой е по-добрият. Може би Уилшър, защото той явно се развива доста по-бързо от нашият "урунгел", но сега точно немога да кажа. След 4-5 години ще ни е по-ясно, но точно сега поне аз немога да кажа кой е по-добрият, просто защото и двамата все още се развиват и както могат да станат суперзвезди, така могат да станат и най-обикновени средняци...

Аз говоря за моментното им състояние. Смятам, че Уилшър е доста пред Хендерсън, но дано с времето нашият го настигне и задмине. За момента сякаш Уилшър играе доста по-важна роля за Арсенал, отколкото Джордан ще играе за нас, но, както казваш, има време. :)

Тепърва се развива Хендо, има време. А и се видя, че дори и Адам и Даунинг играха с напрежение първия мач, все пак за първи път излизат на Анфийлд пред КОП-а и големите очаквания също си казаха думата.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 17 авг 2011 00:37

Гибс и Джуру са получили травми и е възможно да пропуснат мача с Пуул. Ще излезем с мноооого сакат отбор...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 17 авг 2011 00:39

Liverpool forever_95 написа:
LFC1892 написа:

Тепърва се развива Хендо, има време. А и се видя, че дори и Адам и Даунинг играха с напрежение първия мач, все пак за първи път излизат на Анфийлд пред КОП-а и големите очаквания също си казаха думата.

Е, дано след мача с Арсенал не си казваме как това им било втори мач още, нямали опит, притиснени били, а и все пак гостуване на Емиратс. :)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 17 авг 2011 00:42

Еми дано, но мен ме притеснява факта, че събрахме много средняци братле. От средняшки отбори взехме момчета за луди пари, които нямат манталитета на победители и при първата трудност (изравняването на Съндърланд) се огънаха. С такива играчи не знам как се печели титла. Дано и Адам да влезе скоро в час, защото не ми харесва изобщо.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 17 авг 2011 00:47

Liverpool forever_95 написа:Еми дано, но мен ме притеснява факта, че събрахме много средняци братле. От средняшки отбори взехме момчета за луди пари, които нямат манталитета на победители и при първата трудност (изравняването на Съндърланд) се огънаха. С такива играчи не знам как се печели титла. Дано и Адам да влезе скоро в час, защото не ми харесва изобщо.

И мен това ме притеснява най-много. Сър-а някак успява да ги мотивира. Да видим дали и Кени ще успее. Все пак той искаше да работи с тези играчи и трябва да вярва, че ще му свършат работа.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 17 авг 2011 00:57

Даунинг и Уолкот са малко различен тип футболисти.Първият е по-скоро халф, ролята му е повече да центрира и да подава, помага и в защита, докато вторият на моменти си играе като чист нападател, изскача от втора позиция, използвайки скоростта си и бележи доста повече.За сметка на това пък центрира по-лошо.Уолкот по-скоро бих го сравнил с Меси като роля на терена, отколкото с Даунинг.Не мисля обаче, че притежава само скорост - за мен играч, който притежава само скорост и нищо друго е Ленън.Да не забравяме и възрастта - Уолкот е само на 22, а от 2-3 години неизменно трупа и опит в ШЛ, докато на неговите години Даунинг си чупеше главата в Боро ;) Но искрено му пожелавам ШЛ догодина :)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 17 авг 2011 02:08

Дано се получи интересен мач с много голове.Арсенал не се представят добре и снощи го показаха.Според мен шансът им за победа е минимален.
Прогноза:
Х2

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 17 авг 2011 09:14

JalkiSte написа:Да не забравяме и възрастта - Уолкот е само на 22, а от 2-3 години неизменно трупа и опит в ШЛ, докато на неговите години Даунинг си чупеше главата в Боро ;) Но искрено му пожелавам ШЛ догодина :)

На неговите години Даунинг закара Боро на финал за УЕФА с доста по-слаби играчи около себе си отколкото има Уолкът. Това че един футболист е коректен към клуба си не значи че си е "чупил главата".
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Ливърпул”