Спортинг Брага-Ливърпул 1:0 (FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Възможно ли е това ???

Мнениеот styopa » 10 мар 2011 22:49

Tommi написа:
Kiril_1006 написа:С едно приятелче си мислехме как може Ливърпул да бие Манчестър Юнайтед 3:1 а четири дена след това на по-важен мач срещу по-слаб противник да пада така унизително !!!

Брага е много корав отбор и доста неудобен противник. Тази загуба не трябва да се приема като издънка на англичаните.

Е Брага не са лоши наистина,но не са от класата на Порто(примерно).Принципно абсолютно победим отбор без да се напъваме много(поне според мен).

styopa
Контакти:

Re: Спортинг Брага-Ливърпул

Мнениеот styopa » 10 мар 2011 22:54

Tommi написа:
styopa написа:Динамо Киев поведоха на Сити.Значи и в Сити половината футболисти не стават,а другите не им се играе в ЛЕ.Според мен истината е че в мачове на директна елиминация когато се решава двубоя на стадиона на отбора фаворит(в случая английските отбори),първия мач често фаворита не се хвърля на 100%.

Отпадането на Сити съм го предвидил още при жребия. Гражданите водят жестока борба в Англия с Челси и Тотнъм и едва-ли ще хвърлят много сили в ЛЕ.

Честно казано Сити съм ги гледал не повече от 5 6 мача този сезон(т.е. не съм им баш много навътре в нещата).На хартия Сити имат голяма скамейка и според мен би трябвало да им е полезен турнира.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 мар 2011 22:54

styopa написа:
Tommi написа:
Kiril_1006 написа:С едно приятелче си мислехме как може Ливърпул да бие Манчестър Юнайтед 3:1 а четири дена след това на по-важен мач срещу по-слаб противник да пада така унизително !!!

Брага е много корав отбор и доста неудобен противник. Тази загуба не трябва да се приема като издънка на англичаните.

Е Брага не са лоши наистина,но не са от класата на Порто(примерно).Принципно абсолютно победим отбор без да се напъваме много(поне според мен).

Не съм съгласен. В ЛЕ няма отбор, който да отстрани Брага без много усилия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 10 мар 2011 22:58

Tommi написа:Не съм съгласен. В ЛЕ няма отбор, който да отстрани Брага без много усилия.

Е днес не показаха нещо особено.Аз нямам в предвид че са някакви много слаби(т.е. на нивото на ЦСКА и Левски),но не са и някаква кой знае каква класа(каквито са примерно Порто,Сити,Ливърпул).

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 мар 2011 23:03

styopa написа:
Tommi написа:Не съм съгласен. В ЛЕ няма отбор, който да отстрани Брага без много усилия.

Е днес не показаха нещо особено.Аз нямам в предвид че са някакви много слаби(т.е. на нивото на ЦСКА и Левски),но не са и някаква кой знае каква класа(каквито са примерно Порто,Сити,Ливърпул).

Сити изобщо не трябва да ги броиш за някакъв фактор в този турнир. ;) При жребия прогнозирах отпадане на Ливърпул след минимална загуба в Португалия и равенство в Англия, ще видим дали съм прав. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 10 мар 2011 23:09

За мен точно тези три отбора (Сити,Порто и Ливърпул)са ми горе долу фаворитите за турнира.Зенит и ПСВ също имат добри състави.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 10 мар 2011 23:11

Този сезон Ливърпул е много слаб гост,така,че не е изненада,че паднахме тази вечер.. Юнайтед ги бихме на ''Анфийлд'',където играем силно, а в Лондон с Челси може би имахме и късмет така че надеждата ми е след една седмица да се представим силно на "Анфийлд'' ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 11 мар 2011 04:16

fearbless,
Можеш ли да ми оббясниш какъв точно късмет имахме в Лондон. Може би това, че Челси имаше едно положение на Торес в началото на мача. Той пък е единственият футболист, чиито крака можеха да се сковат пред гола. В мача с Челси играхме превъзходно за съвременния футбол. Някои казват, че всички трябва да играят атакуващо, но с тези футболисти, мачът беше изпипан от тактическа гледна точка. Не разбирам, когато някой ми каже, че сме били Челси с късмет, а Мангалчестър с позиционирането на Дирк Кайт. И двата мача бяха тактическо съвършенство.
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 11 мар 2011 06:37

Както казах вчера преди мача - липсва постоянство тази година.Колкото до тази загуба мога да кажа, че Спортинг Брага не са лош отбор, дори са страхотен отбор, но за тимовете от първенството на Португалия или за някой от нашите "евробойци", моля ви недейте ги превъзнася толкова много, чисто и просто Ливърпул направи страшно слаб мач, без никакво желание, хъс и мотивация.В Португалия има един отбор този сезон и това е Порто, до известна степен може да се каже че и Бенфика играят доста стабилно , но само в Европа във вътрешното първенство се представят под нивото си. Ако Лига Европа е приоритет на Краля, то тогава реванша ще е доста тежък ... за прехваления отбор от Брага. ;)
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 11 мар 2011 09:23

Дааа, Ливърпул си направиха реванша труден, по едно време си мислех, че е нужно едно малко усилие от страна на поданиците на Краля, за да изравняват, но всъщност равния беше много, ама много далеч. При тази безидейна игра - толкова. Лошото е, че и на реванша може да играят без Капитана, ако реши да се оперира, при което средната линия ще бъде също толкова безумна.
Иначе - ИМА РЕВАНШ НА АНФИЙЛД, така че - по-ведро и по-спокойно.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”