Време ли е да бъде сменен Рафа Бенитес в Ливърпул?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Време ли е да бъде сменен Рафа Бенитес в Ливърпул?
Вярно, че е Коледа, но много мечтаеш.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
VladDracula
- Контакти:
Напълно съм съгласен с DEEPBLUE63 и с цифрите, които цитира. Рафата наистина ги е имал тези пари, но не ги е похарчил както трябва. Трябва ли да задаваме въпроса колко издънки са купили Жозе, Фърги и Арсен за последните 5 год. и колко такива е купил Рафата. Най-гадното в него е, че постоянно търси вината в другите, я не в себе си - собствениците, съдиите, контузиите и т.н. Все пак не трябва да омаловажаваме факта, че голяма вина за неуспехите на отбора имат и собствениците. Няма как да имаме успехи, когато те двамата не си говорят, та камо ли да вземат ЗАЕДНО решения. Има една приказка: "Рибата се вмирисва откъм главата" и мисля, че е много удачна в случая.
Решението е следното: НОВИ СОБСВЕНИЦИ И НОВ ТРЕНЬОР - ЖОЗЕ ИЛИ М. О'НИЙЛ. YNWA
Решението е следното: НОВИ СОБСВЕНИЦИ И НОВ ТРЕНЬОР - ЖОЗЕ ИЛИ М. О'НИЙЛ. YNWA
О'Нийл? Ти луд ли си?
-
VladDracula
- Контакти:
а бе EHH, свали си сините очила и гледай реално на нещата! Само виж М. О'Нийл с какъв бюджет (почти никакъв) какъв отбор направи. Аз, ако съм фен на левски ще ме е срам от този отбор. 
- deepblue1963
VladDracula написа:а бе EHH, свали си сините очила и гледай реално на нещата! Само виж М. О'Нийл с какъв бюджет (почти никакъв) какъв отбор направи. Аз, ако съм фен на левски ще ме е срам от този отбор.
От кой отбор:Левски или Ливърпул?А ти от кой "велик" отбор си,с който толкова се гордееш?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
VladDracula написа:а бе EHH, свали си сините очила и гледай реално на нещата! Само виж М. О'Нийл с какъв бюджет (почти никакъв) какъв отбор направи. Аз, ако съм фен на левски ще ме е срам от този отбор.
И какъв отбор е направил? Какво е постигнал с него?
На Ливърпул не му трябват мениджъри, на които успеха им е да класират отбор за Лига Европа или финал на Карлинг Къп. Такива мениджъри са за Тотнъм, Астън Вила, Евертън, Фулъм и т.н.
-
Petar Simeonov
- Контакти:
Ако разгледате форума на Ливърпул тук в gong.bg или където и да е във времето назад ще видите , че този въпрос не е актуален отсега.Бенитес води Ливърпул само със своето твърдоглавие и инат.Лично според мен този клуб със славната си история не заслужава този мениджър.Грешките на испанеца станаха прекалено много и за мен е истинско чудо , че продължава да бъде търпян на "Анфийлд".Виждам , че някои от вас го защитават и съвсем не искам да се заяждам с никого , още по-малко с привържениците на Ливърпул , но мисля , че с Бенитес Ливърпул върви към провал на сезона.
-
VladDracula
- Контакти:
ako ehh i deepblue ste malko dosetlivi shte razberete ot koy otbor sym. vse pak shte vi dam joker: a) Sportist General Toshevo, b) levski Elin Pelin, c) LFC. I se gordeya s nego, vypreki slabite rezultati v momenta.
Shto se otnasia do M. O'Neill, neka si pripomnim kyde biaha Villa, predi toy da doide?!
Shto se otnasia do M. O'Neill, neka si pripomnim kyde biaha Villa, predi toy da doide?!
Хидинк сменя Рафа в Ливърпул
Холандския специалист Гуус Хидинк може да наследи Рафа Бенитес в Ливърпул. Пред свои роднини и приятели Гуус е заявил, че с удоволствие ще поеме Ливърпул, твърди "Дейли Мейл". Той със сигурност няма да е треньор на Русия, след като не класира "Сборная" за мондиала. Припомня ме Ви, че Хидинк беше спряган за треньор на Челси и Ювентус.
А ето какво се случва в Ливърпул.
Фернандо Торес получи контузия и няма да играе следващите 6 седмици. Стивън Джерард и Йоси Бенаюн също са аут съответно за две и четири седмици. Мениджърът Рафаел Бенитес пък отдавна е на дузпата.
"Първо трябва да говоря с шефовете на федерацията и с президента преди да взема каквото и да е било решение за моето бъдеще. Истина е обаче, че искам отново да се завърна на Острова. След всичката подкрепа, която получих от Роман Абрамович, аз трябва да обсъдя това нещо първо с него", коментира Хидинк.
Статията е автотова !
А ето какво се случва в Ливърпул.
Фернандо Торес получи контузия и няма да играе следващите 6 седмици. Стивън Джерард и Йоси Бенаюн също са аут съответно за две и четири седмици. Мениджърът Рафаел Бенитес пък отдавна е на дузпата.
"Първо трябва да говоря с шефовете на федерацията и с президента преди да взема каквото и да е било решение за моето бъдеще. Истина е обаче, че искам отново да се завърна на Острова. След всичката подкрепа, която получих от Роман Абрамович, аз трябва да обсъдя това нещо първо с него", коментира Хидинк.
Статията е автотова !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Re: Хидинк сменя Рафа в Ливърпул
Хидник ще става явно тренер на всеки закъсал отбор