Ливърпул - Евертън (05.05.13 г. ,, 15:30 ч . )
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Евертън (05.05.13 г. ,, 15:30 ч . )
Едва ли ще успея да гледам мача,дано ги бием!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
suareshampion
Alonso_Massa написа:styopa написа:Rodgers: "Jordan Henderson has been outstanding. There’s no doubt that in the next two or three years his fee of £16m will prove a bargain."
Ей ся половината разбирачи ще скочат и ще започнат да говорят как Брендо е некадърен мениджър. Само гледай.
Момче ..ми нали точно тоя "разбирач" -styopa ..не е спрял всеки ден да говори ,че Брендън е некадърен мениджър ?
И между другото аз не съм видял подобно изказване от Брендън .
Последна промяна от suareshampion на 05 май 2013 10:43, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
9lives написа:we are the champions написа:Рейна ,Джонсън,Енрике,Шкъртел,Агер,Лукас,Джерард,Хендерсън,Даунинг,Коутиньо,Стъридж
Това трябва да е състава за мене... дано пусне Шкъртел !
Едва ли ще пусне точно този мач Шкъртел. Следващият мач ще играе. И може би ще запише някакви минутки срещу КПР, защото Кара все пак ще трябва да играе последният мач от първенството.
Защо искаш толкова да играе Шкъртел ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
Бате Митко
- Контакти:
3-1,с гол на Кара в последното му дерби.Само да не е в нашата врата.
- we are the champions
- Контакти:
suareshampion написа:9lives написа:we are the champions написа:Рейна ,Джонсън,Енрике,Шкъртел,Агер,Лукас,Джерард,Хендерсън,Даунинг,Коутиньо,Стъридж
Това трябва да е състава за мене... дано пусне Шкъртел !
Едва ли ще пусне точно този мач Шкъртел. Следващият мач ще играе. И може би ще запише някакви минутки срещу КПР, защото Кара все пак ще трябва да играе последният мач от първенството.
Защо искаш толкова да играе Шкъртел ?За да направи още 12434555 детински грешки ли ? Забрави го Шкъртел . Роджърс не го харесва и най вероятно ще го продаде . А и да не го продаде ,той самия ще поиска трансфер ,тъй като ,няма да е съгласен със статута си на резерва .
И аз така си мисля няма да е чак толкова голяма загубата има и по класни защитници за същите пари.
suareshampion написа:Момче ..ми нали точно тоя "разбирач" -styopa ..не е спрял всеки ден да говори ,че Брендън е некадърен мениджър ?... и снощи сигурно се е помолил в църквата със свещичка в ръка ,янките да го разкарат по най бързи начин .
![]()
Доообре.
Само да ми припомниш извън трансферите.. за воденето на кой мач съм се изказвал така?
За 19845436 път си казвам мнението за него.
За мен през лятото в трансферите се допуснаха адски много груби грешки.Тръгваш цял сезон с 14 15 човека.. един нападател,един ляв защитник,един класически дефанзивен халф и т.н. .. сезон с ЛЕ на главата си.
За мен и през зимата Сахин не трябваше да бъде освобождаван,а можеше да му се намери място и да изкара годината поне.Така или иначе нямаме кой знае какъв състав.
Другата ми критика е по отношение на неговите стилове.Не може толкова изведнъж това да се променя.Например Венгер може би 3 4 години изкара с това което му беше наследено... естествено и с някакви промени... и чак тогава взе да му личи неговите виждания за школи,начин на игра с многото пасове и т.н.
От там нататък като водене на мачове според мен си се справя добре,но с този състав толкова.Щом за цяла година не мръднахме от средата на класирането и ни пребиха на всички други фронтове.Иначе като водене на мачове в смисъл избор на състав и смени според мен си се правя много добре.По-добре от Краля,Ходжсън,Бенитез и Улие.
Без изненади:
Liverpool: Reina, Enrique, Johnson, Agger, Carragher, Lucas, Gerrard, Downing, Henderson, Coutinho, Sturridge
Liverpool subs: Jones, Assaidi, Coates, Shelvey, Suso, Skrtel, Borini
Liverpool: Reina, Enrique, Johnson, Agger, Carragher, Lucas, Gerrard, Downing, Henderson, Coutinho, Sturridge
Liverpool subs: Jones, Assaidi, Coates, Shelvey, Suso, Skrtel, Borini
- we are the champions
- Контакти:
Добър състав трябва да ги бием . Наздраве
Everton XI: Howard, Baines, Gibson, Jagielka, Mirallas, Distin, Osman, Pienaar, Coleman, Fellaini, Anichebe.
Състава е супер.Дано победим
Състава е супер.Дано победим
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]
- we are the champions
- Контакти:
Равностойно първо полувреме ....
П.Псъдията дали знае какво е това авантаж ???? чиста атака ни спря.....
П.Псъдията дали знае какво е това авантаж ???? чиста атака ни спря.....