Като тръгна да се реваншира съдията така става, но вече обрата става много труден.
За мача на моста дето бяхте обяздили цялата ни защита и дузпаджията я вкара едва едва, дето бяхте тотално надиграни и резултата трябваше да е 0:3 съдията ли го направи?
А ливъра да е доволен че само с 1 падна, щото ако говорим за честности тоя мач трябваше да е с краен резултат 5:1 пък нека да му бяха дали червен на Шей.
Сега се радвайте че скоро ше идват Шити, французите и лузърите и не ви виждам, а как всяка година имам чувството че плащате на ФА да почвате срещу най-леките съперници и всяка година колкото да е лека в началото на следващата все намират начин да е по-лека.
19.09.2010 15:30 Манчестър Ю - Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Плаче ми се.
Последна промяна от daredevil на 19 сеп 2010 19:13, променено общо 3 пъти.
Мда крайно време да изплачете за последно и да се прекрати!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
GeNtLeMaN написа:Има нещо сбъркано в главата и в отбора ти,ама първото е по-тревожно.
Изказвам мнението си.А твоето ще се направя,че не съм го видял.
За съжаление, Ливърпул се превръща в един средняшки отбор. И точно поведението на играчи и треньори след 2:2 е доказателство за моите думи. В едни други времена "Ливърпул" щеше да изяде тревата и да се опита да вкара трети гол. Сега се дръпна да пази резултата. Какъвто и да е Бербатов, ами няма да им прости, ще ги накаже. Да не говорим, че ако не беше той, щеше да е някой друг - Руни, например. Много време трябва да мине, докато отборът се изправи на крака. Защото сега са му останали само феновете, които го различават от Фулъм, Астън Вила, Бирмингам и други подобни.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Frankie Lampard
- Контакти:
daredevil написа:Като тръгна да се реваншира съдията така става, но вече обрата става много труден.
За мача на моста дето бяхте обяздили цялата ни защита и дузпаджията я вкара едва едва, дето бяхте тотално надиграни и резултата трябваше да е 0:3 съдията ли го направи?
А ливъра да е доволен че само с 1 падна, щото ако говорим за честности тоя мач трябваше да е с краен резултат 5:1 пък нека да му бяха дали червен на Шей.
Сега се радвайте че скоро ше идват Шити, французите и лузърите и не ви виждам, а как всяка година имам чувството че плащате на ФА да почвате срещу най-леките съперници и всяка година колкото да е лека в началото все следващата намират начин да е по-лека.
Я пак кой плаща на ФА.Отбора известен с дузпите си и продължението до гол...
За Ливърпул е важно че все още имат невероятния си късмет и Торес, че без тях са за чемпиъншип или както се нарича там. мач който трябваше да загубят с разлика го докараха до интересен край, но след финала им с Милан, който трябваше да загубят с поне 10 гола вече всичко можем да очакваме от тях.
Последна промяна от james на 19 сеп 2010 19:17, променено общо 2 пъти.
Frankie Lampard написа:daredevil написа:Като тръгна да се реваншира съдията така става, но вече обрата става много труден.
Сега се радвайте че скоро ше идват Шити, французите и лузърите и не ви виждам, а как всяка година имам чувството че плащате на ФА да почвате срещу най-леките съперници и всяка година колкото да е лека в началото все следващата намират начин да е по-лека.
Абрамович естествено.
А Манчестър Юнайтед е най-великия отбор в историята на Англия и е нормално да си затварят в някой моменти съдийте, както през 80-те е било с лузърите и то много по очеизвадно колко е сега, тва е нормално за тея отбори.
А не за някакви измислени отбори с 3-4 титли дето са направени с комунистически диамантени пари, мястото ви е в Уефа, като някой път ще сте около средата на таблицата а друг път ще пробиете както направиха Тотнъм за 1-2 години и това, мястото ви е в средата, не при великите.
Човека си изказва мнението и,че знае какво ми е на мен и на още много други фенове на Ливърпул
Стига рева пък ти след някоя година ще се оправите, да не играеш ти на терена че ревеш ?,мене кеф ли ми е в тъпия ви мърсисайд да ми изравнят до 3-3 краен резултат като 91-вата минута беше 3-1.
Да не ти пука, аз като бием ми е кеф, като падаме (равенството е все едно загуба) не ми пука, не играеш ти на терена.
Последна промяна от daredevil на 19 сеп 2010 19:21, променено общо 1 път.
- Frankie Lampard
- Контакти:
daredevil написа:Frankie Lampard написа:daredevil написа:Като тръгна да се реваншира съдията така става, но вече обрата става много труден.
Абрамович естествено.
А Манчестър Юнайтед е най-великия отбор в историята на Англия и е нормално да си затварят в някой моменти съдийте, както през 80-те е било с лузърите и то много по очеизвадно колко е сега, тва е нормално за тея отбори.
А не за някакви измислени отбори с 3-4 титли дето са направени с комунистически диамантени пари, мястото ви е в Уефа, като някой път ще сте около средата на таблицата а друг път ще пробиете както направиха Тотнъм за 1-2 години и това, мястото ви е в средата, не при великите.Човека си изказва мнението и,че знае какво ми е на мен и на още много други фенове на Ливърпул
Стига рева пък ти след някоя година ще се оправите, да не играеш ти на терена че ревеш ?,мене кеф ли ми е в тъпия ви мърсисайд да ми изравнят до 3-3 краен резултат като 91-вата минута беше 3-1.
Най-великия английски клуб е Ливърпул.През 80-те години Манчестър са били много по-зле от колко Челси преди Абрамович.Все от някъде трябва да се почне.
Re: 19.09.2010 15:30 Манчестър Ю - Ливърпул
Не съм влязъл в този форум за да се покажа,колко велик фен съм на Ливърпул.Случайно попаднах в него и като видях как ще ги убиваме МЮ си дадох мнението и призовах за налко реализъм.Сега, обаче , мога да кажа ,че ако бяхме вложили малко дух и не се бяхме превърнали в опълчение, спокойно можеше да ги бием.С тази слаба защита(ама кой да я натисне) МЮ ще бере много ядове.Затова се ядосвам, че въпреки слабата ни форма, ако бяхме проявили малко дух и чудото щеше да стане.Господ ни даде шанс, ама на ... Не си спомням друго такова дерби да сме играли така защитно.Падали сме , но сме показвали игра и дух. Днес все едно гледах Фулъм , ама трябва някой да му каже на тренера, че това е Ливърпул.
Не въобще не са били добре преди началото на новия век Челсито ти, а Юнайтед има най-много титли от най-важните. 18-18 титли и 11-7 ФА, най-стария турнир в света. Вече в Европа е по-различно но и това ще се оправи скоро.
Вие може да мерите титлите с Тотнъм и УХ.
Говорих за Англия, което е по-важно от Европа.
А именно там Юнайтед е най-великия отбор.
Вие може да мерите титлите с Тотнъм и УХ.
Говорих за Англия, което е по-важно от Европа.
А именно там Юнайтед е най-великия отбор.