Neo M написа:plmar написа:Шампионска, така и викам аз на тая победа! Поизпотих се, факт.
Абсолютно! Макар че от това, което показахме си бяхме готови-опечени да загубим точки.
Няма как всеки мач да като на "Кинг Пауър".
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Neo M написа:plmar написа:Шампионска, така и викам аз на тая победа! Поизпотих се, факт.
Абсолютно! Макар че от това, което показахме си бяхме готови-опечени да загубим точки.

slash1912 написа:Neo M написа:plmar написа:Шампионска, така и викам аз на тая победа! Поизпотих се, факт.
И защо трябваше да загубим точки?Вълците цяло първо полувреме без удар към вратата.Второто тръгнаха напред,но повече битка,единоборства,без реални опасности пред Алисон.
JorkoByrborko69 написа:slash1912 написа:Neo M написа:plmar написа:Шампионска, така и викам аз на тая победа! Поизпотих се, факт.
И защо трябваше да загубим точки?Вълците цяло първо полувреме без удар към вратата.Второто тръгнаха напред,но повече битка,единоборства,без реални опасности пред Алисон.
Лично на мен "битката" второто бе на границите на грубостта, а когато срещу нас играят много твърдо и дори грубо - доста издишаме... Ние или умееем да играем чисто, бързо и нападателно, или никак. Над малко по-"твърдата" игра може малко да се позамисли Юрген - как да я "поусъвършенства" ..така, че хем да не ни санкционират, хем да респектираме със здрави единоборства!?

slash1912 написа:Neo M написа:plmar написа:Шампионска, така и викам аз на тая победа! Поизпотих се, факт.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта